Erősítést kértek a rendőrök, mikor két, 70-75 év közti nyugdíjas nénit igazoltattak, akik falragacsokat tettek ki Orbán Viktor házának utcájában.

A nénik akciójáról videó is készült, amit a Sztárklikk tett közzé. Azért igazoltatták őket, mert a Cinege utcában ezt ragasztották ki:

Itt lakik egy gyáva miniszterelnök, aki eladta a magyar népet a pénzhatalomnak.

A videóból kiderül, hogy előbb két civil ruhás elvette a két néni iratait, majd erősítést kértek. Megjelentek az egyenruhások, majd a parancsnokuk.

Most töltöm a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, egy terrorista? Vagy micsoda? Hát ez egy gyalázat.

- mondta az egyik néni, aki nem értette az intézkedést, mondván, ő csak véleményt nyilvánított azért, hogy ne kerüljön az utcára.

Én szégyellem magam, hogy ebben az országban élek.

A kiérkező parancsnok kérdésére a két nyugdíjas elárulja, hogy akciójuk nem volt szervezett, csak arra jártak, és mivel nagyon unják már ezt a „Magyarország jobban teljesít” hazugságot, ki is ragasztották véleményüket.

Orbán Viktor házának környékét a TEK védi. Az intézkedés alapján a környéket bármikor lezárhatják, a forgalmat korlátozhatják, megtilthatják azt is, hogy az érintett területre valaki belépjen, vagy onnan távozzon.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hiába no nem tud kibújni a bőréből a koszos cigány fosik mint állat!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A két öregasszonyt száműzni és a kiérkező hatósági embereket csendben bekísérni a zárt osztályra.
dr. prédikátor
Aztakurva!!! Jó hogy nem verték bilincsbe a két idős hölgyet!!!
quadrocopter
A mai naptól nyugdíj megvonva, mellékbüntiként Orbán-meséket kell szórólapkon terjeszteni!
Amúgy tényleg egy gyáva, szaralak!
CsipkeRózsa
Lehet, hogy a rendőröket "megérdemelten" kitüntetik. Megvédték az utcát.
Sámannus
Hinnye! Elmondhatjuk, itt a legnagyobb az egy mamókára eső Soros bérencek száma.
bencemacska
Én csak azt nem értem, miért kellett az erősítés?
A két civilruhás igazolta magát mielőtt a hölgyektől igazolványt kért?
És még főnök is kellett?
Tényleg felségsértés történt!
Megláttuk: A KIRÁLY MEZTELEN!!!
justhpeter
De most komolyan ! Öt rendőr kell két öregasszonyhoz ? Ez komoly ?
Kedves kormánypártiak, ha itt tényleg lenne valami, nem lesz kevés majd a rendőr ?
Mindenki bolond ebben az országban ?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/08/13/lassan-felsegarulasnak-minosul-orban-viktort-kritizalni/
Miközben egyre nagyobb a baj, mert egyik lyukat a másikkal igyekeznek betömködni, hogy a
választásokig romba ne dőljön az egész Patyomkin­ország, meg kell(ene) szilárdítani a hatalmat is. Normális kormány ezt úgy szokta elérni – vagy legalább megpróbálni – hogy kemény munkával létrehoz és működtet egy jó gazdaságot, támogatja az erős polgári réteg kialakulását, segíti a civil szféra megerősödését és a választásokkor reménykedik abban, hogy miután bizonyított, további bizalmat kap. Mert normális országban, normális és demokratikus társadalomban a többségnek édes mindegy, melyik párt kormányoz.
Félreértés ne essék, eszemben sincs azt állítani, hogy máshol csupa szentéletű erkölcsi
világítótorony nyüzsögne a kormányokban, de azért vannak becsületes politikusok (nálunk is
vannak, ha nem is feltétlenül a kormányban) és vannak olyan demokratikus korlátok, amelyeken nem mer átlépni a mindenkori hatalom. Egyszerűen azért, mert a társadalom megbüntetné őket. Nálunk jelenleg az van, hogy az Orbán ­kormány a tulajdon országa ellen hirdetett háborút. Mégpedig egészen elképesztő, a legsötétebb diktatúrákat idéző módon igyekszik – nem meggyőzni – megfélemlíteni, megtörni mindenkit. Lassan felségárulásnak minősül Orbán Viktort kritizálni, egzisztenciális öngyilkossággal ér fel, ha valaki más véleményt mer megfogalmazni, de még az is retteghet, aki nem áll ki elég látványosan a felcsúti hobbifocista mellett.
qxy
Na nem tudom a két mami gyerekeinek meddig lesz munkájuk?? Kurvára el tudják lehetetleníteni az ember életét ha valakire rá szálnak.
Nessy
Ezen tényleg nem lehet tudni, hogy sírjunk, vagy nevessünk!
A hatósági emberek ennyire paranoiásak, vagy csak a miniszterelnökünk és a hívei?
És most mi lesz? Őfeneségének megsértéséért fővesztés és vagyon elkobzás? Esetleg kerékbetörés, felnégyelés, forró olajban főzés?
Komolyra fordítva a szót, szégyen a TEK, a rendőrség hozzáállása az egészhez! Ja, mindig elfelejtem, hogy ez illiberális jogállam!
lópicigáspár
Erre jó a sintérség, ezt tudják! Micsoda terroristákat fogtak! Hülyék ezek a rendőrök, hogy nem tudja egyszer valaki mondani, hogy nem jó ez így. A főnökeik féltik a zsíros beosztásukat, a szart meg a kicsikkel etetik meg! Két nyuggerre két tekes, két járőr, meg egy őrnagy kell!? Nevetségesen szánalmas banda. !
papa.49
Hiába no nem tud kibújni a bőréből a koszos cigány fosik mint állat!!!
qxy
De ki mentek... .
Jegyzőkönyv.
.- Eset. .- nem esett el az biztos,mert akkor fel segítettük volna.
.- előtte mikor jártak erre?
.-. Tennap.
.-Te a tennap az hány nö betű?
.- aztatat nem tom, de két T az biztos,me, " muttidőő"há tennap nem??
dr. prédikátor
Nem értem!!! Hol maradt a rabomobil, a páncélozott harci jármű! A töketlenek se vonultak fel, hol maradtak a mesterlövészek??? Micsoda trehány intézkedés a kétm terrorista hölgyel szembe. lehet hogy robbanó mellény is volt rajtuk!!! A geci viktor szopkin meg összefosta magát félelmében!!!
qxy
Ilyenkor meg kérdezném az intézkedő rend őreit.
Uraim? Nagyon sok embert kihasználtam, el vettem a lakásukat, nem adtam nekik lehetőséget hogy megéljenek. na meg el loptam minden pénzüket amit a haverokkal elosztottunk Maguk szerint mit kaphatnék büntetést ezért? Gondolom idéznék a BTK törvénykönyv erre vonatkozó paragrafusait nem?
.Na akkor csengess be fiam ide gyorsan mert ez az ember ezt teszi.
lampa laz
A kedvenc hazugtévéje borzalmas támadásként tálalja majd fel a csülkösbabos vacsora mellé ezt a hírt az elmereggyantnak. Tekjankót ki is tünteti, h sikeresen hatástalanítottak 2 öreganyót.

Remélem az ellenzék legalább elpirult szégyenében az eset hallatán.
papa.49
@lampa laz: Milyen ,,ellenzékre,, gondoltál, olyan nálunk nincs, csak a 30 % pártok vannak, akik a jóból ennyit kapnak, szégyen, és gyalázat hogy két idős nőnek kell megmutatnia, mit kéne csinálnia az ellenzéknek, már ha lenne!!!
szép új világ
A szégyen az, hogy ezt csak két 75 éves nyugdíjas meri megtenni. Hol vannak a fiatalok, hol az ellenzék?
papa.49
@szép új világ: Üldögélnek a langymeleg takonyban a Hodályban, felelősség nincs néha kicsit ágálni kel valami ellen, a lényeg, hogy a 30 % jöjjön nekik!!!
lampa laz
@papa.49: igazad van, ellenzék mint olyan, nem létezik nálunk. Viszont ébredező fiatalok és felkelő nyugdíjasok már igen... büszke vagyok rájuk. Azon vigyorgok, h a végén a nyugdíjasok (már mint mi) dőntjük meg a zorbán hatalmát. Na, mit szólsz?
panellproli
Hüha! Van vér a pucájukban! Remélem eljön az idő amikor majd ez lesz a kitüntetendő cselekedet, és nem a mariska féléket halmozzák el mindenféle juttatással, aki csak kurválkodási hajlama miatt mondhatja ma magát szabadságharcosnak.
papa.49
@lampa laz: Benne vagyok, nagyon utálom a regnáló tahókat!!!
Nessy
Na, a korombeliek "terroristák" lettek. :-))
Ennyi férfi kellett két idős nő ellen? Szégyen.
Illetve a legnagyobb szégyen, hogy nem tudták kezelni a helyzetet.
Borsodi
Még,hogy az öregek szenilisek,ezek a nénik nem adják el magukat holmi Erzsébet utalványért! Példát vehetünk róluk Orbán meg elgondolkozhatna mi váltotta ezt ki a nénikből akiknek sok erőt és egészséget kívánok .
Qqberci
Az egyik mami Soros volt álruhában, a másik meg egy álruhás brüsszel...
vladimir putin
nyugdijat elvenni, csirkefarhatat megvonni!
nemkati
Azzal együtt hogy ahogy a nyugdíjasok mondják, "akciójuk nem volt szervezett, csak arra jártak", akkor egy arra járásnál miért voltak náluk kiragasztható cédulák és cellux, minden elismerésem a hölgyeknek! Bátorság nekik már nem kell ahhoz, hogy bemenjenek 0rbán utcájába, de hihetetlen szerencséjük volt, hogy a házáig akadály nélkül eljutottak, és a cédulákat ki is tudták ragasztani. Erről megint eszembe jut Gyurcsány, aki miniszterelnökként (és az akkori ellenzék által megsemmisítendő, elpusztítandó miniszterelnökként) reggelenként mindenféle emberekkel együtt futott a Margitszigeten. Egyik se ölte meg. 0rbánhoz meg nem lehet 10 méternél közelebb menni, de az utcájába se akárkinek.
bencemacska
Jó lenne a továbbiakban figyelni a fejleményeket, és tiltakozni az ellenük esetleg indított eljárás ellen!
Legalább tudják, hogy nincsenek egyedül a véleményükkel!
nemkati
@bencemacska: Jó, csak kapjunk híreket a nénikről.
bakegya
Ez az anyósok szabadságharca-igazuk van -így kell ezt csinálni-ki kell terjeszteni az egész országra az akciót-FOLYTASSÁK!!!
bencemacska
@nemkati: Azért írtam, ha valaki tud valamit, szóljon legalább itt! (Míg lehet!!!)
Egymást tájékoztassuk!!!
Nagy Mária
Én szégyellem magam a rendőrök helyett. Két idős hölgy vette a bátorságot, hogy tiltakozzon nyilvánosan. Én nem hallottam egy emberi szót sem az ÖT rendőr szájából. Nekik nincsenek szüleik, nagyszüleik? Nem jókedvükből vették a nyakukba az utcát az idős hölgyek, ráadásul igazuk is van!
human
@Nagy Mária: Úgy küldték ki a rendőröket. Ez a dolguk. Kommentálni meg nem kommentálhatják az utasítást. Amúgy elég tanácstalanok ahogy a felvételt látom. Ők sem értik hogy pár idősre miért kellet őket kiküldeni.
Desischado
Megvallom, szakadtam a röhögéstől, két idős asszony ellen "erősítést" kellett kérni?! Ennyire fosik a dádé? A rendőröknek meg gratulálok, gyávaságból, nyalásból jeles! A hölgyeknek, meg minden elismerésem!
bakegya
@Desischado: a nénik viszont nem fognak olyan nagyon örülni,mert BOSSZÚÁLLÓ VICCTOR NEMZETBARÁTSÁGBÓL,UKRAJNÁBA FOGJA ŐKET SZÁMŰZNI, ha csakkk nem akarnak MÉSZÁROS LŐRINC AL ÉS FELCSUTKAI BIRTOKAIN FÖLDMUNÁBAN SENYVEDNI!!
bakegya
Minden tisztelet és megbecsülés a két "szupernagyié",RAJTUK A VILÁG SZEME-ÉS FÜLE-
orbán CSEND-ŐREINEK A KÉPESFELÉT REMÉLHETŐLEG JÓL MEGJEGYEZTÉTEK MAGYAROK!!!
evacica
Ez a mai magyar valóság Orbán vezette M.o. Szégyellheti magát Orbán nem csak gyáva, de szemérmetlen is! Én szégyellném magam a helyében a történtekért és bocsánatot kérnék a két idős hölgytől a vegzálásért, de Orbán szótárában mind két fogalom ismeretlen!
papa.49
@evacica: Ha csak ez a kettő hiányozna, de az ő szótára nagyon rövid, csak ennyit tartalmaz ,,ide minden suskát, oszt. jónapot,,!!!
eszegfu
@Nessy: 20:02 Egyetértünk! A 2 hölgynek helyén volt az esze, nem "hablatyoltak", nem ismételték a mondókájukat és nem voltak agresszivek. Le a kalappal előttük! És valóban "siralmas" volt, hogy a rendőrök nem tudtak mit kezdeni a helyzettel... gondolom azért hivtak "erősitést" is, hátha valami kompetens ember jön, aki meg tudja, vagy meg meri mondani mit kell tenniük. Még azt is el tudom képzelni, hogy egyetértettek a hölgyekkel... összehasonlitották az anyukájukkal, vagy a nagymamájukkal... és egyszerüen "lefagytak"... bizonyos mértékig őket is megértem: elég "hálátlan" az ilyen feladat.
CHEWBACCA
@qxy: tegnap 17.03:
- Leszakadt fej az útpadkán!
- ÚTPATKA hány "t"?
- Írd azt hogy az árokban van... (belerúgta)
Foxley
itt valaki 3 percig szidta. Könyörögtem, legközelebb vegye fel telefonra. :)
papa.49
@eszegfu: Többször megnéztem a videót, hát a söndörök valóban lefagytak, még mosolyogni se tudtak, csak álltak bambán, félszegen...
Változás akkor lesz mikor ilyen esetben a rendőrök is a nép mellé állnak az elnyomók, a tolvajok ellen...
magyarbakancs
Már hölgyektől is fél a hatalom?
Akkor nagy a baj.
papa.49
@magyarbakancs: Alapból gyávák csak csordában bátrak 100 an 1 ellen!!!
eszegfu
@papa.49: 8:48 Ezzel csak az a gond, hogy a rendőrség a mindenkori kormány "erőszak szervezete", tehát "önállóan" nem gondolkodhatnak... ha meg már igen, akkor nagy a baj... Egyébként én is többször megnéztem, mert nem akartam hinni a szememnek, hogy ennyire tanácstalanok... szinte már-már sajnáltam őket a videó elején.
papa.49
@eszegfu: A tanácstalanságot egyszer csak felváltja az elszántság és neki mennek az őket biorobotnak tartó vezetőiknek, meg a hatalom csúcsán pöffeszkedő hazugovicsnak!!!
szép új világ
@justhpeter: A videót megnézve, nekem az jött le, hogy az egyenruhásoknak fogalmuk sincs, hogy most mit kéne tenni. Lévén, hogy semmiféle jogsértő cselekmény nem történt. Az öt rendőrre marha nagy szükség volt, de legalább már értem, hogy miért jöttek csak 7 óra múlva a feltört gépkocsimhoz helyszínelni!
magyarbakancs
@papa.49: Ezeket a nemzeti szalagba csavar férgeket csak ak 47-sel lehet gyógyítani.
Nagy Mária
@human: Igazad van, csak szerencsétlenkedtek tanácstalanságukban, látványos a tehetetlenségük.
De a két civil rendőr mi a fenének csinált belőle ekkora ügyet.
eszegfu
@magyarbakancs: Igazán rendes vagy, hogy elküldted a linket... különben soha sem tudtam volna meg mit is takar a "47"! Mindig tanul az ember.
picike1
nekem meg a kutyaszartól van hányingerem mikor látom hogy zsacskózzák aztis lehetne videózni meddig hányak még mikor szünik ez a rendelet meg .az eső mire jó ?
Yoda69
Minden tiszteletem a ket idos holggye, hogy szemen mertek kopni a zsirtahot sajat fellegvaraban.
papa.49
@magyarbakancs: Azal lesznek gyógyítva, de nem a kis rendőrök hanem a polcokon üldögélő szarcsimbókok!!!
havasigyopár
Már csak a nyugdíjasoknak van igazságérzetük és vér a pucájukban.
kisrigó
@szép új világ: Miért hét óra múlva? Csak!!! Oszt jónapot!
egyvandor
Nem értem hol van ilyenkor a tek és a páncélozott egysége? Miért nem teszik a dolgukat ha már kiemelt gázsival tartjuk el őket?
Borsodi
@papa.49 A nyugalom és béke szigetén élünk! A törvény velünk van.Érdemes megnézni,fogy az emberek türelme. : www.youtube.com/watch?v=Uab1DmBWYk0
Aki Én
...es tenyleg gyava. Sunyi es aljas is.
Ördögvadász
Látom Téged nemcsak igazoltatni kellene!:)
kukac50
Miért kértek erősítést? Nem tudtak mit kezdeni a két hölggyel?
Miért baj az,hogy az igazságot elmondják?
Orbán úgysem érti!
egyvandor
@Lepényleső: Igen szolgálják és védik. Különben a ner-nek annyi.
egyvandor
@Aki Én: "es tenyleg gyava. Sunyi es aljas is."
Ezt G. előnevet adó keresztapja is alátámasztotta.
egyvandor
@kukac50: Miért kellett erősítés? Két egyszerű nyugdíjas. Ma még nincs olyan törvény amivel ezeket is könnyedén ki lehessen készíteni. Egy állami alkalmazottal vagy egy vállalkozóval esetleg annak rokona esetében könnyebb dolguk van.
Csizmás Kond
" Én szégyellem magam, hogy ebben az országban élek."
..van is a miért ha vénségére ilyen marhaságokkal kezd el foglalkozni...
Aki Én
@Csizmás Kond: Melyik része marhaság? Minden szavuk igaz.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...75 évesen plakátokat kezd ragasztgatni...na húzzon a búsba...
...otthon az ördög keresi s ő a cinege utcában szégyenlősködik...
Aki Én
@Csizmás Kond: Többek között ezt hívják demokráciának.
Jól teszik. Az a baj, hogy csak az idősek teszik. Egyébként koruk ellenére tökéletesen látják a helyzetet. Lenne mit tanulnod tőlük, ha nem az ördöggel kokettálnál otthon.
Csizmás Kond
@Aki Én: ..hát igen...sokaknak a demokrácia az utcai cirkuszt jelenti...sajnálom őket.
Aki Én
@Csizmás Kond: Hol mondják el, a köztévében???
Valamiért 2006 jutott eszembe. Gondolom arról is ezt gondolod.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...pl elmondhatták volna úgyértve a véleményüket kifejezhették volna szavazáskor...
Aki Én
@Csizmás Kond: ja, persze. Ha átbasszák őket, és veled ellentétben ezt észre is veszik, akkor kuss??? Ez a demokratikus jogállamokban bevett, elfogadott szokás. Bármikor, bárhol elmondhatod a véleményed.
Ehhez képest 2006-os hősökről beszéltek.
Kicsit kettős a mércéd!!!
Félelmetes, hogy mennyire nem vagy képes reálisan nézni dolgokat.
nezelodo
Lehet, hogy most a tokás Tállait küldi rájuk a dakota, hogy honnan volt pénzük papírra meg utazásra, hogy oda tudtak menni?! Aztán majd járhatnak bíróságra, mint a milliárdos ÁFA csalást felfedő ex NAV-os.
Csizmás Kond
@Aki Én: Miaz, hogy átbasszák ?
A demokráciában ugyan mindenki elmondhatja a véleményét de nem az utcán. Az utcai megnyilvánulás mindig az utolsó lehetőség...sajnos ma mindenki akkor ébred fel.
A demokráciához amúgy az is hozzátartozik, hogy a többség akarata érvényesül. Az aki ezt nem képes elfogadni az nem demokrata hanem anarchista. ...kell tudni győzni és kell tudni veszíteni...de hőbörögni mát neveletlenség sőt szégyen.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ne is haragudj, de ekkora buta kreténségre nem lehet türelemmel válaszolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.