Az Európa Blokk már több alkalommal is küldött nekünk olyan írást, amit változtatás nélkül közöltünk. Most ismét remekeltek egy szubjektív publicisztikával. Ezt tárjuk most elétek. “Van, akit a félelem megbénít és van, akit tettekre késztet… Az jár a fejemben, hogy általában mi, magyarok – nem orbánia mimagyarjai, hanem mi mindannyian: narancsok és szegfűk, hívők és hitetlenek, kígyók és békák, koldusok és királyfik, tehát mindenki – melyik csoportba tartozunk… ? A félőknek abba a táborába, akik inkább megalkudva mindennel, tehetetlenül elfogadják a rosszat, vagy abba, amelyik ugyan fél, de mégis mozdul, mert belátja, hogy jövője másképp nem lesz, csak akkor, ha kilép az árnyékból, és megmutatja magát…? Magyarországnak most olyan öntudatos, hazaszerető polgárokra van szüksége, akik nem saját érdekeiket tartják szem előtt, hanem a közösségét (mondanám, hogy a NEMZET, de ezt a szót a mai hatalom annyira legyalulta, hogy inkább maradok a közösségnél)! Akik nem kímélve magukat...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Én azért bízom a békés kormányváltásban 2018-ban. Hátha...
Mert ha nem, gyakorlatilag "polgárháború" lesz az évtized vége előtt. És akkor erősszakkal lesz vége orbanisztánnak.
quadrocopter
Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy csak kajakkal lehet eltörni a rezsim gerincét, vagy hatalmas előrelépést elérni a 39 % nem voksoló megmozgatására, ebben kisebb a reményem!
nevemnick
Gyerekeink, unokáink jövőjének érdekében nem szabad hezitálni.
Már nagyon unom ennek a suttyó bandának a Köztársaság és polgárai ellen elkövetett bűneit.
Elég volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.