Szert Boglárka a Momentum Mozgalom segítségével perli be volt munkahelyét, az Antall József Tudásközpontot – olvasható a mozgalom Facebook-oldalán.

Szert Boglárkát még január végén rúgták ki munkahelyéről, szerinte megtorlásként bocsátották el, miután megvédte egyik kollégáját, akit politikai véleménye miatt vontak felelősségre és aláztak meg munkahelyén.

A Momentum bejegyzésében leírta, 800 ezer forint keretösszegig átvállalja az első és másodfokú per perköltségét, ha elveszítené a pert.

Szerintük szimbolikus ügyről van, a véleménynyilvánítás szabadságáról, és "nem félemlíthetnek meg senkit, nem élhetünk újra a kommunizmusban."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/01/ezek-miatt-menekul-az-ertelmes-tanult-muvelt-emberanyag-marad-a-salak-a-legalja-a-buzos-klientura/
Tessék? Antall József szellemi öröksége? Örökség? Szellem? Hol? A tyúkszaros életében bármit felmutatni képtelen duplanulla, akit azért fizetnek közpénzből, hogy ne dögöljön éhen
feleségestől; akinek egyedüli megvalósítása, hogy az apját Antall Józsefnek hívták- aki meg az országot adta el szarér-hugyér-; aki annyi pénzt kap a közösből, amennyi egyes települések egész éves költségvetése; akinek a segge alá toltak egy pénzszivattyúnak álcázott szemétdombot, hogy tehetség ­műveltség hiányában legyen hol kapirgálnia, ilyen módon szállhat bele emberekbe és rúghat ki állásukból négy nyelven beszélő, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező értelmiségieket? Azért, mert neki merő egy rettegés az élete, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy a beosztottai önállóan gondolkodnak, és esetleg a hatalom megtorolja az ő politikától független semmittevését? Lánczi, Nógrádi, Gulyás. Fel tudjuk fogni hány ilyen szájbatekert közpénztemető működik ebben az országban? Ahol összefonódnak a szálak, és minden szálról kiderül, hogy ugyanoda vezet, mert ezek már mindenhova beették magukat? Ezek a szervilis, arrogáns, hajlott hátú, jellemtelen bábok, akik aranykorukat élik a közpénz árnyékában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.