A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki arra a 24 éves kameruni férfira, aki egy Pest megyei település egyik családi házában fenyegetéssel kényszerített szexuális együttlétre egy kiskorút.

300 ezer forint nyomravezetői díjat tűztek ki a kiskorút erőszakoló kamerunira

A férfi a bűncselekményt követően ismeretlen helyre távozott, nagy erőkkel keresi őt a rendőrség – írja a police.hu.

A Pierre Paul Menyoa felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte a körözését.

A 24 éves férfi körülbelül 185 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény helyszínéről sötét nadrágban, fekete dzsekiben, egy sötét, kötött sapkában és sportcipőben távozott.

Az atv.hu információi szerint a férfi amatőr labdarúgó Magyarországon, a budapesti Internationale CDF középpályása. Az MLSZ adatbankja szerint a 2016/2017-es idényben 8 mérkőzésen lépett pályára, egyszer a Magyar Kupában, hétszer pedig a budapesti bajnokság 1. osztályában.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető felkutatható, tartózkodási helye megállapíthatóvá válik és elfogását a rendőrség foganatosítani tudja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

A Pest megyei rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulye rendorseg!
Nem kell semmifele penzt kituzni, meg kell varni, amikor bemegy az edzesre. (Mar ha neki egyaltalan kotelezo az edzesekre is jarni.)
Ha tudtak, hogy szexualis bunozesert el volt mar itelve, megis, hogyan tortenhetett meg az, hogy focistanak igy is jo volt???
orbannak mindegy, csak a jatekos cipoje mindig egy labdat rugdosson?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hulye rendorseg!
Nem kell semmifele penzt kituzni, meg kell varni, amikor bemegy az edzesre. (Mar ha neki egyaltalan kotelezo az edzesekre is jarni.)
Ha tudtak, hogy szexualis bunozesert el volt mar itelve, megis, hogyan tortenhetett meg az, hogy focistanak igy is jo volt???
orbannak mindegy, csak a jatekos cipoje mindig egy labdat rugdosson?
vladimir putin
Nyet lenni eleg, hogy migrancsnyik, meg focista es eroszakolo is.

"Az atv.hu arról számolt be: információik szerint a férfi amatőr labdarúgó Magyarországon, a Transfermarkt szerint a budapesti Internationale CDF középpályása. Az MLSZ adatbankja szerint a 2016/2017-es idényben 8 mérkőzésen lépett pályára, egyszer a Magyar Kupában, hétszer pedig a budapesti bajnokság 1. osztályában. (MTI)"
papa.49
Kell nekünk mindenáron a foci??? Balfasz hazugovics???
vladimir putin
ujra meg kene kurnyi a magyarvezerciganyt picsajan, hogy jobban tajekozodjon rend.
ha kiderulni minalunk vette vizum, odamennyi, kirantanyi zsinyór paks kettyobol.
wagabund
..."Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki arra a 24 éves kameruni férfira, "...

ha kevés is, de megindul némelyek fantáziája...-mintha láttuk volna, igaz Dezső?...add a telód...
Peller Anikó
@wagabund: Én láttam a faszit Szegeden a Kárász utcán. Igaz heten voltak, az összes a tesója lehetett mert úgy hasonlítottak egymásra mint egyik tojásképű a másik tojásképűhöz, mind fekete volt

Kérem a 3*7=21, az annyimint 2 millió 1 százezer nyomravezetői forintotot.
lópicigáspár
Focista? Akkor nem kell félnie, a vitya majd kitünteti! :(((
Equus
nyilván a Soros bérelte fel, h az egyetlen igazi magyar árja vérvonalat megrontsa... teljesen ismeretlenül bement egy mélymagyar házikóba, ahol először a vasorrú bábával erőszakoskodott, aztán Jancsival, végül Juliskával, de Juliska apja elkérte az útlevelét. Fizetés nélkül senki nem távozhat.
papa.49
@Equus: Többet kellett volna ráverni...
karma1
@vladimir putin: Toled fenyes a napom...:o)))) Mindig megnevettetsz...Koszi...:o))))
adrenalink
@Equus: Bakker! Elég sz@r napom volt, már csak ez a saját bevallása szerint is skizofrén barom hiányzott!:-))
Equus
@adrenalink: nyugi... sederj egy cigit, tölts egy pohár bort, aztán vhogy szebb lesz a világ...
adrenalink
@Equus: A cigiről szerencsére régen leszoktam, és inkább az Unicumra esküszöm:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.