A néhány napja elhunyt egykori Happy Gang-frontember, Mohaman kollégái emlékeztek meg róla a Mokkában. LL Junior, Náksi Attila és a Young G néven reppelő korábbi VV Béci is egyetértett abban, Mohaman nagyon kedves srác volt, aki rengeteget tett a hazai hip-hop zenéért.

Itt marad a szívünkben, ezeket az éveket nem lehet kitörölni az életünkből

- mondta Náksi Attila, aki még a kilencvenes évekből emlékszik a legélénkebben Mohára. Szerinte a férfi megélte a siker árnyoldalait is és a bukást is, amit nehéz lehetett feldolgoznia.

Generációk nőttek fel az ő oldalán, de sokan nem úgy adták neki vissza a segítséget, ahogy megérdemelte volna – vélekedett VV Béci/Young G, aki szerint sok fiatal rapper köszönheti élete első lehetőséget Mohamannek.

Young G különösen azt fájlalta, Mohát sokan őrültnek tartották, mert nyíltan vállalta, hogy érdekli a spiritualitás:

Felvállalta, hogy spirituális. Szerintem ő megtapasztalt minden olyat amit mi még nem tapasztaltunk meg. Valaki talán kinevette, de lehet, ő már annyira megtapasztalta, hogy valaki azt mondta, oké, kiemeljük innen.

Young G-től tudhattuk meg azt is, a férfi élete vége felé festészettel foglalkozott, halála előtt közvetlenül adta el egy képét jótékony célokra.

LL Junior elmondta, szerinte Moha szerelmese volt a hip-hop zenének, és időt-energiát nem kímélve igyekezett egyengetni az új tehetségek útját. Habár közelről nem ismerte, sokkolta a halála:

Ilyenkor elgondolkodunk az életvezetésünkkel, mindennel kapcsolatban. Tiszteltük, lesújtott minket a hír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.