"Magyarok vagyunk, itt vagyunk, Európa az otthonunk" – ez a fő gondolata a DK új kampánydalának, amelyet Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke osztott meg Facebookon.

Kis költségvetésből, de sokak lelkesedéséből készült el a DK kampánydala. Kollégák, barátok, helyi politikusok és szimpatizánsaink közös munkája a szöveg, a zene, a klip és a szereplők is egytől-egyig a DK tagjai. Fogadjátok szeretettel

- vezeti fel a dalt Gyurcsány.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Olyan ez a dal, mint mikor egy nőről tapintatosan mondják: Szereti a természetet és a zenét is.
Ilyenkor baj van a nő szépségével, vagy nőiességével. :)
Macskaszem
Van annyira slágergyanús, mint egy sírvers.
qxy
Na biztos vagyok benne hogy vannak olyanok akik csodálatosnak fogják tartani és holnap már tudni is fogják a szöveget.Mert ö a minden. Ő a az egy Gyurcsány Preszli. "
emerencia
Aranyos ez a kis dalocska de sajnos nem tudja feledtetni velem, hogy Gyurcsány Ferenc legutóbbi beszédélben orbáni módon beszélt a munka nélküli emberekről. Nagyot csalódtam!!!
Béla333
@Mirabilis: 19.20
Nagyon véded a mozgalmi indulót, biztos nagyon tetszik!
Énekeld el nekünk...
karma1
@Béla333: Szoval azt minden dudorges nelkul elfogadod orbantol, hogy le "felazsiai"-zta az embereket, de Gyurcsanytol nem fogadod el, hogy megallapitja, magyarok vagyunk, Europaban van a helyunk...
Azert ennyire ne legyel Gyurcsany-fobias,...
karma1
Meg mindig "ocsobb" volt, mint a halszagu 60. evfordulos 56-os dal, 50 millioert...
Rockxy
"Magyarok vagyunk, itt vagyunk, Európa az otthonunk"
Ez akár jobbikos szöveg is lehetne.
Béla333
@karma1: A félázsiai nép történetet már vagy 4-5 éve kiveséztük, ugyanis akkor böffentette el ezt a baromságot Orbán!
Tőlem egyébként azt dudorásztok amit akartok!
Mint régen "Mint a mókus..." igaz?
De csinálják, csináljátok, nem érdekel! Csak röhejes!
lusta
@karma1: Pont ez jutott eszembe és még 50 millába sem került úgy, hogy mindenki ingyen dolgozott, de a lovetta csak eltűnt.
karma1
@Béla333: De az LMP-s kampanydalbol platinalemezt csinalnal, ugye?...:o))) Kulonben nem fogom dudolni, mert ennel azert jobb a zenei izlesem, zenesz (is) leven...
Béla333
@karma1: 21.34
Azt sem tudom, hogy van-e az LMP-nek kampánydala! Remélem nincs!
karma1
@Béla333: Lesz nekik, nyugi,... Lesz igeretes videojuk is, amivel az uj orszag-imidzset fogjak megalkotni, megmutatni, hogy milyen idillikus Magyarorszagot akarnak felepiteni.
Tudod, nincs is ezzel semmi baj sem, csinaljanak! Minden part csinaljon, mutassa meg magat, minden szinten, hogy az emberek tudjanak valogatni. Higgye mar el vegre maga a magyar kisember, hogy az o EGY szavazatotl is mas, jobb lehet a vilag, hogy beleszolhat az orszag sorsaba.
EZT vettek el a mindig regnalo kormanyok: ezert maradnak otthon az emberek a szavazaskor, mert csak legyintenek egyet, hogy "a', mit szamit az en szavazatom, nem en fujom a passzat szelet", es kimegy a konyhaba egy sorert, majd visszaul a foteljaba a tv ele, es ennyi...
karma1
@Béla333: Belus, legyen nekik daluk, nincs ezzel semmi baj, komolyan mondom...
Ahol a fidesz nem zavartatja magat, es sulyos tizmilliokert irat egy barackfa alatt osszero labu dalt, ott mar csak jobb dalok szulethetnek...
Csak se az LMP, se a szimpatikusabb ellenzeki partok "ne toljak tul a biciklit", mert akkor az a lo masik oldala lesz, es a nep megutalja oket, meg mielott szavazna rajuk... Csak erre az aranyra kell vigyazni.
Ugyanezert lett szar az oktober 2-i valasztas eredmenye is a fidesznek: annyira toltak az utolso pillanatig a migrancsozast, hogy az embereknek mar a konyoken is ez a kerdes jott ki...
Béla333
@karma1: Ma vágta a Parlamentben az LMP fejéhez Lézer Jani, hogy mit görcsölnek a Paksi népszavazással, hiszen már a 2014-es választáskor is atomerőmű ellenes kampányt folytattak és mégis csak 5%-ot értek el. Őszerinte ennyi a támogatottsága az atomerőmű ellenességnek!
Ez van! (Ez most a túltolt kerékpárról jutott eszembe! A jelek szerint itt szép lehetsz, de okos nem!)
karma1
@Béla333: Azt sem fogadom el, hogy nyiltan azt allitja a kormany, hogyha nem epul meg Paks2, akkor csak a vezetekes orosz energia johet, ami meg fuggobbe teheti Magyarorszagot (Tenyleg CSAK ez lehetne a masik energiahordozo? Hat nem kell l.simonra hallgatni, es talan muxik a szel- es a napenergia is Ma.o.-n.)
Béla333
@karma1: 22.07
Hát persze! A megújulókkal ki lehetne váltani, de már nem is tudom hol olvastam, hogy a nagy központi áramszolgáltatók arra is jók, hogy az állampolgár függésbe legyen ezektől az áramszolgáltatóktól. A sok kis régiós, vagy akár családi szintű áramtermelés ezt a függőséget lazítaná és egyes barom politikusoknak ez nem megfelelő!
Na jóéjt!
Szókrakész
Ferke!

Akkor most hogy is van?!?!?!

Már nem is Magyarország a házád, ...ahogy a tisztújítón hazudtad?!?!?!
Ha már lúd, legyen disznó?!?!?!

Ugye hogy kibújik a szög a zsákból?!?!?!
Egy hazaáruló hazug politikus vagy.
És szemét módon még eteted is az erre vevő, igaz szellemileg alulképzett magyar embereket.
Mert csak azok kajálják ezt a magyar hazaszeretet ömlengéseidet.

Én hallgattam az agymenésedet.
Te 5 perc alatt honvágyat tudtál kelteni az eleve itthon levőkben is.
Utána meg ez a selejt hazaáruló(bár tőled nem életidegen) agymenés.
Az ember csak kapkodja a fejét, hogy most mit is akarsz.
Szókrakész
Gyurcsány a tisztújítón a populistákat ekézte, miközben ő maga nyomta le a legnagyobb populista dumát.
De a dákósok olyan sötétek, hogy fel se fogták, hogy a pipázáshoz a fax rossz végére állították őket megint, mint már hány esetben a Gyurcsány és TSA esetében.
picike1
sok ilyen dalt ismerünk de ettől még
csak ez dal maradt nem támogatják
vagyis nem elegen
már nem a
dalt a dal jó
prime777
@Szókrakész: "Gyurcsány a tisztújítón a populistákat ekézte, miközben ő maga nyomta le a legnagyobb populista dumát.
De a dákósok olyan sötétek, hogy fel se fogták, hogy a pipázáshoz a fax rossz végére állították őket megint, mint már hány esetben a Gyurcsány és TSA esetében. "

De jó,hogy már nem nagyon járok ide.
Az örökös fikázódáson és gyűlölködésen kívül itt más sem megy,
És általában mindig ugyanaz a pár ember.
emerencia
@Mirabilis: Az MSZP kormány anno a médiában gyakran beszélt a munkanélküliekről akik nem is akarnak dolgozni. Gyakorta hangsúlyozták továbbá, hogy a munkanélküli egy év alatt leépül. (Gyurcsány Ferenc alapjövedelemről szóló ma bajban lévőket dehonesztáló mondatai ezeket az időket idézték fel bennem.) Egy önmagát baloldalra pozicionáló párt esetében ez igencsak visszatetsző pláne annak fényében, hogy mi még nem menekülhettünk a munkanélküliségtől külföldre mert zárt volt a munkaerőpiac. Érdekes, hogy én. pl. a pártállamban normál dolgozó ember voltam, majd egy pillanat alatt lusta munkanélküli lettem. Kb. 20 éve minden állami segítség nélkül a vadkapitalista versenyszférában újra dolgozom és öregen, betegen, megfelelő orvosi ellátás nélkül próbálom megélni a többször megemelt nyugdíjkorhatárt. Rengeteg hasonló sors van.
emerencia
@Mirabilis: Mindennek fényében sokunkkal előfordulhat újra, hogy már nem leszünk képesek dolgozni vagy már nem kellünk senkinek. (Sok esetben most is csak kamu, hogy nincs elég munkaerő.) Akkor majd újra azt kell hallgatnunk, hogy csak üldögélünk otthon. A társadalom ez a része ezek szerint a DK és a FIDESZ szerint is egyaránt halálra van ítélve.
Jozefina
Szerintem még mindig Gyurcsány az egyik legjobb, aki letudná váltani orbánt. És ráadásul nem is lenne rossz, hiszen már tanult a saját hibáiból és azokat nyilván nem ismételné meg. (gyurcsányozni mindenki tud, de ha megkérdezi őket az ember, hogy miért, akkor a "csak"-on kívül értelmes, elfogadható válasz nincs) Gatula a beszédéért és a dalért!!! Kiváló!!!
Béla333
@Jozefina: 08.07
A beírásodból sugárzó rajongáson túl mondj egy olyan dolgot, ami szerinted bizonyítja, hogy Gyurcsány tanult a hibáiból, hogy azokat nem ismételte meg!
Nem szövegben, hanem a gyakorlatban!
Például akkor amikor miniszterelnök volt, akkor nem tett feljelentést a közpénzeket ellopó politikustársai ellen, és most ezt már megtette?
Vagy milyen tettekben mutatkozik amit írsz: Gy.F. tanult a hibáiból?!
havasigyopár
Nagyon jó kis dal, sok igazság van benne. Hajrá DK!
Sámannus
@Béla333: A következetes talicskások pártján vagy. Ha neked ez jó lelked rajta.
Béla333
@Sámannus: 10.31
Már bocs, de nem egy olyan komplikált kérdés volt?!
Gondolom mások is szeretnék tudni: miben nyilvánul meg az, hogy Gyurcsány tanult a hibáiból?!
Vagy azért higgyük ezt el, mert ezt mondja?
Sámannus
@Béla333: Ha nem látod mi történik az országban fölösleges magyarázni. A mai eseményeket neki tulajdonítani. ez hazugság.
Ezek tokkal vonóval visznek mindent, és mi Gyurcsányt szívatjuk. Hát mé? Csak nem ez kell néked?
Béla333
@Sámannus: 10.49
Miért? Szerinted kinek köszönhetjük a Fidesz 2010-es 2/3-os győzelmét? Miért szavaztak rájuk olyan sokan? Nem volt az MSZP/SZDSZ-nek ebben semmiféle szerepe?
Az hogy a Fidesz most ipari méretekben lop, ez még nem azt jelenti, hogy Gyurcsányékkal akkor már minden rendben van!
Egyébként semmiféle szívatás nincs abban a kérdésben, hogy honnan lehet tudni, hogy Gyurcsány tanult a hibáiból?!
Erre az egyre nem válaszoltál!
nyanya001
Nem rosszabb mint a Magyarország halszagú ami 50 millióba került közpénzből !
justhpeter
Semmi bajom a dallal és a szereplőkkel, meg vagyok győződve róla, hogy jóakaratú normális emberek. Gyurcsánnyal sincs bajom, de nem akarom őt már semminek sem. 2004-ben kapott egy lehetőséget, nem tudott élni vele. Új lehetőség nem jár. Én Orbánnak sem adtam volna új lehetőséget. Kár hogy utólag ő is ezt igazolta.
patyuka
@justhpeter: Megesik, hogy valaki tájékozatlan, de akkor nem kell magát ilyen kinyilatkoztatásszerű címkék osztogatására ragadtatnia, ugyanis - egy egzakt összevetéssel igazoltan - egyazon napon még említeni sem lehet a regnálók és Gy. F. kormányának ún. sarát, azaz a negatívumait!
Az az állítás pedig, hogy 'újlehetőségnemjár', még általánosságban - avagy ahogy mondani szokás: már józan paraszti ésszel mérlegelve - is ellentmond minden elvnek és gyakorlatnak egyaránt!
verőce21
@Mirabilis: (19:20) Szerintem? Én a kettőt összeilleszteném: magyarok vagyunk, Európában, félázsiai származással…
De Orbán azt is hozzátette, amit Fecó nem, hogy "A társadalmi béke lesz a legnagyobb értékünk” és "ha van erő, van összefogás”
Így gondoltad?
emerencia
@Mirabilis: Gúnyolódott azokon akik csak otthon ülnek és várják a segélyt. Nagyon fideszes volt. Nézd meg. Tévedés ne essék. Én is utálom a lógós embereket. De azt is tudomásul veszem, hogy van olyan élethelyzet amikor csak ez van. A politikai, gazdasági vezetőknek az lenne a dolguk, hogy minél kevesebb ember legyen ilyen de nem az orbáni embervesztő módszerekkel. Nincs az az istenség, aki egy teljes ország összes állampolgárának diszkrimináció mentes munkát tud adni és nincs olyan olyan ország, melynek minden polgára képes dolgozni. Őket eldobni nem europerhez méltó.
Igen, GYF sokkal európaibb mint orbán. A fejlett világ felé irányít bennünket, ez rendben van. Az nincs viszont rendben, hogy még mindig gúnyol, kirekeszt. Ezért csalódtam.
Sámannus
@Béla333: Csodálatos a logika amivel a fidesz bűneit Gyurcsányra kenik. Most akkor miért neki kell a hamut szórni? Ő megtette, ami meg a fidesz nettó hazugsága, azt a mai napig beszopja mindenki.
Szevasz nékem ennyi az érvem. sajnálom, hogy amit a média sulykol mindenkit megtéveszt. Költsd el az Erzsébet utalványaidat és és élj boldogan.
Szókrakész
A sok hülye még most is hisz ennek a kaméleon, sunyi, populista gyurcsányinak!!!
terlasz
@emerencia: Értelmezési problémáid lehetnek, mert az alapjövedelem nem munkanélküli segély.
Gyurcsány max. a populista politikusok ígéretein gúnyolódott. Egyébként ne tegyünk úgy, mintha a magyarok jelentős része nem élne vissza az alapjövedelem adta lehetőségekkel, miközben mások beledöglenek a munkába. Gy. nagyon is realista módon közelítette meg a témát. Arról van szó, hogy ne halat adjunk az embereknek, hanem hálót, amivel tudnak halászni.
emerencia
@terlasz: Nem mondtam, hogy az alapjövedelem munkanélküli segély. A háló viszont valóban sok embernek segít. De van olyan élethelyzet, hogy az embernek előbb jól kell laknia mert nem bírja a hálót. Sőt, akár a hálófogásra való képtelenség is előfordul. Róluk mondott le GY.F pedig ők is a honfitársaink.
terlasz
@emerencia: Nem így van, kedves Emerencia, az alapjövedelemről mondott le, ami minden embernek alanyi jogon járna. A szociális háló természetesen fennmaradna, ami az önhibájukon kívül bajbajutottakat védené magasabb szinten, mint most. A jóval gazdagabb országok sem lennének képesek bevezetni az alapjövedelmet, persze ígérni mindent lehet. Nincs a seggünk alatt az olaj, mint a szaudiaknak, hogy szegényebb országokból csicskákat importáljunk, akik dolgoznak helyettünk is. Ne vedd magadra azt az inget, amit nem rád szabtak.
emerencia
@terlasz: Én még igazságos szociális hálót nem láttam. Nincs ember aki tutira meg tudná állapítani, hogy ki a rászoruló. Mindig lesznek akik kimaradnak és akik érdemtelenül felveszik. A rászorultsági alapú rendszer nem működik. Valami mást kell kitalálni.
evacica
@Szókrakész: A sok hülye a te fidesz haverjaid aki hisz még mindig ennek a korrupt tolvaj kormánynak! AGyurcsány fóbiádat nem unod még? Pedig fene unalmas! Légy boldog Imádott népnyúzó miniszterelnököddel!Ennyi kárt az országnak Rákosi óta senki nem tett ennek az országnak!Bár Rákosi ideje alatt felépült a romba dőlt ország, ezek meg amihez nylnak vagy ellopják, vagy tönkreteszik!
terlasz
@emerencia: Ez igaz, de maga a világ sem igazságos. A saját lelkünk megnyugtatására lehet bűnbakot keresni, de ettől nem lesz jobb a gyakorlat. Amíg a dolgozó ember is nehezen tartja el magát, családját, addig nem várható el, hogy a rászorultak megélhetése gondtalan legyen. Az kétségtelen, hogy a politika tudna ezen javítani, ha pl. a visszaosztással nem a gazdag réteget preferálnák, mint a mostani hatalom.
Szókrakész
@evacica: Dehogynem!
A komcsik, aztán a gengszterváltás után az mdf komcsik, aztán az mszp-szdsz komcsik újra, aztán a fidesz kkomcsik, aztán a Gyurcsány és szdsz-mszp komcsik újra.
Aztán fidesz komcsik..
lenn
Gyurcsány Ferenc, kérlek... nem, könyörgöm, tűnjél már el a picsába!!!
Elbasztad, megosztó személyiség vagy.
FELFOGOD, VÉGRE hogy pont miattad lett kétharmada a fidesznek, ami egy egész ország tragédiája?
Miattad borította el, és tartja masszív sötétségben ezt az országot a fidesz.

Tényleg csak annyi a célotok, hogy 10%-nyi dékás üljön a parlamentben - biztos megélhetésért 4 évre?

Az országot, a magyar embereket kéne megmenteni, baszd meg!
Felelősséggel tartoztok 500 ezer embernek, akik rátok szavaznának?
NEM!!!
Egy kormányzásra készülő pártnak 10 millió magyarért kell felelősséget vállalni!a!!

Nem szavazok rátok.
Sokkal inkább nem, mint a fideszre.
Vadai Ágnes, a MINDENEN mosolygó miatt meg mégannyira sem.
Vadai Ágnes, ne mosolyogjál már mindenen, egy ország tragédiáján, baszd meg!!!

Nézzél keményen bele a világba, és tedd, meg, és csináld, de nem mosolyogjál mindenen!!!
lenn
Vadai Ágnes, utálom, amikor mosolyogsz.
Miért?
Mert nincs benne semmi jó... semmi jónak az ígérete.
Tudod, Vadai Ágnes. az élet többről szól, minthogy a politikusoknak mindig igaza legyen, vagy, hogy megélhessenek - jól.
lenn
"Az élet nem a politikusokról szól."
evacica
@Szókrakész: Nem fáj? Már mint a hülyeséged? Ennyi zöldség telik ki csak belőled? Sajnállak klinikai eset vagy
Borsodi
A dal szép de sok süket milliárdost ez nem érint.Orbán dala se rossz.
www.youtube.com/watch?v=hI9-S2y_a60

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.