Újabb országimázs-kampányba kezdett a kormány, vagy a helyi „hallja-kenddel” szaladt el a ló? Nem tudni a pontos választ, sajnos mindkét lehetőség egyenlő eséllyel lehet a befutó. Elszabadult hajóágyúként dúl a magyar határvédelem: üt, ver, kutyákkal támad a déli határvidékén – a szerb határnál – a…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Városi Kurír
@Peller Anikó: Kedves Anikó! A számai enyhén szólva is túlzóak, arról nem is beszélve, hogy meg kellene törölni a száját -jó alaposan- ennyi mocskos rasszizmus után amit most kiokádott. Jobbulást!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
Már annak idején várható volt, hogy a határra lehet ráborogatni az indulatokat és a neofasiszta pszeudogárdákat is. Utóbbiakat akár önkéntesként, biztonsági örként, kisegítő karhatalomként, akárhogy. ld. még önkéntesek a határvadászoknál fejezet
Peller Anikó
A tetves országimázsodért elárasztanád "magasan képzett" iszlámtudattal rendelkező arabok (és sajnos négerek) százmillióinak beeresztésével Európát?

Akkor told fel magadnak az országimázsodat. Már a mekkergült is azon nyafog hogy az országi mázsa miatt eresztette ránk a zombikat.
Eladott Ország
www.hirado.hu/2017/01/16/lancra-verve-...
A nőt fegyverrel rabolták el Malmőből, majd Helsingborgba szállították, ahol a bár pincéjében egy vízvezetékhez láncolták és csoportosan, többször szexuális együttlétre kényszerítették. A kávézóba szállított, elrabolt áldozatot legalább hét férfi erőszakolta meg, – írja a lap. Hozzátették: a rendőrség szerint legalább egy alkalommal egyszerre két férfi is megerőszakolta az áldozatot. Az okostojás Andrea Contenta fogadja be őket és a majd "kiköcsögölik" a migránsok. A pályaszéléről könnyű tanácsokat adni és óbégatni.
alfahir.hu/svedek_a_presben_a_legnepsz...
Erőszak és bűnözés söpör végig az eddig idilli körülmények között élő északi nép hazájában, a rendőrségi jelentések szerint pedig lassan egyre több úgynevezett "no-go zóna" alakul ki, ahová őslakos európaiaknak nem érdemes bemerészkedni.
Városi Kurír
@Peller Anikó: Kedves Anikó! A számai enyhén szólva is túlzóak, arról nem is beszélve, hogy meg kellene törölni a száját -jó alaposan- ennyi mocskos rasszizmus után amit most kiokádott. Jobbulást!
eszegfu
@Városi Kurír: 11:16 Helyes, egyetértek!
Peller Anikó
@eszekfű: Az is valami, legalább egyet értesz.
Németh István
A határon lőni kell! De előtte, felhívnia figyelmét az Eu-nak, hogy mivel nem tett eleget az Eu határok de egyáltalán az Eu védelme érdekében így miden felelősség az övék anyagilag és erkölcsileg is!
Nessy
Rákosiék és lőttek azokra akik megközelítették a határt.
Toller Béla
Most 2017. helyett 2021. van. Jobb a helyzet, vagy ugyanolyan, vagy rosszabb ? Nem mintha elévülnének azok a gonoszságok, amiket akkor tettek vezetők és közrendőrök ! Országimázs ! Hogy lehet ezzel ma foglalkozni, még a minelnök lánya is elmenekül innen a puttyával !
Németh István
@bakcsubakka: Annak idején a határvédelem HATÁR VÉDELEM VOLT! A katonának azért van puskája, hogy lőjön, ha betolakodót lát! Persze pontosan, hogy az adott személy feldobja a tappancsát! Ez lényeges, mert ha csak sebesült a fagyi visszanyal, akkor a személyt elviekben el kell látni, bár csak hozzáállás kérdése, hogy a helyszínen kivégezendő - vagy sem!
Hiszem, hogy elkerülhető mindenféle nemzetközi botrány >> ha a magyar kormány fennhangon hirdetné hogy éles lőszert fog használni adott időponttól! Az ami ma folyik a partizán módra bejönni akaró szemetek végett a moslék Eu. hozzáállása okán óriási károkat okoz az országnak! Ezt meg kell szüntetni! Ha a hülye németeknek a hollandoknak, Brüsszelnek kellenek a migránsok >> menjenek értük irányvonattal, repülőkkel stb! ne tegyék ki emberiesség szempontjából is nélkülöző állatoknak a befogadni akarókat! Persze, ha embernek tekintik őket!
@bakcsubakka: amikor 170 fölötti létszám volt az irányításom alatt (sőt volt úgy, hogy 5000 fő felügyelete tartozott hozzám) ott fegyelem volt - és képzeld akik élnek még a mai napig tisztelnek, volt/van kik mondják is ...bátyó te kellenél, lenne ott rend! De azért a kemény szar ne verjen fejbe, mert hátha még szemetebb leszel! De BUÉK!
Németh István
@bakcsubakka: Nos Neked is és Szeretteidnek is BUÉK! Hát ezek szerint hasonló utat jártunk be, oszt voltam én is vagy 45 amikor az ELTE-re jártam, majd diplomáztam, dolgoztam is vagy majd 70 éves koromig! Viszont én a Kisgazdáknál nyitottam, majd amikor a torgyi bevonult a Fidesz alá eltávolodtam a politikától - ennek több oka is volt sok mindennel nem értettem egyet a látszólagos igazság ellenére, de ez a múlt! A jelenben a trágár és obszcén stílus nagyon zavar, DE nem tűröm és soha nem tűrtem a mocskolódásokon túl a hazug a tényektől távol álló, a buta és primitív megnyilvánulásokat és különösen nem ha az,az ország érdekeivel a valójában is érzékelhető nemzet jobbítási folyamattal szembe megy! Ilyenkor ugyanazzal a hangvétellel,vagy még durvábban van kényszerem reagálni az írásokra! A jelen kormány eredményeit el kell ismernie az ellenségnek is! ÉS az önös érdekből való hatalomra törési igyekezet végett a lejárató "hadműveleteiket" aljas folyamatnak ítélem! Na DE reméljük a váltózásokat; hogy a kormány tud okosan a nemzet érdekében továbblépni, eléri azt, hogy létrejön egy olyan ellenzék, amely konstruktívan befolyásolni tudja a folyamatokat és értékelhető lesz a tevékenysége >> ezzel a mindenkori kormány eredményességét és nemzetérdekű tevékenységét segíti! Gondolom érted a sajátos gondolkozási módomat, sajnálom, hogy nincs egy valóságos Kisgazda (paraszt) párt nincs egy valóságos munkás-értelmiségi (polgári) párt. Ezek helyett létrejött, egy sajátos egyveleg párt (a Fidesz) amely igazából az érdekeltségi viszonyoknak megfelelő elvárásokat a felsőbb vezetői - kormány - döntés, intézkedés kényszer alapján teljesíti! Ez lehet szerencsés esetben jól működő rendszer, ám itt van az ellen példa >> a bige ügy, vagy a Városháza ügy, Lánc-hid ügy, a közlekedési ügy a fővárosban, stb. teljesen úgy tűnik nincs gazdája ezen területeknek! Még akkor is ha netán az lenne a vélemény a fővárosi ügyek dolga a fővárosé!, stb. HÁT nagy tévedés >> pont a főváros adottsága miatt ezek...
Aki Én
@Németh István: Szép gondolatok Karácsony este. Te biztos meg is tennéd, te elmebeteg.
Nessy
Gondolom, mindezt még plusz a kereszténység védelme érdekében! Azért fegyvertelen emberrel szembeni brutalitás nem túl tiszteletre méltó. Vagy inkább otthon lenne a határőr a családjával, és így vezeti le a dühét, hogy nem teheti?
Németh István
@Aki Én: @Nessy: Sajnos a nézőpontotok nagyon hibás! Nem láttok az események pontosabban a provokációk mögé!! Fegyvertelenek mert ha fegyverük van akkor menten életveszélyben is vannak, adott konfliktus esetén a használatukat nem lehet kizárni, ám ilyenkor bizony a halálesetek és súlyos sérülések létrejötte okán az idegenekért felelősséget (ellátásukért) vállalni nem - célszerű a nemzetközi egyezmények okán sem! Tehát fegyvertelenül - ám erőszakkal törnek az országunkra, alagutakkal, létra és kődobálással! Miről beszélsz? kinek a pihen agyában születik meg, hogy csaknem csecsszopó gyerekkel induljanak útnak! Melyik az a nemzet amelyik erre biztatja ezeket, hát az vállalja a felelősséget értük! Nekünk a TÖMEG az a ILLEGÁLIS TÖMEG megállítása a dolgunk és igen is karácsonykor is a betörés- betörés, ha éppen ők nem nyírnak ki minket akkor a mi dolgunk őket kinyírni! EZ MEGELŐZÉS - tudod-e! ha feldobtad a prakkert nem tudsz visszalőni! ÉS ezek előbb utóbb a kenyeret veszik el tőled! Sajnos azt kell mondanom HIBBANT AGYÚ mindaz aki a migrációt bármikor is támogatja! Akinek meg kellenek a migránsok azok legyenek olyan emberiesek, humánusak a sorostól a németekig, hogy menjenek értük! Nem kellene letaroltatni és tönkre tetetni az európai nemzeteket! Különben örülök, hogy megértettetek BUÉK!
Aki Én
@Németh István: ,,Imádni" való, ahogy az események mögé látásról hadoválsz orbánistaként.
A kettő tudniillik kizárja egymást.
K-2SO
Ha Magyarországra jössz, meg leszek késelve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.