Hosszú Katinkáék elindították a Dagályban az úszóiskolájukat, ezer gyerek úszásoktatása így viszont elmaradhat ezen a tavaszon.

Nemrég jelentette be Hosszú Katinka, hogy márciusban elindul az 50 milliárd forintért felépített Dagályban az Iron Aquatics úszásoktatása, a nebulók a Duna Aréna tanmedencéjét használhatják.

Az Index cikke szerint ezzel közel ezer gyermek úszásoktatása látszik borulni, mert úgy tudni, Hosszú Katinkáék kora reggeltől késő estig lefoglalták a tanmedencét.

"A múlt héten ugyanis több budai valamint XIII. kerületi tanintézményt is arról tájékoztattak, hogy óvodások, kisiskolások úszásóráit törölni kell. Úgy tudjuk, hogy Darnyi Tamás úszóiskolájában ezer gyerek úszásának lőttek arra a néhány hónapra, amíg a Hajós Alfréd Sportuszodát felújítják. Hiába akarták őket átvinni a Dagályba, ott Hosszúék minden időpontot lefoglaltak.

Darnyiéknak a következő három hónapra az összes óvodás valamint elsős és másodikos osztályokat kellett visszamondaniuk, mert a kisgyerekeket a tanmedencéből nem tudják átirányítani a mély vízbe, a közelben pedig a Dagályban van tanmedence" – olvasható a cikkben.

Az Indexnek az egyik érintett óvoda munkatársa úgy fogalmazott, Hosszú Katinkáék reggel 6-tól este 10-ig foglalták le a tanmedencét, de délelőtt 11 és délután 16 közt nem használja senki azt – mégsem mehetnek be más úszóiskolától.

Akkor sem mehet be senki a Dagályba, ha az üres, és még Hosszúék sem használják. "Ezt felsőbb szinteken eldöntötték, próbáljuk megoldani, de ez igen komoly probléma" – ezt nyilatkozta a Darnyi-féle úszóiskola egyik munkatársa a lapnak. 

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@havasigyopár: Nincs logika, valaki megint raindult Katinkaekra, b@ssza a csoruket a sikere.
Nem hiszem el, hogy ennyi gyerek jarna - plane ovodabol! - uszni. Azt sem hiszem el, hogy ez Darnyiekkal elotte nem lett megbeszelve: ez az info egyszeruen a fide$$-tol jon, az Index-en keresztul, ami nem jobb egy cseppet sem a gfodor 888-janal es a pestisracoknal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Persze,hogy Katinkáék a felelősek mindenért,valahogy bosszút kell álli rajta,elvégre miatta mondott le az úszó szövetség kapitánya,aminek már éppen ideje volt.A fiataloké a jövő akkor hagyjuk érvényesülni őket,ne köpködjük azt aki tesz is valamit az asztalra.Vagy az a probléma,hogy becsületes és sikeres ember létére még itt szívja a levegőt.holott nálunk a szar emberek tudnak érvényesülni.
faktor.hu/faktor-tekintelyes-ember-lanya-volt-akit-megeroszakolhatott-kiss-laszlo?source=hirkereso
F_Viktor
Ha már Bp-en ekkora az igény az úszásoktatásra, akkor csak halkan jegyzem meg, egy új tanúszóda kivitelezési költsége töredéke egy stadionénak. + nem lesz gazdaságtalan az üzemeltetése, mint a...

"Ezt felsőbb szinteken eldöntötték..."

Úgy látszik Gyárfásért jön habonyéktól a bosszúhadjárat, a karaktergyilkosság.
Desischado
@eszegfu: Jól mondod, várjuk ki a végét, hallgattasson meg a másik fél is. Szerintem drága Karmánknak lesz igaza, mert ez nagyon alkalmas cikk arra, hogy Katinkáék ellen hangoljanak sok mindenkit. Várjuk, meg mik a tények.
evacica
Én már unom az egész Hosszú cirkuszt, egy biztos Katinka alatt nagyon elszaladt a ló!Elismerem az eredményeit, bár meg kell jegyeznem van és volt már más is ilyen eredményes, de kicsit szerényebbek is voltak. Katinka úgy érzi, hogy ö mindenek felett áll az eredményei alapján! Ez nem egy szimpatikus tulajdonsága, kicsit talán vissza foghatná magagát!
Lackó50
@evacica: Lehet lekörözni Katinkát. Ő legalább letett valamit az asztalra. Sokan erre se képesek és mégis ráeröltetik az akaratukat az emberekre. A fociban mit tudnak felmutatni??? És hány üres stadion épült az utóbbi időben??? Ha helyette építettek volna pár medencét is, akkor most ezen nem lehetne vitatkozni. Ki hozta a rendeletet a plusz tornaórákra úgy, hogy a feltételek nincsenek a mai napig se biztosítva? Lehet, hogy előbb itt kellene tapogatódzni és nem a Katinkát piszkálni. Ő még mindig itt van és itt próbálja felvenni a kesztyűt az állandó irigy támadásokkal szemben. Ha fogná a pizsamáját és a fogkeféjét, aztán amerikai színekben gyűjtené az érmeket, akkor biztosan ezek az emberek lennének az elsők, akik azzal támadnák, hogy hazaáruló, szemét, aki nem a hazájáért ugrik a medencébe. Hogy ki üldözte el, azt borítsa feledés. Ha ide jön egy pop sztár és amellett, hogy milliókat elkér egy fellépésért, félig átalakítanak neki egy szállodát, mert a kis hisztisnek még a törölköző színe se tetszik, akkor ahhoz képest Katinka egy úrilány, aki több megbecsülést érdemelne, mert az ország hírnevét dicsőíti.
mekkelek
Hosszú Katinka nem állt be a "sorba" most mocskolni kell. Holnap majd azt olvassuk, hogy ôt is a Soros és a Simicska közös gyereke pénzeli mint a kétfarkú kutyákat. Ez van, amikor a királyi udvartól és a párt központi bizottságától független média gyakorlatilag megszûnt létezni.

"Ezt felsőbb szinteken eldöntötték" - csakúgy mint a régi szép idôkben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.