Beugranál a boltba vagy a fodrászhoz? Ha ferencvárosi közteres vagy, beleröhöghetsz a rokkantak arcába és beállhatsz a helyükre. Legálisan. A neofeudalizmus bástyája lett Ferencváros, ahol a helyhatóság egyenruhásainak különleges előjogai vannak. Ráadásul luxusjogai, hiszen a privát kedvteléseiket intézhetik a jobbágy-választópolgárok kárára. A dolog úgy derült ki, hogy Anita kiabálásra lett figyelmes a Tompa utcában: A IX. kerületben a Tompa utca elején a közterület felügyelet kocsija éppen a rokkantaknak fenntartott helyen parkolt. Nem intézkedtek hivatalosan, a sofőr intézte a privát dolgát, a társa várta. Az egyik kép bal szélén álló bottal jaró rokkant férfi ordítozására lettem figyelmes, ő is sérelmezte, hogy ott parkolnak és magánügyet intéznek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ferencváros hivatalossá tette, hogy a közterületesek magánügyben is elfoglalhatják a rokkantak parkolóhelyeit.

A jó édes anyukájuk temetésére menet.
nemkati
@Cefi: És azt is próbálják beadni, hogy magánügyben is használhatják a sárga villogójukat, ami egyébként nem jogosít fel a Rimovszki Tamás által említett paragrafus szerint a számukra tiltott parkolóhelyen való parkolásra.

444.hu/2017/03/07/a-ferencvarosi-kozteruletesek-vezetoje-felrevezette-az-ugyfelet-a-rokkanthelyre-beparkolo-beosztottainak-ugyeben

A közterület-felügyelet igazgatójának pedig nem az a feladata ilyen esetben, hogy a szabálysértő alkalmazottait hazugságokkal védje, hanem az, hogy felelősségre vonja őket, és továbbképzésre irányítsa a KRESZ szabályokat illetően, saját magát is beleértve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.