"Szívesen látjuk az apukát és a kislányát, hogy a történteket megbeszéljük, és a tanulságokat levonjuk - már ha létezik az apuka egyáltalán" - írja a mohácsi közlemény. Egy apa még csütörtökön közölt nyílt levelet a baranyai bama.hu portálon arról, hogy 15 éves lányát a mohácsi busójáráson több busó is szexuálisan zaklatta: megfogdosták, végig tapogatták, a lány pedig érthető módon teljesen kikészült a történtektől. A levél a szervezőkhöz szólt, számon kérve őket az eset miatt. "Nyilván nem feltételezem, hogy valamennyi busó gátlástalan és a lányok kiszolgáltatott helyzetét álarca mögé bújva ily módon kihasználja. Viszont megengedhetetlennek tartom, hogy akár egy is legyen köztük, aki ilyesmit megenged magának! Nem tudom, hogyan lehet ezt kivédeni, de úgy tudom létezik a busóknak egy szabályzata, ami, feltételezem, tiltja ezt a magatartást" - írta az apa

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Talán, a polgármester is be volt öltözve...?
quadrocopter
Cinikus genyók, nyilván humorból sírt a kislány!
Cefi
Ugye ha két-három busznyi lányos apukák lemegyünk jövőre a busóálarcos pedofil és perverz kdnp szutykokat helyrerakni, az is csak kitaláció lesz!?
RonaGyuri
ahhoz képest, hogy a szervezők már elismerték! =))
elnyomott
Talán, a polgármester is be volt öltözve...?
Cefi
Én is kitaláltam egy mohácsra vlaó népszokást: minden évben nyáron adjunk amnesztiát a pedofil és szexuálisan aberrált embereknek. Egy a kikötés, hogy egyszerre engedjék őket szabadlábra mohácson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.