Két éve indult nyomozás a Széchenyi Bank ügyében, mégsem talált a rendőrség gyanúsítottat. Közben Töröcskei István egy állami körbe tartozó cég igazgatósági elnöke ma is.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ő az egyike az érinthetetleneknek! =))
Fradigege
Van egy bizonyos szint, ahonnan csak felfelé bukhatsz.
Eladott Ország
atlatszo.hu/2013/04/02/kis-oligarchatarozo-torocskei-istvan/
A csendes menedzser. Az örök második. A nagyok mellett a háttérben halkan meghúzódó szürke ügyintéző. A legnagyobb magyar hivatalnokoligarcha, mindig éppen ott, ahol a szervezetnek szüksége van rá.A jutalom sem maradt el: 2010 után a Mavir igazgatóságának elnöke, a Mol fb-tagja lett, megalapította a Széchenyi Bankot, majd az Államadósság Kezelő Központ vezetője lett. Az atlatszo.hu korábbi összeállítása szerint egyike azoknak a hivatalnokoknak, akik „rabul ejtették” a magyar államot.
Eladott Ország
Ez ma a Fidesz legfőbb politikája a korrupció mellett. Minden kritikára, jogos számonkérésre ez a válasz. Köztörvényes bűnözők, emberi szemétkupacok érzékeny mimózalelkekként szipoghatnak a mikrofonállványok előtt. És működik. Mert az elhülyült, önérvényesítő képességét a napi propagandával tompító társadalom életben tartja a Farkas Flóriánokat, Töröcskei Istvánokat, Rogán Antalokat, az emberi görénység világítótornyait. Mert a nemzeti kormányzatnak elemi érdeke megvédeni, a nemzeti oligarcháit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.