Vélhetően méreg volt abban a kolbászban, amelyet egy rákospalotai kutyasétáltatónál találtak a rendőrök szerdán. Egy kutya evett is a húsból, de gazdája időben orvoshoz vitte, így nem pusztult el – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján, hozzátéve: állatkínzás gyanúja miatt nyomoznak.

Azt írták: a rendőrök bejelentés alapján mentek ki reggel 9 óra előtt a főváros XV. kerületébe, egy rákospalotai kutyafuttatóhoz, ahol egy járókelő elmondta nekik, hogy gyanús lecsókolbászdarabokat talált a földön. A rendőrök megtalálták a kétes eredetű húst, amelyben "tabletta formájú ismeretlen anyag" volt.

A rákospalotai rendőrök kiderítették azt is, hogy aznap a kolbászból evett egy kutya, akit a gazdája orvoshoz vitt. Az eb a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően nem pusztult el. A talált húst a rendőrök további szakértői vizsgálat miatt lefoglalták.

A BRFK XV. kerületi rendőrkapitánysága állatkínzás gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
be kéne idomítani falka kutyust, hogy állják körbe és addig ne engedjék el még meg nem eszi az a rohadék!!
csa-csa
be kéne idomítani falka kutyust, hogy állják körbe és addig ne engedjék el még meg nem eszi az a rohadék!!
wpym
Milyen jo, hogy a helyi ebrendeletek megvedik a bekes jarokelo embereket, mert az osszes ebtulaj szigoruan betartja ezeket a szabalyokat...
Nagybajcs
Érthető meg nem is --itt a Gyakorló u. lakótelepnél az óvodánál --sulinál --a parkban rengeteg a kutya gumi --sokat járok arra és látom hogy kb 10-ből egynél van zacskó aki össze is szedi --ha kutya éppen szarik oda sem néz mintha nem is vele lenne ..---ezt sokszor megfigyeltem --hol vannak a közteresek --itt fizetős a parkolás még nekik is lehetne a feladatuk az ilyenek büntetése mert ami itt is van az elviselhetetlen állapot --egyébként kutya barát vagyok --nekünk is van de a nejem le sem indulna zacskó nélkül !!!
Equus
@csa-csa: király! Éppen erre gondoltam!
kasznakata
Pöppet nem értek pár megjegyzést. Szinte mintha egyetértenének a mérgezővel??? Ezek szerint ő az igazságosztó Robin Hood vagy Ludas Matyi? Hogy jön ez ide? Azért mert X nem visz zacskót, Y kutyája, - de elsődlegesen: EGY, ÖT TÍZ KUTYA - megmérgezhető??? Halkan csak: a méreg a kutyafuttatón volt, ami a kutyák számára kijelölt zsebkendőnyi hely. A békés gyalogos ne ott sétáljon! Azaz: aki odavitte, pont szabálykövető magatartott. Akkor dögöljön meg a kutyája??? Vagy hogy van ez???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.