Simicska Ádám, a Magyar Nemzet társügyvezetője (nem mellesleg Simicska Lajos fia) egy interjúban meglepő kijelentéseket tett.

Szerinte ugyanis 2018-ban a Fidesz nem fogja megnyerni a választást, mert nem olyan erős, mint amilyennek mutatja magát. 

Ez az egész egy Patyomkin-falu, egy politikai blöff, egy egyszerű kamu. A következő választás győztese egészen más lesz

- nyilatkozta Simicska Ádám. 

Ő úgy véli, 2018-ban Vona Gábor leginkább arra lesz gondja, hogy kétharmaddal jut-e be a parlamentbe. 

Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot. (...) A Fidesz valódi küzdelme abban merül majd ki, hogy a mandátumok egyharmadát meg tudják-e szerezni. Vona Gábor pedig az egyetlen komolyan vehető jelölt.

A baloldalról és az esetleges összefogásról pedig azt tartja, hogy a Fidesz bevásárolta magát oda, így nincs miről beszélni.

(zsurpubi.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nagyon merész kijelentés ez. Egy esetben látom valószínűségét, ha Simicska nyilvánosságra hoz dolgokat amik igazolják, hogy Orbánék megvettek bal oldali képviselőket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Simicska fia szerint. Én szerintem meg nem. Széles Gabika szerint ufok is jönnek.
human
Nagyon merész kijelentés ez. Egy esetben látom valószínűségét, ha Simicska nyilvánosságra hoz dolgokat amik igazolják, hogy Orbánék megvettek bal oldali képviselőket.
namihami
Apja fia. Agyilag is. Örökölte a család eszét, az összeset.
Sebaj, újságírónak (annál a papírárunál), már csak a neve miatt is, még alkalmas. Máshová úgyse kell. Ugye, hogy a mi pénzünk, a Simicskán keresztül, most véletlenül jó célt szolgál. Persze a Simicska-klán szempontja szerint.
coni
@human: Az a baj, hogy a bizonyíték már az orunk előtt van.

Botka még néhány hónapja azt mondta, hogy mivel az MSZP nem szavazott neki bizalmat (választmányi elnökválasztás) nem vállalja ME jelöltséget. Ami logikus.
Majd hirtelen mégis vállalta, sőt O.V. pénzesőjét és személyes látogatását is örömmel vette.
Majd nem sokkal rá megszakította a többi ellenzéki párttal a választási és együttműködési egyeztetéseket. Nem akárhogy. Nem vette fel a telefont és nem válaszolt a levelekre. Majd hirtelen elkezdett gyurcsányozni. Majd előállt a többi ellenzéki párttól lopott programjával (pl. alapjövedelem).
Ezt látva nem kizárt, hogy a Simicska gyerek igazat mond. Mert Simicskát nem olyan könnyű megvenni.
Ráadásul Tusványoson az LMP is leszerepelt, a MOMO meg pénzesőben fürdik.
Az MSZP-sek is anekdottáznak...
human
@coni: Szerintem is vannak az mszp-ben fideszes bérencek, de pont Botkára nem is gondoltam. Találkozott Orbánnal? Na bumm. Ez nem bizonyíték semmire. Emlékszel még mekkora felháborodás volt mikor Schiffer Andrásról képek készültek ahogy Veszprémben a kampányban a fideszes táborral szóba állt egy étteremben? Ha valami mutyi megy azt nem fogják nyilvánosan intézni. Én azt is műbalhénak tartottam. Miért ne állhatott volna le velük beszélgetni? Pont hogy a beszélgetés hiányzik ebből az országból. Mindenki bezárkózik és védi a határait és mindenkire lő aki megközelíti azt.
A baloldali fidesz bérenceket fel lehet fedezni Karácsony Gergely kerületében. Ott az mszp és a fidesz egymás rokonainak szavazgatják meg az önkoris állásokat. És még sok ilyen összefonódás lehet még az országban.
staro2
Ha már szakértők nyilatkoznak,szívesen hallanám simicska keresztanyja húgának a véleményét is.
coni
@human: Egy év múlva kiderül. Az alapján amit Botka tett én ha fogadni kéne a Fidesz vagy a Jobbik mellett tenném le a voksot. Sajnos...
bencemacska
@coni: Egyetértek.
Én sem tudom hova tenni Botkát. Úgy viselkedik és beszél, mint egy primadonna.
Ex katedra: ÉN vagyok a minielnök jelölt, az lesz a közös listán akit én odateszek, az lesz a 106 egyéni jelölt, akit én megfelelőnek tartok. MIBEN KÜLÖNBÖZIK ORBÁNTÓL???
Az ellenzéki pártok nem kellenek, csak a szavazóik!!! Becsületére legyen mondva, legalább kimondta!!!
Úgy látszik a Fidesz elhatározta, M.o-n két párt lesz: ő és örökös "őfensége ellenzéke" MSZP.
bencemacska
Sok alma esett messze a fájától!!!-:))))
Igaz, hogy Simicska is politikai analfabéta, meg a fia is. De észben nagy lehet a távolság.
coni
@bencemacska: Az MSZP-nek nagyon is jó a jelenlegi helyzet, nagyobb a részesedésük mintha átvennék a kormányrudat egy leharcolt országban és megkezdenék a romok eltakarítását. Tele van a padlás látható (oktatás, egészségügy, nyugdíjrendszer, gazdasági szerkezet) és láthatatlan csontvázzal. 2018-ra elköltik az összes uniós pénzt amiből fel lehetett volna zárkóztatni az országot, ami a Marshall segély többszöröse volt. Itt marad a hatalmas orosz adósság és elképzelni se tudom miből fogják a paksi önrészt kifizetni, ami az optimista számítások szerint is 2-3000 Milliárd plusz. Ha nem a duplája...
Így Botkának csak egy feladata van: vigyázni arra, hogy nehogy véletlenül leváltsák a Fideszt.
bencemacska
@coni: Folytatom, ...vagy rossz fát tegyen a tűzre, és mást válasszanak "őfelsége ellenzékének"!!!
qxy
Kétharmad kétharmad. A faszát. Ki mennyi pénzt tud le tenni az asztalra. A vesztes mehet. Ha szarás van akkor meg az emberekre kell fogni.- Te akartad, te választottad. Amkior részegen mondták az " illetékes emberek, nem akartam elhinni de azt mondták ez így megy . Na meg egyszer láttam is.Na meg nem kevés lóvé jár egy választással. és nem kell elszámolni. Túl is lépheted. Kocsi? kurvák? kis ingatlan? belefér.
csak úgy kell mint a viccbe. Maszturbál a zenész a színházi zene árokba a szünetbe. Rá szóltak.- te mit csinálsz bele a vadászkűrtbe???te áááálat. .- " Nem akartam nagy dobra verni"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.