Nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette – ezért állítanak bíróság elé egy férfit, aki megölt egy zalaegerszegi nőt, hogy megszerezze a pénzét. A megyei főügyészség szerdán közölte, vádat emeltek a brutális gyilkosság ügyében.

A vádirat szerint az egyébként büntetett előéletű helyi férfit tavaly júniusban elhagyta az élettársa, mert rendszeresen veszekedtek, és ezek a viták általában tettlegességig fajultak. A támadónak nem volt jövedelme, munkája, de békülni akart, helyreállítani a kapcsolatot, ezért eldöntötte, hogy mindenáron pénzt szerez.

Vascsővel verte halálra a zalai nőt a tolvaj

2016. június 25-ére virradó éjszaka tört be egy 68 éves egyedül élő asszonyhoz. Feszítette fel egy zalaegerszegi ház bejárati ajtaját, majd odalépett a nő ágyához kezében egy vascsővel kétszer közepes erővel lesújtott a fejére. Az áldozat olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy perceken belül életét vesztette.

Miután a tettes megölte a nőt, felforgatta a házat, ahonnan 90 ezer forintot vitt el. Mielőtt elment, őrölt kávét és vegyszereket szórt szét a helyiségekben, mert így akarta leplezni a tettét.

A férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalását.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Levente Kerékgyártó · Mezőkövesd
Csak egy kérdés? Hol olvastad, hogy cigány? Volt egy másik hír is, amiben azt írták?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.