Eltörölnék a Kliket, többet költenének az oktatás egészére, célzottan növelnék az óvodai és a bölcsődei férőhelyeket - ezek a Momentum Mozgalom hétfőn megjelent oktatási víziójának legfontosabb pontjai. Korábban az is kiderült, mit gondolnak az egészségügy problémáiról, például a hálapénzről és az alulfinanszírozottságról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
Na meg olyan tanárokat is kellene alkalmazni akik " Tanítók" és nem csak ,.- " nekem diplomám van" leadom az anyagot és szarok rá.Aki figyel az meg tanulja aki nem az így járt.
justhpeter
@qxy: Bizony. Keltse fel az érdeklődését és tanítsa meg tanulni.
Nagy Mária
Nekem nagyon tetszik a felvázolt programjuk. Tulajdonképpen, kicsit illegálisan az oktatás azon részét ami rajtam múlik most is így csinálom. Csak sajnos a forráshiány, KLIK, mint fenyítő szerv, egyen tanterv és tankönyv kevés kibúvót hagy.
Örülök, hogy a felsőoktatást is változtatni akarják. Pedagógusképzésnél én már évek óta mondom, hogy elméleti felvételi mellett alkalmassági felvételire is szükség lenne. De addig ne várják, hogy a legalkalmasabbak jelentkeznek, amíg a szakmunkás bért sem éri el a fizetésük.
qxy
@justhpeter: Minap ki is próbáltam a tanulókkal, Ország város fiú lány növény állat tárgy, jó rossz. El magyaráztam a menetét, Nem igazán tudtak semmit de azt meg kérdezték, - lehet használni a telót?"" Nekünk nem kellett. mi gondolkoztunk és közbe játszva tanultunk is.Azt mondták, -tök gáz -
justhpeter
@qxy: Isteni ! Sajnos nem lehet azokat a körülményeket a maiakkal össze sem hasonlítani. Azt sem tudtuk mi a "teló". Ezzel szemben rengeteget olvastunk. Utólag - fiammal szerzett tapasztalataim alapján - azt mondhatom csodálatos tanáraink voltak, akik abban a rendszerben a nagy többségből kihozták amit lehet. Ma silányabb a rendszer és motiválatlanabbak a pedagógusok.
qxy
@justhpeter: Na meg, ha kettest vittem haza bizony jött a füles. Ma meg? fel jelentik a tanárt mert nem ért hozzá, mert igenis az én gyermekem okos, mert meg kap mindent és 300 000 forintos telefonja van. és kész. és ha én azt mondom okos, akkor az is
qxy
Na meg szó bridzs biztos ismeritek. Az utolsó betűvel gyorsan egy másikat kell mondani. pl. állatot szopás volt az í betű. na meg a tyé.
Nagy Mária
@justhpeter: Hozzátenném, hogy motiválatlanabbak a gyerekek is. Sokan pocsék hangnemben beszélnek egymással és felnőttekkel.
Csak a szülők motiváltak abban, hogy azonnal az igazgatóiba rohanjanak, ahelyett, hogy a gyerekét tanító tanárral beszélné meg a problémát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.