Hazánkban több száz millió négyzetméternyi tető szorulhat felújításra, holott csak a tető hőszigetelésével fűtésszámlánk akár 10%-át is megspórolhatjuk, ami országos szinten akár 10 milliárd forintot is jelenthet havonta a fűtési időszakban. A Knauf Insulation és a Tető Építők Egyesülete az energiahatékonysági világnapon arra hívja fel a figyelmet, hogy Magyarországon a lakosság a legnagyobb energiapazarló, ami nem életvitelünknek, hanem lakóépületeink rossz energiahatékonysági állapotának tudható be: azok 80%-a ugyanis energiahatékonysági szempontból nem megfelelő. A rossz nyílászárók, a korszerűtlen fűtőberendezések és a rosszul vagy egyáltalán nem hőszigetelt homlokzatok mellett a tetőn keresztül is számottevő energia távozik feleslegesen.

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Sose fog megtérülni. Mint ahogy az én takarékos izzóim se. Akár fel se tettem volna őket. Most többet lopnak központilag. Így van ez a gázzal is. Ha a gázóra mesélni tudna. Kicsivel még több levegő aztán oda az így is csapnivaló fűtőértéknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Sose fog megtérülni. Mint ahogy az én takarékos izzóim se. Akár fel se tettem volna őket. Most többet lopnak központilag. Így van ez a gázzal is. Ha a gázóra mesélni tudna. Kicsivel még több levegő aztán oda az így is csapnivaló fűtőértéknek.
papa.49
Igen a gázóra nem hazudik, 2012. ben a nyári időszakban a napi fogyasztás 0.6 m3 volt, az emúlt nyáron ugyanazzal a készülékkel már 1.2- 14 m3 volt tehát a minősége erősen felére romlott...Erre mit szól a főgáz semmit ill annyit a gáz fűtőértéke normális, hát persze csak a hülyék hiszik ezt el...
kornytech
@simmering73: Az én takarékos izzóim néhány hónap alatt megtérültek, lényegesen kevesebb azóta a villanyszámla.
namihami
Fűtőérték gondosan feltüntetve. Igaz, csak bemondásra kell elhinnem.
Vakulj polgár és ellenőrizd le. Egy egyszerű kérdés:hogyan? Annyit mondanak, amennyit akarnak. Állami cég mondja és állami felügyeletű cég ellenőrzi.
papa.49
@namihami: Igen érdekes az almát mérjük, de a körtét fizetjük !!!
quadrocopter
Ugyan már, mire a szutyok hordamese?

Amikor egy "nonprofit"(?) MVM szivarzsebből kifizet a parazita Cöf-nek félmilliárdot, akkor miről beszélnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.