Az állami ünnepre ajándékba kapjuk Áder János államfői újraválasztását. A március 13-án esedékes döntés borítékolható, holott tíz évvel ezelőtt kis híján a Fideszt is otthagyta, amikor Orbán Viktorral szembeni szervezkedésben való részvétellel vádolta meg Simicska Lajos lapja. Az elnökválasztás apropóján megkerestük az ügy egykori szereplőit, tanúit. Ma már nem mismásolnak: szerintük a cikket Orbán Viktor rendelte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Egy valódi orbán g taktika, ami nem ismer se istent, se embert, se korábbi barátot ,harcostársat, csak és kizárólag érdeket és a hatalom iránti őrült szenvedélyt. Ezt ( ezeket) nem lehet 2018-ban leváltani semmilyen eszközzel. maximum puskalövésekkel.
namihami
Ebben semmi új nincs, legfeljebb más szavakkal van leírva. ami eddig is nyílt titok volt.
Választana az Orbán mást, csak senki nem akarja elvállalni. Senki nem hajlandó szégyenkezni az ország- világ előtti csicskássággal. Ez a szerencsétlen pedig máshoz se ért, igaz, ehhez se.
nezelodo
A fideszes vezérkar mindegyik tagja kölcsönönösen állíthatja egymásról, hogy akinek ilyen barátai vannak, annak nincs is szüksége ellenségre. Mégis körbenyalják Orbánt, ha úgy kívánja.
quadrocopter
" Megtámadták a III. Birodalmat Gleiwitznél!"

Az mellékes, hogy lengyel egyenruhába bújtatott elítéltek!

"A német hírügynökség további jelentéseiből kiderült az is, hogy hasonló incidensre került sor a hochlindeni vámháznál és Pitschenben, egy erdészeti központnál is. A német jelentések szerint összesen 21 határincidens történt augusztus végén, amiért kivétel nélkül a lengyeleket tette felelőssé a német kormány."

Nem is tudom, hogyan ugrott ez be a kajmánnak tulajdonított trükk kapcsán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.