Négy év hat hónap fegyházat kapott az a  25 éves férfi, aki megvert egy nőt, majd a védelmére kelő férfi füléből kiharapott egy darabot – írja a 24.hu.

A fiatal 2015 augusztusában, egy szolnoki bevásárlóközpont földszintjén lévő trafikban veszett össze egy nővel, akit ököllel arcon ütött, a padlóra lökött, majd fejbe rúgott. A sérült leült a pláza előtt egy padra, a férfi azonban – miután az eladónő kilökdöste a boltjából – ismét odament a bántalmazott nőhöz, és még kétszer fejbe rúgta.

Az áldozat egyik ismerőse ekkor számon kérte az elkövetőt, ám ő válaszul megütötte, háromszor lefejelte, majd – amikor a védelmező ettől megszédülve beesett a kirakatüvegbe – odament hozzá, és leharapta a bal fülének felső részét.

Elítélték a fület leharapó szolnoki férfit

Az erősen vérző férfi a trafikba menekült és megpróbálta telefonján értesíteni a rendőrséget, de az őrjöngő követte őt és ököllel ismét arcon ütötte, a vásárlópulton lévő polcnak lökte, majd a nyakánál fogva a dohánybolt üvegfalának szorította. Ismét az eladónő lépett közbe és kilökdöste az agresszív fiatalt a trafikból.

A bíróság tájékoztatása szerint a nő könnyű hámhorzsolásos fejsérülést szenvedett, a férfi viszonyt maradandó fogyatékosságot, miután a bal fülkagylóját részlegesen elvesztette.

Első fokon tavaly nyáron többet kapott, hat év fegyházat, de a Szolnoki Törvényszék a napokban, másodfokon enyhítette a büntetést. A többszörös visszaesőt marandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettében és könnyű testi sértés vétségében találták bűnösnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.