Áder János köztársasági elnök lehetséges utódjaként gondolt Semjén Zsoltra, Kövér Lászlóra és Szájer Józsefre egy ideig Orbán Viktor.

Orbán Viktor listáján Semjén Zsolt, Kövér László és Szájer József fideszes politikusok is szerepeltek, mikor azon gondolkodott, ki lehetne a köztársasági elnöki poszton Áder János utódja.

Az ATV cikke szerint a miniszterelnök olyanokban gondolkodott, akik "plusz köröket tudtak volna elérni a Fideszhez képest". Tudósembert azért nem akart a Sándor-palotába, mert ők szerinte európai szaktekintélyeknek akartak volna inkább megfelelni.

Eredetileg egy Schmitt Pál-szerű embert keresett, akinek a Fideszen túl van plusz saját népszerűsége, egy Göncz Árpád-kaliberű közvetlenség sem ártott volna azonban az új jelöltnek, aki közvetlenségével el tudja varázsolni az embereket.

Első körben még Balog Zoltánban gondolkodott Orbán – miután tavaly év végén Áder és a közte a viszony fagyossá vált –, ám az emberminiszter nem akart kiiratkozni a politikából, ezért maga helyett Kövér László házelnököt ajánlotta. Kövér mellett Semjén Zsolt és Szájer József is szerepelt az utódlási listán, azonban Szájert Orbán fontosabbnak tartotta a brüsszeli "fronton" tartani, így végül maradt Áder a jelölt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@picike1: Farkas Flóriánnak húszévesen sikerült elvégeznie a nyolcadikat.
Szerintem már unták a pofáját azért engedték át.
A nyolcadikat Dunaújvárosban, a Földes Ferenc Dolgozók Iskolájában járta ki 1977-ben. A politikus 1957-ben született.

Az csak sejtés, hogy börtöntagozatban járta ki a nyolcadikat, ugyanis az akkori bizonyítványában szerepelnek olyan tárgyak is, amik korábban nem, ilyen a Családi nevelés. Dunaújvárosban az iskolának volt börtöntagozata is.
A Magyar Narancs korábban arról írt, hogy a politikust 1975 és 1982 között háromszor is elítélték, köztük letöltendő börtönbüntetésre. Ezt Farkas soha nem cáfolta.
És ez a mocsodék ott van a Fidesz kormányban.
( forrás 24.hu )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@quadrocopter:Én is arra gondoltam,hogy a sok szar közül a legjobb Áder,mert ő legalább nem árt nekünk a többi jelölt meg elég gáz. Normális az lenne ha minden pártnak lenne egy jelöltje,és a nép választana szavazással.Most nem számít,hogy mit akarunk,szégyen gyalázat ami ebben az országban folyik.teljesen hülyének néznek minket.Ez a Magyar demokrácia amit Orbán akar az lesz.
papa.49
@quadrocopter: Ezek az emberszerűek, már soha nem válnak emberré az biztos egyik sem!!!
quadrocopter
@papa.49: Látod, ezért szerencsések a majmok, ők legalább nem tudják, hogy mekkora ökrök is léteznek!
evacica
@Borsodi: A baj, hogy ezt ez a szerencsétlen birka nép engedi! Más normális országban már rég a dutyiba ülnének! De ez M.o., itt minden megtörténhet, csak meg kell nézni a parlamentet, hogyí kik ülnek ott, és kik Orbán haverjai

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.