A Fidesz szerint "Brüsszel és a Soros-szervezetek heves támadást indítottak Magyarország ellen a határzárral kapcsolatos szigorítások miatt, és büntetni akarják az országot, mert nem akarjuk átengedni a bevándorlókat", írja az MTI. Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy Soros emberei hazugságokkal támadják a határvédő magyar rendőröket és katonákat. Halász ezzel arra utalt, hogy több érdekvédelmi szervezet, például az Amnesty International, a Magyar Helsinki Bizottság, az Artemisszió Alapítvány, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület és a MigSzol – Migráns Szolidaritás Csoport, közös nyilatkozatban támadta a jogi határzár megerősítését, és Brüsszel beavatkozását kérték a kormány döntése ellen. A sajtótájékoztatón Tuzson Bence is felszólalt, egyetértően mondta, hogy "Brüsszel irányából folyamatos támadásoknak van kitéve az ország".

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az előbbi cikkben már megvolt a Soros dicséret. Most elég lett volna Brüsszel. Orbánék már habzsolják az örömöket.
RonaGyuri
Ehhez már nagyon butának kell lenni, hogy valaki ne lássa, hogy milyen primtívnek képzelik az embereket! =))
Nessy
Reggeli ima a FIDESZ híveknél: "A mindennapi Sorosunkat és Brüsszelünket add meg nekünk ma"!
telegdilaci
Az idióta Orbánék nem unják még a Sorosozást,és az állandó Brüsszel gyalázását,mert mi már igen,semmi másról nem szól az egész csak hogy el tereljék,az Emberek figyelmét,a sok mocsokról,lopásról,amit nap mint nap elkövetnek,nem kellene,a pénzüket sem el fogadni,csak annyira jellemtelenek,hogy az EU-s pénzek nélkül a bányász béka segge alatt sem lennénk,és ami számukra katasztrófa,lenne nem tudnának mit el lopni!
Nessy
Vegyen már valaki egy új lemezt Orbánéknak! Még egy papagáj is megtanulna ennyi idő alatt új mondatot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.