Újabb pénzt kap a Schmidt Mária által vezetett 1956-os emlékév a kormánytól, 830 millió forintot csoportosítanak át nekik.

Bár hivatalosan tavaly volt hatvan éve az 1956-os forradalom és szabadságharc, a kormány továbbra sem tud leállni az erre szervezett emlékévvel. Most újabb 830 milliót adtak Schmidt Máriának.

A hétfői Magyar Közlöny egyik kormányhatározatából derült ki az összeg, a kormány összesen 4,4 milliárd forint átcsoportosításáról döntött.

"A táblázatból kiderül, hogy a kormány újabb 830 millió forintot csoportosított át a az 1956-os emlékév támogatására az Emmi fejlesztési előirányzataibó. Közben a kormány továbbra is úgy gondolja, hogy sértené a forradalom 60. évfordulójának méltóságát, ha Schmidt Máriáéknak menet közben el kellene számolniuk a program költéseivel. Ezért leghamarabb csak 2017 nyarán adják ki, mire ment el a pénz" – olvasható a 444 cikkében.

A 4,4 milliárdos átcsoportosításból csak 430,5 millió forint jut az egészségügyi ellátás fejlesztésére.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos ezért is "érdemes" újabb és újabb százmilliókat adni neki, mert így sohasem kell elszámolni vele! =))
Egyébként annak idején a mibúl a Cinege utcai jogos kérdésre Őfenesége azt válaszolta, hogy még nincs kész így nem számolhat be róla! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Ahogy ezek a magukat jobboldalinak nevező torz lelkületű egyének egymást körbetüntetik, úgy senki más nem. Ezeket a plecsniket, műanyag zacskókba csomagolt nemzetiszínű elismeréseket hordozzák körbe Wittnertől Schmidtig, az önkitüntető gépezet nem nyugszik egy pillanatra sem. A politikai alapon kinevezett csókos lakájok lassan többen vannak, mint amennyien 1956­-ban a vérüket adták azért, hogy az ilyen Schmidt Mariskák 60 év múltán úgy hamisítsák a még mindig velünk élő történelmet, ahogy nem szégyellik. Ebbe a nemzetinek csúfolt, belterjes klubba tartozók önfelszopó, gusztustalan szeánsza ez, ahol a hűség a párthűséget, a maffiához való hűséget jelenti. Ahol valaki a nagy nemzeti együttműködésből kizárja a más véleményen levőket, visszaél a közérdekű adatokkal, belelép a kritikus sajtó torkába és a felszopó osztag másik szárnya kitünteti a haza iránt tanúsított hűség plecsnijével. Mariska, és mindazok, akiknek van arcuk és adják is ehhez a kitüntetéshez! A haza iránti hűség nem azonos a kassza­ és a párt iránti hűséggel, vagy az Orbán nevű lába előtti szervilis taknyoncsúszással. Mire nem marad már kitüntetetlen talpnyaló a jobboldalon, ezek az elismerések teljesen és visszafordíthatatlanul kiüresednek. Ezt 1956-­al bármilyen összefüggésbe hozni már megint az aljasság legsötétebb verme. Elcseszett, bűzös hely lett ez. Ahol csak az adófizetőkről lenyúzott milliárdokat önkényesen eltapsoló, pozícióhalmozó, mohó, gátlástalan, multimilliárdos, gerinctelen, agymosó pártkatonáknak járnak az elismerések, a díjak. Ahol a hétköznapi hősök nyakán Schmidt Máriák tűsarka tapos. Ráfagy az ember pofájára a mosoly. Ami már régen torz vigyorba rándult."
Aki Én
Csak sajnos ott tartunk ma békeidőben, hogy többen halnak meg napjainkban a rossz kórházi ellátás miatt, mint 56-ban. Többen menekülnek el a rezsim elől ma békeidőben, mint 56-ban.
Soha ne felejtsük 56-ot! Erre nyilván költeni is kell. De minden negatív adatát túlszárnyaljuk ma, békeidőben.
quadrocopter
Kanchy Marchy elégedetlen az eddigi potyazsével?
Nessy
Néha elgondolkodom, hogy ez az "ünnepelt" 1956 miért nem hasonlít a "eredeti" 1956-ra?
Eladott Ország
@quadrocopter: A halszagú nóta ötven millája még nem került elő.
kukac50
Kell a pénz az újságjára és a kocsmákra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.