Fekete-Győr András szerint Gyurcsány Ferenc vállalhatatlan, és nem tudja, mit keres még a politikában. De Szanyi Tiborról sem volt jó véleménnyel a Momentum Mozgalom elnöke.

A 24.hu készített interjút Fekete-Győr Andrással, a Mometnum Mozgalom elnökével, amelyben a 106 egyéni képviselőjelöltön és sok más dolgon – ügynökakták, Paks II-ről népszavazás – kívül szó esett az ellenzéki pártokról, és esetleges újbóli összefogásukról.

Fekete-Győr szerint az összefogás már 2014-ben egyszer kudarcba fulladt.

A 24.hu a következő kérdést is feltette: "Gyurcsány Ferenc, Szanyi Tibor, Szél Bernadett, Karácsony Gergely és Juhász Péter egyformán vállalhatatlan?"

Gyurcsány Ferenc azért vállalhatatlanabb. Nem minden politikus hitevesztett és inkompetens, vannak rátermettebb, értelmes emberek is közöttük. Karácsony Gergely például szerintem hiteles és jó szándékú politikus

- válaszolta Fekete-Győr.

A Momentum elnöke egy újabb kérdésre – miért utasítják el Gyurcsány, vagy Szanyi közeledését olyan arrogánsan – a következőt válaszolta:

Bocsánat, de ők nem érdemelnek mást.

Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből. (...)

Gyurcsány Ferencnek nagy szerepe van abban, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerzett és kiépítette a NER-t. Szanyi Tibor pedig fideszes propagandalapoknak ad sértett interjúkat, ezzel magát minősíti.

Szerintem ezekkel az emberekkel szemben igenis keményen kell fellépni, fel kell hívni az emberek figyelmét, hogy ők valamit nagyon elcsesztek.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenn
Ami biztos:
- Gyurcsány elkúrta.
- Gyurcsány kijöhetett volna ebből, de valamit nem jól csinált, mert 2006-óta nem tud kijönni ebből.
- A DK egy rétegpárt, vagyis soha nem lesz elég erős leváltani ezt a rakás szart (hívjuk most orbán G viktornak), pedig az lenne a cél, és nem az, hogy ha minden jól megy a számításuk szerint, 10%-nyi DK-s politikus üljön a parlamentben.
- Az orbánt leváltani akarók többen vannak, de apatikusak, tehát fel kell rázni őket valahogy, hogy aktivizálódjanak, és kinyilvánítsák az akaratukat
- Az eddigi pártok eddig erre képtelenek voltak.
- Kell valami új... valami más, mint ami eddig volt.
(Én adnék egy esélyt a máshogy akaróknak, a friss vérnek, és most nem a csodavárás beszélt belőlem.
A gyerek eleinte botladozva jár, de sokan a MoMo-tól azt várják, hogy egyből sprinteljen, és 9,5 alatt fussa le a százat.
Ez nem így működik!)

- Csak az MSZP, vagy a Jobbik képes eltakarítani orbánt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Béla333: "Mivel Gyurcsánynak fontosabb hogy a DK-t 5-10%-al bevezesse a Parlamentbe, minthogy leváltsák Orbánékat, így kell a DK-t ezentúl kezelni."
Ez nem így van. Mivel a MoMo a jobboldalon is keresi a támogatókat, joggal tekinthetjük őket az LMP riválisának. Így őket Gyurcsány bázisa kevésbé érinti. Tekintsük az eddig megmerevedett szavazóbázisokat adottnak, akkor a Fekete célja nem fedi le a DK bázisát.
A beszólása inkább orbán-vona szavazóinak szól.
bencemacska
@szaboria1: ma,07:24
Ez a gondolat nálam is felmerült! Úgy látszik nem vagyok vele egyedül!
coni
@Béla333: "A Paksi erőmű építést is az LMP-re akarod tolni?"

Mielőtt az LMP bead egy népszavazási kérdést illene elolvasnia magát a szerződést. Róna Péter megtette és kiderült, hogy nem is nemzetközi szerződés ami létrejött a két fél között. Szerinte (is) teljesen más, egyértelmű kérdést kellett volna beadni. Lásd vonatkozó HVG cikk.

Látszólag az ellenzéki képviselők csak dísznek (elég drága dísznek) ülnek a parlamentben.
magyarbakancs
@Béla333: Minden szavaddal egyet értek amit írtál nekem.
kiscsillag66
Elég nekünk a fidesz, nincs szükség még egy undorító pártra. Nagyon nagy lett a mellényük már, ideje, hogy valaki szűkebbre szabja.
dr. prédikátor
A legújabb közvélemény kutatás alapján a nagy mo mo népszerűsége az 1 az az egy százalékot
sem éri el!!!És ezek akarnak politikusokat elzavarni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.