Pénteken írtunk arról, hogy a mohácsi busójáráson több fiatal nőt is letapogattak, molesztáltak a busók. A város önkormányzata – bár az ügyet nem vizsgáltatta ki – tagadja, hogy ez megtörténhetett:

Sajnálatos, ha a busójárásról akár egy vendég is kellemetlen élményekkel távozik még akkor is, ha a másik 80-100 ezer résztvevő jól érezte magát és semmilyen atrocitást nem tapasztalt.

Az egész ügyet egy apuka újságnak írt állítólagos nyilvános levele váltotta ki, amellyel a szervezőket szólította meg: „Ezért a szervezőket kérem, találjanak valamiféle megoldást, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő!"

Szívesen látjuk az apukát és a kislányát, hogy a történteket megbeszéljük, és a tanulságokat levonjuk – már ha létezik az apuka egyáltalán

- írja közleményében a városvezetés, azzal gyanúsítva a sértetteket, hogy csak egy kitalált történetet adtak elő, és újságírói fogásról van szó a nagyobb olvasottság érdekében.

Visszautasítunk minden olyan állítást, amely szerint a mohácsi busók szexuálisan zaklatnák az ide látogató hölgyeket. Ez nem céljuk, nem feladatuk és nem is a hagyomány része

- olvasható a megdönthetetlen érv.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Baszd meg a politikusoknak sem feladatuk a lopás mégis megteszik!
human
Hogy miért nyílt levélben írhatott az apuka? Mert így nem lehet a szőnyeg alá söpörni az ügyet.
Eddig csak vicceltünk az első éjszaka jogával, de ahogy "fejlődik" az ország újra bevezetik.
staro2
Nagy hibát követnének el ha a busójárásból is kilúgozott skanzenfelvonulás vagy hollókői műmájerkedés lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.