A kormányt a konkrét eredmények minősítik, például az, hogy csökken a munkanélküliek száma, egyre többen dolgoznak, bérfelzárkóztatás zajlik. Egy kormány megítélésénél ez a fontos – mondta a parlamentben tegnap újságíróknak Kósa Lajos arra, hogy lapunk megírta: alig két hónap alatt tovább növelte az államtitkárok, helyettes államtitkárok és miniszteri biztosok számát az Orbán-kormány, pedig az állami vezetői gárda létszáma már az év elején is rekordmagas volt. Idén eddig 18 miniszteri biztost, egy új államtitkárt és 8 helyettes államtitkárt neveztek ki (miközben az utóbbiak közül négyet felmentettek), a miniszteri biztosok száma pedig csak azért nem „szállt el” az eddiginél is jobban, mert időközben többeknek a megbízatása lejárt – derült ki az év eleje óta megjelent Magyar Közlönyök és Hivatalos Értesítők adataiból. Az érintett kormányzati vezetők száma viszont így is jóval magasabb, mint amennyi akár a Bajnai-, akár a második Orbán-kormány idején volt.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen; A kormányt a konkrét eredményei minősítik, az amit művel és az amit megenged magának a hatalom és totál-lopás érdekében!
colibri
Etessed csak Kósa a bírkákat, állandóan éhesek, bekajálnak tőletek mindent.
Lepényleső
Egyet kell hogy értsek vele,akkor is ha nem érti amit mond?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.