Ahogy azt előre tudni lehetett, szombaton párttá alakult a Momentum – írja az atv.hu.

A párt neve: Momentum Mozgalom. A Közgyűlés az elnöki pozícióra újabb egy évre megválasztotta Fekete-Győr Andrást, négy elnökségi tagnak pedig Soproni Tamást, Orosz Annát, Pottyondy Edinát és Kádár Barnabást.

Az ötfős elnökségben három új tag lett, Soproni Tamás és Fekete-Győr András maradt a helyén.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Az ellenzéket tovább szeletelő megélhetési párt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Az ellenzéket tovább szeletelő megélhetési párt...
Béla333
Gratulálok nekik! Kitartást, becsületességet, várok el tőlük és ne fedjék: ők bennünket kell hogy szolgáljanak! Ennek teljesülését követően sok sikert!
Csizmás Kond
@Levendula: Már a neve a kihasználható pillanatra épül...
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/02/28/momentan-teblab/
A Momentum Mozgalom neve gyakorlatilag összefonódott az olimpiai ellenkampánnyal. Ennyi. Elhiszem, hogy néhány mozgalmárnak most nagy a csábítás a párttá alakulásra. Azt sem kétlem, hogy jelentős a látszólagos tömeg, ami mögöttük áll. De ez a tömeg az olimpiai aláírásgyűjtés miatt áll mögöttük. Ez kevés egy pártnak, és gyorsan elolvadhat, ha a most aláírók becsapva érzik magukat. Ettől még persze jó lenne, ha nem alakulna az ország egy rasszista diktatúrává. Meg semmilyenné. Meg jó lenne egy népszavazás Paksról. Meg jó lenne, ha lenne valós ellenzék. Meg jó lenne sok minden. Közte olyan politikai szereplők is, akik nem egy szereptévesztés áldozataiként kerülnek be a politikába.
Cefi
@Levendula: 11.34. Nincs igazad. Rajtunk múlik, hogy mi lesz belőle. Továbbá a szavazásra jogosultak 60%-ából, akik az utolsó kettőre nem mentek el. Én biztos párttag leszek náluk, életemben először, önként.
Szókrakész
Legalább még több pénzt szórhatunk ki párttámogatásra az állami pénzekből.
Van itt pénz kérem.
Ne is sírjunk!

Ha ennyi link, abszolút üzemképtelen "pártot", megélhetési politikust el tud tartani az ország, pénzelni, megszavazni, éltetni, parlamentbe juttatni tud a nép, akkor nincs miért lázadnunk.

Lassan ez lesz a menő "szakma".
Mindenki politikussá válik.

A munkaközvetítőkben is lesz ilyen kategória?
Majd ilyen állásajánlatok lesznek.
Keresünk balos, vagy jobbos, vagy... megélhetési politikust több éves tapasztalattal.
Vándor(balról jobbra, majd középre, és vissza)politikusok előnyben.
Vastag arcbőrű, dinamikus, semmi máshoz nem értő, dolgozni, értéket teremteni nem tudó, lopástól, sikkasztástól, hivatali visszaélések elkövetésétől vissza nem riadó, minimum 40-s nyelvcsapással seggnyaló "emberek", jól és nagyokat hazudozók jelentkezését várjuk.
Szociális érzéketlenség, embertelenség, megalománia, pénzéhség, hataloméhség alapkövetelmény.
Már meglevő pszichés betegségekkel, agymenéssel, esetleges kórházi kezelési bizonylattal rendelkezők előnyben.
relatív
Van Magyarországon vagy 2000 párt, nagyon kellene még vagy ..., vagy több !
Akkor mindenkinek lehetne egy pártja, és arra már lelkesen szavazhatna !

Az, hogy az ország mivé lett ennek a nem tudni milyen jelenlegi hatalomban lévő párt (?) okán, az - nagyon úgy látszik - csak igen kevés embernek számít !!!

Amíg van harácsolni való, addig lesz harácsoló IS !!!

Mind az egyetemes emberi érték, mind a mások iránti megértés már a távolban, és egyre távolodik.
Szókrakész
Az oszd meg és uralkodj tipikus esete.

A fidesz ott van a maga szavazóbázisával.
Az ellenzéket pedig fidesz, azaz állami pénzből szalámizzák, hogy egy ütőképes párt se jöhessen létre.
Csak ilyen pillanatnyi eseti problémákkal képbe kerülő minipárt alakulhasson.
Az igai "nagyok" a baloldalon pedig tettestársak ebben.
Mély hallgatás jellemzi őket.
Ők is fidesz csecsen lógnak.
Mint politikailag, mint anyagilag.

Ez semmi más, mint demokráciába csomagolt diktatúra.

Hajrá Magyarország, hajrá BIRKÁK!!!
papa.49
Még 1 év se és meglátjuk mi lesz belőlük, a jelenlegi ,,lagymatag, langyos, tehetetlen,, ellenzék, vagy karakteres párt amelyik vállalható utat tud mutatni!!! Tudom most a fütyisz már feni a nagykést amivel elvágni kívánja az új párt torkát, karöltve a többi szövetséges ,,ellenzékkel,,!!!Hát majd meglátjuk!!!
Cefi
@Szókrakész:12.46. Nem bégetek, bakker. De kell 2018-ra egy erő, aki mellé szavazókat kell állítani, mert ennek a tetves, rühes bandának mennie kell. Mert ha nem lesznek leváltva, akkor az évtized végége előtt itt polgárháború lesz. És én védem és féltem az unokáimat és gyerekeimet. Ha kitör a balhé, (amit nagyon nem szeretnék) én borítom lángba a Cinege utcát, én gyújtom fel a csutigeci rühes elletőládáját felcsúton.
Hellcat
Csinálják...van bennük potenciál aztán majd meglátjuk.
Szókrakész
@Cefi: Jó!

Legyenek ezek a kormányváltók!
De akkor az összes többi eddigi lófaxot nem teljesítő, semmittevő takarodjon a politikai életből!

Mert nekem nincs arra pépzem, hogy ennyi herét eltartsak.
Örülök, ha a családom eltartom.
És CSAK nekik akarom megadni, amit tudok.
Nem pedig ingyenélőket tenni csilliárdossá!!!
Cefi
@Szókrakész: Pontosan erről beszélek! 88-89-ben nem ezekért a tetvekért verettem szét a vesémet. Magamért,és a generációm, gyerekeim jövőjéért mentem az utcára. Most kezdhetem előről az ellopott nyugdíjam, és az unokám miatt. De megteszem. Sajnos igaz a mondás: a történelem ismétli önmagát. Égyszer már végigcsináltam. Veszteni valóm nincs. Nekifutok mégegyszer. Ami vigasztal, és erősít: nem vagyok egyedül, és sok 30 év alatti áll mellettem.
Szókrakész
@Cefi: Csak egyet ne felejts el!

Egy bizonyos téma miatt történő aláírásgyűjtés nem egyenlő kormányzással.
Cefi
@Szókrakész: De reményt ad a bennük rejlő kraft. És hogy általuk elkerülhető az ország felgyújtása.
Donáld Tramp
Fizethetjük ezek b@romságait is. Pedig már vannak néhányan.
relatív
Nagyon kíváncsi vagyok mind az ' idősebbek ', mind a többi állampolgár, mindannyian (?) mikor jövünk rá, hogy mi az érdekünk ?!

Talán a mai problémáinkat úgy kellene megközelítenünk, hogy azokra volt- e már korábban megoldással kecsegtető elképzelés, és a mai idők, környezethez igazítva azok megvalósítására kellene törekednünk.

Ezek a párt-alapú megoldások - látható - csak messzebbre viszik a lehetőségeinket a kibontakozásra, ezért csak egy irányú megoldásban reménykedhetünk, és nem valamiféle "magyarság-tudat" mentén, hisze azt tudni illik, hogy rendesen kevert származásúak alkotják a mai Magyarországot !
Nessy
Ahol választási programnak elég egy szó : " Folytatjuk", ott csak értelmesebb dolgok jöhetnek! Egyébként a FIDESZ kormányoz? Ebben az esetben Ali Baba és a negyven rabló is alakíthatna kormányt, sőt, ők kevesebben lennének!
Eladott Ország
@Donáld Tramp: Ha még csak fizetnénk az hagyján. De a jelenlegi politikai vezetés még lop is. Olyannyira sikerült nekik, hogy nyolc év kormányzás juttatta oda az országot, hogy Európa sereghajtóivá váltunk. Koldusbotra juttatva az országot.
Cefi
@Eladott Ország: 08.56 De jóba lettél a bringással...:-))
magyarbakancs
jó teszik.
legalább a szoci,keresztény maszlagok kicsit berezelnek.
solidedge
A Momentumnak igen nehéz dolga lesz. Egyaránt támadni fogja a jobb és a baloldal, hiszen mindkettőtől szavazatokat fog eltulajdonítani. Nem értem azokat akik már negatívan nyilvánulnak meg róluk, hiszen meg sem jelentették programjukat. A jelenleg regnáló nagyobb pártokat a csalás, rablás, hazugság tartja össze, ők még tiszták. Én az egyik lehetséges kiutat látom bennük ebből a hazug, aljas politikai légkörből.
Eladott Ország
@Cefi: Arra céloztam, hogy nem elég a pártokat fizetni még lopnak is.
Eladott Ország
"A fiataloknak elegük lett abból, hogy az idősek mindig csak azt hajtogatják: „Egyszer majd a ti
időtök is eljön”. A Podemossal eljött ez az idő, mely a tüntetések eredményeként született, majd pár éven belül Spanyolország harmadik legjelentősebb politikai pártjává vált. Elegük lett abból, hogy mindig valaki ellen kellett szavazni, soha sem valaki mellett. Ugyan a PP­t (Popular Party) nem sikerült elmozdítani hatalmi pozíciójából, mégis kijelenthető, hogy a változás elkezdődött. Egy új politikai generáció nőtte ki magát Európa szerte. Talán eljött az idő arra hogy lecserélve a jelenlegi, korrupcióval átitatott politikai elitet, eljöjjön egy új generáció kora. Magyarországon is."
Béla333
@Eladott Ország: 11.49
Pontosan ez a helyzet! A régi korrupt, összejátszó politikusokat el kell takarítani!
Minél előbb, annál jobb!
Természetesen ők akár az ország kárára is, de azt az elvet követik: ha használni nem is tudnak, de azért ártani még igen!
Eladott Ország
@Béla333: "Tehát nem elég, hogy baloldali (pfúúúj) és liberális (pfúúúj) politikusok gyermekei vannak az új pártban, akár annak vezetésében is – holott evidencia lenne, hogy senki ne politizáljon, akinek a szülei politizáltak, kivéve, ha fideszes volt a szülő is és a gyermek is, mert akkor de – de még izraeli szálak is vannak. Nem mondjuk ki, mert az olyan snassz dolog, de a MI olvasói így is érteni fogják, hogy ezek nem csak libsik, hanem zsidók is. A hálózatépítés megint csak gyanús. Meg is értem, mert volt egy fiatalokból szerveződő párt régen (igaz, hogy a párt vezetőinek szülei – már csak a korszak jellemzőjeként is – az MSZMP tagjai voltak), amely fiatal párt hálózatépítéssel kezdte. És milyen hatékony volt a dolog. Miután elmulasztották levédetni a technikát (és miután a lakosság 80 százaléka vidéki, tehát logikus
lépés elérni őket), a Momentum is elkezdte kiépíteni a maga hálózatát. Felháborító!
És az is kérdés, miből finanszírozták az olimpiai népszavazásos kampányt. Egyáltalán, honnan van ezeknek pénzük, amikor az ellenzéki pártoknak nincs pénze, erre odafigyel a kormány. Minden forrást sajnos nem sikerült elzárniuk, ezért még mindig működik nem kormánypárti média, de nem gond, ezeket simán Soros György pénzéhez lehet kötni és máris meg van oldva minden. Lényegében tehát azon vergődik a konzervatívan kormánypropagandát nyomató Magyar Idők, hogy honnan jönnek ezek, miféle szülei vannak ezeknek, honnan van pénzük, ki finanszírozza őket és mennyiben szolgálják a zsidók érdekeit."
Desischado
A Kétfarkú, az Együtt mellett itt a Momentum is. Sok sikert nekik, ideje lenne ezt a mocsok korrupt bandát végre elzavarni!
Eladott Ország
@Levendula: Bízni kell bennük, mert ennél szarabb már nem lehet.
Nessy
Bíznék bennük, de egyre több a nyilatkozataikban a személyeskedés.
Abból meg már tele van a padlás.
Ők is beleestek a "csak mi, csak egyedül, csak mi vagyunk tisztességesek..." csapdájába.
verőce21
Bravó! Mostmár vagy 15 Kispárt akar osztozkodni az általuk megszerezhető 30% szavazaton. :)
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 11:18
Tudod én hányszor mondtam már - sok mindenre, nemcsak politikusokra - ,hogy "rosszabb nem jöhet" ?
És mindig csalódtam!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.