Egy ország ismerte meg pillanatok alatt Kasszás Erzsit, aki főszereplője a CBA legújabb reklámfilmjének. A remekmű főszereplője harminc másodpercen keresztül fülsüketítő hangon énekel, táncolgat és próbálja bemagyarázni mindenkinek, hogy imád a boltban lenni. Kasszás Erzsi – azaz Balázs Andrea színésznő – a millióhoz közelítő nézettség mellé jó sok kritikát is kapott, amit nagyon jófej módon kezelt. A legfrissebb hír pedig az, hogy Erzsi összeállt Kasza Tibivel, nemrég a Kasza taxi vendége volt. A műsorban beszélt a kommentáradatról, a párkapcsolatáról, valamint Kaszával elénekelte azt a bizonyos dalt is. Egyre nagyobb celeb a CBA reklámjának főszereplője.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Összeállt Kasszás Erzsi és Kasza Tibi.

Ennek örülök. A kettőjük IQ-ját összeadva kijön a cipőm mérete.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grincss
@Cefi: +lesz, ne aggódj!
Nagyon jó fajta lesz! :-)
Cefi
@grincss: Maga milyen sört szeret?
-a rekeszest...
Cefi
@Mirabilis: Inkább megyek kétszer olyan messzire, de cba-nem teszem e a lábam, amióta az oligarcha kezében van.
papa.49
@grincss: Volt a mi nap kis eszmecserénk és szó volt róla hogy összefutunk, csak én most nem tudtam elszabadulni, ennyi a lényeg, a másik meg a macska közhírré tette hogy Martfűn lakom ami egyébként nem titok de ugye más dolgába, az engedélye nélkül nem pofázunk bele...
Így már tudja mindenki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.