A Momentum párttá alakulásának alkalmából mondottak alapján tulajdonképpen kár is lehetne több szót vesztegetni a Momentum Mozgalomra. Ameddig részleteiben ki nem fejtik a programjukat. Amelynek késleltetése annyit minden esetre ér, hogy a hívek és csodavárók addig mondogathatják: mindenki legyen türelemmel és bizalommal. A Momentum részéről meg igyekezhetnek nagyokat mondani. Addig sem kérdezi senki őket a részletekről. Valami ilyesmi lehetett talán az is, amikor a most már pártelnökként nyilatkozó Fekete-Győr András ismét beszólt az egész politikai bagázsnak. Nagyjából azt, hogy mindenki idióta, csak ők és talán még Karácsony Gergely a helikopterek. Az utóbbi természetesen leginkább akkor, ha momentumos lesz idővel. Ha ezt összevetjük azzal, hogy a párttá alakuláskor egy menetben vette semmibe mind a jobb-, mind a baloldali értékrendet vallókat, igazán szép teljesítményt tudhat magának a frissen alakult párt. Nem abban, hogy felbosszantott sündisznót játszik. Sokkal inkább...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@karma1: A Noolimpia ívek egyikét én is aláírtam. Kellő önmérséklettel a csúcson kellett volna abbahagyni. Aztán kőkeményen dolgozni. Aztán kiállni egy iszonyú ütős szakmailag nagyon megalapozott programmal. A szakmai vitákban úgyis elvérzett volna sok mindenki. Talán még Gyurcsány is. Elvégre ő sem isten.
Egyébként valószínűleg vannak lelkes és tenni akaró emberek. De őket nem igazán szólítják meg azok a szervezetek amelyek üres lózungokkal kommunikálnak. Aztán belefáradnak, elfásulnak, és legyintenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
@JAJMÁR-t és másokat sem kívánva lebeszélni a csodavárásról persze. Az is állampolgári jog
colibri
Az elmúlt hétév után már a csodaváráson sem kell kiakadni. Nagyot mondással, de főleg hazugságokkal a mostani hatalom is naponta ellátja az állampolgárokat, és ez a kormányzás még nyolc év után sem látszik végesnek. Az idő majd eldönti, hogy mi lesz a momentummal/ból.
karma1
@GeoCravker: Koszi a szokasos jo cikkedet...:o))) Igen, valahol en is a csodavarok koze tartoztam (mert a noolimpias eredmenyuk kezzelfoghato volt, es nagyon nagy tett), de mivel a szavakkal olni is lehet, hat ok elkovettek ezt a gyilkossagot: megoltek bennem - es azt hiszem nagyon sokakban - a csodavarast, a Messias-varast , eleg volt nekik hatarozottan azonnal beleszallni INKABB Gyurcsanyba, mint orbanba...
Na, ezzel a tettukkel szamomra elegge vilagossa tettek, hol is helyezkednek el a politikai palettan - egyenlore sehol, de Gyurcsanyt mar orbannal es az MSZP-vel, LMP-vel egyutt karoltve utaljak.
Nekem mar tokeletesen elmult a rozsaszin kod, ugyanis egeszseges politikai (es egyebkent is) kornyezetben elek, ahol egy politikus nem karaktergyilkossaggal vagy a masik ocsarlasaval jut szavazatokhoz, hanem kemeny munkaval, teljesitmennyel.
Hulye voltam, hogy egy percig is elhittem, vannak lelkes, tenniakaro fiatalok, szakmai tudassal, tudatos epitkezessel. Ra kellett jonnom, hogy megint van egy gittegylet, aki a neten osszeszedte a veretes lozungokat, nyakon ontotte egy kis gyurcsanyozassal, megspekelte egy kis al-szakertelemmel (mert ok akar Paksot is felepitenek), es persze populista jelszavakkal.
Jol lattam : itt kizarolag a Ketfarku Kutyapart a hiteles, de ezt a kezdetektol hiszem es allitom...
GeoCravker
@colibri: Szó nincs kiakadáson. A csodavárás nagyon jó dolog is lehet. Csak ettől nem okvetlenül válik a csoda valósággá.
A politika kapocsán meg az LMP az élő példa, hogy mennyire lehet a politika más.
GeoCravker
@karma1: A Noolimpia ívek egyikét én is aláírtam. Kellő önmérséklettel a csúcson kellett volna abbahagyni. Aztán kőkeményen dolgozni. Aztán kiállni egy iszonyú ütős szakmailag nagyon megalapozott programmal. A szakmai vitákban úgyis elvérzett volna sok mindenki. Talán még Gyurcsány is. Elvégre ő sem isten.
Egyébként valószínűleg vannak lelkes és tenni akaró emberek. De őket nem igazán szólítják meg azok a szervezetek amelyek üres lózungokkal kommunikálnak. Aztán belefáradnak, elfásulnak, és legyintenek.
karma1
@GeoCravker: Nagyon pontosan fogalmaztad meg, hogy hogyan kellett volna...:o))) Igen, mindenki merettessek meg a tudasa alapjan, nem a sokat hangoztatott lozungok menten...
Eleg ciki berobbani egy hazibuliba, ahol lecikizem azonnal a vendegek ruhajat es a vendeglatok kajajat, piajat, meg ugy az egesz bulit, mikozben en es a tarsasagom berakunk a kozosbe 2 uveg bambit...
glorianna
@GeoCravker: Miután a Momo is olyan ifjak csportja, akik még életükben nem dolgoztak igazi munkahelyen - értsd: sem fünökük nem volt, sem önálló cégecskéjük a versenyszférába, sem semmi olyasmi, amiben ténylegesen kipróbálhatták volna kicsiben a rátermettségüket - én meglehetős fenntartásokkal kezeltem őket az első perctől kezdve. Lehetnek ígéretes, művelt, von Haus aus demokrata kezdők, kár, hogy túl gyorsan lett hatalmas arcuk a majdnem semmire.
Aligahnem paranoia, de: korábban majdnem senkinek nem sikerült nápszavazásra javasolt kérdést átverni az OVB-n, az egy (vagy két?, nem emlékszem pontosan) átengedett kérdés esetében pedig nem lett meg a szükséges mennyiségű aláírás. Az, hogy itt minden ment, mint a karikacsapás, nekem inkább azt sugallja, hogy a inkább a kormányzópárt(ok) ügyes machinációja az egész Momo. Nem vonom kétségbe a fiatalok naiv jószándékát, hanem talán túlbecsülöm a hatalmon levők machiavellisztikus húzásait.
Nessy
Azt hiszem én is úgy jártam, mint a sünmalac! " Tévedni emberi dolog"!
Azzal, hogy mindenki hülye rajtuk kívűl, csak önmagukat minősítették, de rosszul. Pedig nem így indultak. Sajnálom.
Béla333
Vannak sokan olyanok, akik bizony Orbánékat leváltanák, de nem kérnek a velük az elmúlt évtizedekben összejátszó pártokból, politikusokból sem!
Nekik tetszik az, amit a Momentum hirdet.

Annál is inkább mert sorbanderül ki, hogy a pódiumon levők egyike-másika nem is Orbán leváltásáért küzd, csakhogy a pártjuk bekerüljön a Parlamentbe.
Tegnap éppen Gyurcsány mondta ezt ki az Egyenes Beszédben Rónai Egonnak, természetesen csak amúgy sumák módon!
GeoCravker
@glorianna: 7:55
S ehhez tedd hozzá:
- Az Olimpiát aligha tudtuk volna megrendezni. Így Orbán kiváló okot és bűnbakot (ellenzék) kapott kézhez
- Az ellenzék most a Momentummal van elfoglalva a szakpolitika helyett.
- A szavazók ujabb töréspont mentén vannak megosztva.

A hatalom hatalmas szívességet kapott a Momentumtól
GeoCravker
@Béla333: A Momentum sem Orbán leváltásában, hanem mindenki lehülyézésében látta jónak lózungot hirdetni.
csaxolok.
Béla333
@GeoCravker: 08.14
Én ezt nem látom. Nem a lehülyézést, hanem hogy ne akarnák Orbánékat elküldeni! (Mondjuk az is túlzás, nem hülyéztek le senkit!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.