Orbán komplett ellenzéki politikát épített a jogvédelemre, ma már szépelgő koholmányként beszél az emberi jogokról. Orbán Viktor kedd délelőtt egyik kedvelt elfoglaltságának hódolt, és vigyáZzban álló, egyenruhás rendészeti állomány – ezúttal frissen képzett határvadászok – előtt mondott katonás beszédet. 462 tiszthelyettes („végvári vitéz”) hallgathatta végig az országvezető előadását önfeláldozásról, ostrom idején magára hagyott országról, és soha véget nem érő migrációs veszedelemről.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Oh nem csak időben, de térben is változik a véleményük:

Na és az általunk fizetettek?

Érdekes kettőség a hivatalos kommunikációban

Nem, messze nem lóg ki a „kettős mérce”, „Gyevi bíró” vagy „minket más fából faragtak” megnyilvánulások sorából ez sem, de akkor is pikáns.
Szinte naponta olvashatunk újabb és újabb milliárdokról, amit az illetékes elvtársak tárcái terhére mindenféle célok, vagy még cél sem, sőt mint tudjuk valós szervezet hiánya sem akadály, mentén öntik a pénzt állítólag a határon-túliak segítségére. Hogy miért kell ezekkel sumákolni azt nem tudom, de az a gyanúm, hogy már zsigerből is csinálják!
Egyébként sem hangzik jól, de ennek fényében még rosszabb a helyzet „Kovács Zoltán kormányszóvivő” minapi kifakadása kapcsán a hazai civilekkel szemben: „a civil szervezeteknek nincs demokratikus (választáson szerzett) legitimációjuk és sok közülük külföldi érdekeket képvisel. A szervezetek ugyan elszámolnak gazdálkodásukról, de az ezzel kapcsolatos jelenlegi szabályok nem biztosítanak teljes átláthatóságot”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.