A mocskolódok között pedig igen jó eséllyel ott van Havas TANÁRÚR Henrik is, aki nemrég elég gyászosan írt róla. Az egykori realitys Facebookon jelentette be, hogy négy embert beperel, mert gyalázatosan beszéltek róla, és e között a négy ember között jó eséllyel ott van Havas Henrik, aki nehezen félreérthetően nemrég lekurvázta őt, Kelemen Annát és Vajna Tímeát. “Nincs kedvem a harchoz, mindig békés ember voltam, aki soha senkit nem bántott és aki nagyon figyelt arra, hogy még véletlenül se ártson senkinek, de azt nem fogom tovább elviselni, hogy no-name emberek nehezítsék meg a szakmai és magánéletemet” – írja Molnár Anikó .

Forrás: reset.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kérdés a Jereváni rádióhoz: Mit tegyek, társaságban kurvának neveztek?
Válasz: Ne menjen olyan társaságba ahol ismerik! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Kérdés a Jereváni rádióhoz: Mit tegyek, társaságban kurvának neveztek?
Válasz: Ne menjen olyan társaságba ahol ismerik! =))
namihami
Na ja, hiszen ő nem kurva. Az, hogy több f@szt fogott, mint kilincset, az csak a látszat. Pusztán testgyakorlás volt a részéről.
dr. prédikátor
Ebbe is volt annyi fasz hogy egy vak koldús Moszkváig is elbotozhatna vele!!!
Eladott Ország
vastagbor.blog.hu/2009/05/15/a_nagy_k
Olyan kapcsolatban is élt, amelyben egy házas férfi kitartott szeretője volt másfél évig:
„Hogy mekkora a különbség Pomáz és a Rózsadomb között, azt akkor tudtam meg, amikor a Rózsadomb aljában bérelt nekem egy lakást. Két kulcsot kaptam tőle, egyet a lakáshoz, és egyet a 95-ös Ford Mustanghoz. Beszélgetni keveset beszélgettünk, és egy idő után már nem is csókolóztunk. Benyitott, ledobta a ruháját, zuhanyozott, egy kicsit szopatott, aztán négykézlábra állított, és úgy megkefélt, hogy negyedóra múlva már nem is emlékeztem rá. Javára írom, hogy sohasem kellett pénzt kérnem, megbízhatóan és diszkréten adta a kezembe a havi kétszázezret.” Olcsó poénként kérdezem, hogy adóztál- e, Te K?
Eladott Ország
"Szerintem itt az arabok minimum pórázon vezeték körbe őket a palotában és teveszart nyalattak velük a csizmájukról. Ahogy ő is írta, ott már nem mondhatsz nemet, különben fasz helyett a görbe kardot tolják le a torkodon. Anikó azt mondja itt undorodott meg "ettől " a világtól. Elhisszük!"
karma1
@Eladott Ország: Hmmm,... Vegulis nem "klasszikus" kurva, akinek a Rakoczi teren kell a bajait arulni barkinek, aki arra jar, es befizet ra...
Lehet, hogy azt kifogasolta, hogy Havas nem LUXUSkurvanak hivta? Mert abba belefer a fenti idezeted...:o)))))

Erdekes, hogy a "cimzett" paripa-pofikaju timcsikeje, de meg horcsogszaju ferjecskeje sem kerte ki maganak eme megkulonbozteto dicseretet...:o))))
szaboria1
Miből lesz pénze a pereskedésre vagy újra lepedő akrobata lesz a pénz miatt.
Árpa még a 2013. nyilatkozta már bánja, hogy engedte a képernyőre, még a vv. előtt össze jött Majkával.
Ludmilla
Anikó,magad mesélted el,hogy Dubajban meztelenül úszkáltál halakkal együtt egy akváriumban...akkor mi a búbánatról beszélsz?A vv óta egy percet sem dolgoztál...pedig akkor még orvos szerettél volna lenni...vagy abban reménykedsz,hogy itt is leesik egy kis suska?
papa.49
Érdekes mikor nevén nevezi valaki a foglalkozását megsértődik, hát ebben is különb tőle az Annácska...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.