Fontosabb a biztonság, mint a migránsok szabad mozgása. A magyar kormány egy dologban nem támogatja a lengyeleket. Kormányinfó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@nevemnick: Lehet, hogy ő hallotta--egyedül. Különben biztos nem mondta volna. Gondolod, hogy hazudik? Ááááá, az ki van zárva, ők nem olyanok.
nevemnick
Atomerőműről szavazott a nép? A Paks 2-ről?
Valamiről lemaradtam?...
Johannes te egy kicsit... nem, nagyon.
namihami
@nevemnick: Lehet, hogy ő hallotta--egyedül. Különben biztos nem mondta volna. Gondolod, hogy hazudik? Ááááá, az ki van zárva, ők nem olyanok.
nevemnick
@namihami: az ,,emut" hat évben bizonyítottan guinness recordot döntöttek a hazugságok terén.(feltéve, ha van ilyen) Ha nincs akkor indítunk egyet, mivel minden hazugságuk ,,archiválva" van az újságok által.
namihami
@nevemnick: Ha ezt akarod összeírni, akkor egy komoly bedolgozói állományra lesz szükség. Lesz feladat bőven.
Eladott Ország
A paksi beruházás nem csupán közpénzek számolatlan elszórásáról szól, hanem az ország
elköteleződéséről is, mégpedig Oroszország irányába. És bizony ez nem Orbán Viktor
magánügye, ahogy az sem, hogy ekkora mértékben szükséges e az atomenergiát erőltetni, vagy részben nyitni kell az alternatív energiák irányába. Tudom, hogy hihetetlennek tűnik, de
egyáltalán nem idióták gyülekezete ez az ország. Ha megfelelő fórumokon szakemberek
megvitatják ezeket a kérdéseket és az álláspontjukat a nyilvánosság elé tárják, annak birtokában bizony képesek vagyunk dönteni arról, hogy akarjuk ­e még az unokáinkat is eladósítani Putyinnak, vagy nem. Idő bőven lett volna szakmai vitákra, tanulmányok készítésre és társadalmi vitára. Az Orbán­ kormánynak azonban hirtelen, suttyomban fontos volt aláírni a szerződést. Lázár tótumfaktum, kelet-európai nagyot mondó alzheimer korban demenciában szenved.
Nessy
Érdekes, egyre több dologról derűl ki, hogy mi mindenre szavazott az embergyereke tudtán és belegyezésén kívűl! Már legalább is a hívek!
Akkor viszont legyen övék a dicsőség, és a költségek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.