Minőségi cserét hajtott végre a Fidesz Salgótarjánban: a Sándor Mária öngyilkossági kísérletén gúnyolódó helyi emberük helyett egy olyan fideszes került be a bizottságba, akit korábban jogtalanul használta a doktori címet, és ezért pénzbírságra ítélték.

Kedden egy rendkívüli testületi ülésen egyhangúlag hívta vissza a salgótarjáni közgyűlés a népjóléti bizottság nem képviselő delegáltját, Kakuk Zoltánt, aki februárban így kommentálta Sándor Mária, a fekete ruhás nővér öngyilkossági kísérletéről szóló híreket: "kár, hogy túlélte".

A Fidesz a helyére a város volt fideszes alpolgármesterét (aki már nem képviselő), Fenyvesi Gábort delegálta, csakhogy ő sem makulátlan a Tarjáni Fészek helyi híroldal bejegyzése szerint.

Fenyvesit ugyanis még 2008-ban pénzbírságra ítélték, mert felsőfokú végzettség híján használta a doktori címet, így tanított egy alapítványi iskolában és így vizsgáztatott – olvasható az Origo 2008-as cikkében.

Nemrég pedig az Index említette meg Fenyvesi nevét az uniós forrásokból felhúzott és kicsinosított szállásoknál, amiket valamiért nem vendégházként üzemeltetnek – mint az izsáki polgármester például.

Fenyvesi 7,3 milliót nyert szálláshely-fejlesztésre még alpolgármesterként, de a régi családi ház, amit átalakított panzióvá, mostanában nem látogatható, mert feláztak a falai.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Miért csodálkoznak a "minőségi cserén"? Csak ilyen alapanyag van, ha nem ilyen lenne, nem fidesz tagkönyv melegítené a szívüket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Wazze, ezeknek a parazitáknak gyengéje a doktori cím? Snitt, Tömjén, akkor ez a f@szfej, minden jel szerint alaposan át kéne vizsgáltatni az egész hordát, külünösen a képviselőiket.
szép új világ
Szerencsétlen FIDESZ-esek ha meggebednek sem találnak maguk között egyetlen tisztességes politikust.
karma1
Nekem az egeszben az a szomoru, hogy Salgotarjanban, az iparilag mar elmaradottabba valt telepulesen osszeul par ember, es onkent es dalolva ujra megvalasztjak a koztorvenyes bunozot, mint vezeto peldakepet. Ez sajnos nekem mar elorevetiti 2018 sotet arnyat... Nem kell az embereknek erkolcs, feddhetetlenseg, - johet a "ki a kevesbbe legszarabb?" vezeto...
F_Viktor
Azt tudtam, a fityeszben erkölcsileg makulátlan személyt nem fognak találni.
De egész Salgótarjánban sem?
Mert támogathatott volna a fityesz egy független jelöltet is...
justhpeter
@papa.49: Ez olyan, mint a régi szovjet hadseregben a tisztacsere. Iván cserék Nyikolájjal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.