Orbán Viktor barátja, Felcsút gázszerelő polgármestere vett egy ötcsillagos szállodát Tokaj-Hegyalján. Erről Lázár János a Kormányinfón azt mondta, nem tartja számon, mikor mit vett Mészáros, sikereinek nincs köze kormányzati kapcsolatainak.

Nem tudom, mit adott el és mit vett meg

- szögezte le.

Majd hozzátette, nincs olyan kormányzati program, hogy tegyék gazdaggá Mészáros Lőrincet.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
LázaslézeresszarJankó nem baj ha te nem tudod ?I TUDJUK és számon kérjük rajtatok!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"..sikereinek nincs köze kormányzati kapcsolatainak."

Anyika tudja, hogy mekkora hülye hazug vagy, Lézer?.
kisrigó
Itt nem mondhatta, hogy nem érti vagy nem hallotta a kérdést, mert a kérdező szívesen megismételte volna. Ő az egyik (sajnos csak egyik!) orcátlan, pofátlan hazudozó gyökér!
nyanya001
Mészáros Lőrinc miatt utcára tesznek hetven családot?
A Fóti Gyermekváros felszámolásáról tavaly év végén döntött a Fidesz-kormány. Lakói – nemcsak az ott elszállásolt gyerekek, hanem a családjaikkal évtizedek óta szolgálati lakásban élő gondozók, nevelők is – a sajtóból értesültek arról, hogy költözniük kell. A gyerekek sorsa sem teljesen tisztázott, de azt lehet tudni, hogy számukra más gondozási formát keres a kormány.

Arról azonban a Gyermekvárosban élő hetven gondozó és családjuk semmit nem tud, hogy mi lesz az ő sorsuk. A kormány írásbeli kérdéseiket válaszra sem méltatta. Így becsüli meg a „családbarát” Orbán-kormány azokat az embereket, akik egész életüket a gyerekek megsegítésére tették fel.

Még egy ilyen aljas kormánya nem volt ennek az országnak !
Eladott Ország
Mind a ketten a saját vagyonszerzésükkel vannak elfoglalva. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg.
Perwool
@Eladott Ország: "Addig kell ütni a vasat, amíg meleg."
Meg őket is!

Ennek a mocsok bandának a pénzéhségét már csak a pofátlansága múlja felül...
Ne szarj be Lézer! A közbizalmon ez a sztori semmit sem változtat. A nyáj akkor is imádni fog benneteket, ha a pofájukból kilopjátok a protkót, a többi meg úgyis tudja rég, hogy mekkora mocsok tolvajok vagytok, veled, meg a gazdáddal az élen.
papa.49
LázaslézeresszarJankó nem baj ha te nem tudod ?I TUDJUK és számon kérjük rajtatok!!!
dr. prédikátor
Lézerannyitisérfaszjankó!!! Elég ha a magyar nép számon tartja, és remélem számon is fogja kérni a mocskaitokat!!! geci!!!
Macskaszem
Maga Lölő sem tud sokat a "saját" vagyonáról, elég, ha orbán tudja a tutit.
qxy
Kedves Lázár úr.
idézem.-Mészáros, sikereinek nincs köze kormányzati kapcsolatainak.
Nem tudom amikor azt mondják önnek,.- " Vádlott álljon fel. " Akkor is hazudna? Ilyen idősen érdemes lenne egy kicsit elgondolkodni ,Érdemes e hazudni? Mit szól majd a család? Vagy ???
elnyomott
És hogy a civil szervezeteket ki pénzeli, ahhoz mi köze van??? Azt miért akarja tudni?
Eladott Ország
@Perwool: "Hogy a sors iróniája teljes legyen: éppen a Lázár János vezette Miniszterelnökség hozta nyilvánosságra az 500 legtöbb támogatáshoz jutó magyar cég listáját. Mit ad Isten, ebben a rangsorban az előkelő 82. helyen a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. áll, amely 2007 és 2015 között 3 034 827 737 (több, mint 3 milliárd) forint uniós pénznek volt képtelen nemet mondani. A cég legnagyobb tulajdonosa és igazgatója Gyapjas Károly, Lázár anyai nagybátyja. Lázár Jánosnak 2%­os tuajdonrésze van a cégben, 2001 és 2012 között
igazgatósági tag is volt. A Gorzsai Zrt. nettó árbevétele tavaly 2 milliárd forint volt. Lázárnak sem maradt más eszköze, mint az uszítás és a blöff. Magánemberként, kancellária miniszterként egyaránt. Az önző, mohó, mindent felzabáló, fosztogató, harácsoló nemzetállami elit egyik ideáltípusa. Akinek semmi keresnivalója nem lehetett volna haszonélvezőként az uniós pénzesláda körül, mégis könyékig nyúlt bele. És ő van megsértődve, ő nevez másokat szervilisnek. Még mindig van bőr a pofádon, Lázár János? Még mindig nem volt elég a pusztításból? Nekem lehet magánvéleményem, neked nem.
Az ország jövőjével szórakozol, de neked is mondom: senkit nem fog érdekelni, hogy miért tetted."
Perwool
@Eladott Ország: Az a baj ezekkel a tahókkal, hogy nem egyformán hazudnak!
"Bizalmasai körében felindultan beszélt például arról is, hogy Orbán Viktor szűk környezetéhez kapcsolódó „jelenségek” miatt is aggódik, tudniillik nem tud azonosulni azzal, hogy a miniszterelnök hozzátartozója – ha saját jogon is, de – „jól körülhatárolható hátszéllel” kilépjen a közéleti, üzleti porondra."

propeller.hu/itthon/3235229-tolvaj-fideszesektol-felti-part-nepszeruseget-kover-laszlo?all#comments
nezelodo
Nincs új a nap alatt, a Habonyról sem tudta még a fődakota sem, hogy kicsoda, legfeljebb az a múzeum igazgató látta egyszer talán, aki festményeket adott kölcsön neki.
Eladott Ország
@nezelodo: "A paksi atomerőművet a Magyar Villamosművek Zrt. összesen 127 millióért
hirdette Habony lapjaiban: a Lokál ingyenes hetilapban és a 888 nevű szörnyszülöttben. Bár
amikor ez kiderült, próbáltam pontot tenni a miből telik ibizai dorbézolásra? kérdés végére,
most megint szétb*sz az ideg. Pedig – mint tegnap is írtam – nem vagyok egy agresszív állat. De mégis, meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy lehet az, hogy beazonosíthatatlan minden, ami ezzel az emberrel kapcsolatos, csak a rendkívül ízléses Gucci táskáját ismerjük és bár senkinek semmi köze hozzá, zabálja a közpénzt, mint az állat? És miért rejtegetik, titkolják? Jelen volt valami gyilkosságnál, vagy látott valami olyat, aminek nyilvánosságra kerülésétől leomlana a Mátra, vagy kiszáradna a Balaton? Mi az, hogy Habony Árpád fontos ember? Akkor ingyen ráokádhat 300 millió forintos, közvagyont képező festményekre, miután a Szépművészeti Múzeumban mondta ki a boldogító igent? Őszintén remélem, hogy Habony egyszerű, munkanélküli magyar állampolgár soron következő lagzijára már a Tretyakov­képtárban kerül sor (ahogy Orbán moszkvai alakítását elnéztem, miért is ne), mindenesetre nekem egyszerű habonyfizető adófizető állampolgárnak elegem van ebből az emberből. Kurvára elegem van abból, hogy minden nap legalább egy hírben szembesülök
azzal, hogy Habony Nemfontos ember­ Nemközszereplő Árpád folyamatosan nem szerződésekből kapja a százmilliókat. Hogy ha nagyon unatkozik hazavisz pár műkincset a Szépművészetiből, áthajt a piros lámpánál, hasba rúg pár nyugdíjast, vagy elmegy pislogni Ibizára. Azokból a százmilliókból."
nyanya001
Bezzeg róluk tudtatok a rohadt anyátokat mocskos g...k !
Róluk, akik tisztességesen gazdagodtak meg ti meg kifosztjátok őket
rtl.hu/rtlklub/hazonkivul/egy-ceg-gazdagga-tette-a-falut-a-kormany-elveszi-a-penzuket?utm_source=Facebook&utm_medium=RTLOfficial&utm_campaign=post

Rohadjatok meg mocskos tolvajok ti akik a tisztességes embereket tudjátok kifosztani !
coni
Mészáros saját maga se tudja követni 160-as IQ-val, nemhogy Lázár.
nezelodo
@Eladott Ország: Látod, minden ilyen kritika lepereg róluk, aljas módon szemébe hazudják az embereknek, hogy nem tudják ki ez. Belépője van a parlamentbe, egyetlen tökig fegyverben álló Kövér vitéz sem állja az útját, aztán Tarlóssal tárgyal. Lehet, hogy ez a mágus Orbán Raszputyinja? Vagy a lézeres gyertyatartója Londonban? Esetleg ez adogatja a kukacot Ádernek pecázás közben? Csupa rejtély ez a csíkszívó!
lenn
A rókaarcú, az állam, az adófizetők pénzén, vagyis INGYEN KURVÁZÓ BÜDÖS MAGYAR PARASZT hazudik bele a világba - megint, újra, mindig.

kolozsvaros.com/2017/03/09/borzasztoan-rettenetesen-es-kurvara-unom-mar/
quadrocopter
Rosszul tették fel a kérdést Lézer-Piszkos-Luxusnak! Jelezni kellett volna, hogy arról a vagyonkáról bvan szó, amit Pénztáros Lili kezel, de O.Geci Viktor a tulaj!
bakegya
A budapesti Iparkamara ügyleteiről is kérdezgethetné már valaki a narancsködösítő hétszentségeket!-Ja hogy azok csakkk százmilliókból röptették magukat 50-ed magukkal a DAKOTA ÜZLETKÖTÖGETŐ KIRÁNDULÁSAIRA-AZÉRTBANDZSÁN ,KOREÁN ÁT LÁTHATNÁNK MÁR VALAMI HASZNOT IS EBBŐL A SOK ORBÁN -LÉZER-ROGÁN-SZÍJGYÁRTÓ ÜZLETI GRUPPENSZEXBŐL.AZT SE HISZEM EL HOGY A PUTYIN INGYEN SEGÍT RAJTATOK,arról viszont meg vagyok győződve hogy a MÉSZÁROS INFANTIL KINEK ÉS MENNYIT LOP-AZTÁN MÉG AZ IS VILÁGOS,HOGY A NEMZET VŐJE IS CSAKKK EGY FÉNYETETŐ SZÉLHÁMOS AKI A PHARANONNAL PANAMÁZIK,DE MÉG ÖRÖKÖL IS MÁR-mennyetek a francba -ezeknek még az akasztás is kegyelem lesz.
karma1
Na az baszna be igazan, ha abbol meg kulon kormanyprogramot is csinalna a fidesz, hogy "hogyan konnyitsuk meszaros lolo meggazdagodasat?"
Tudod, lazar, a Nagy Vegelszamolasnal teljesen mindegy, hogy te mirol tudsz es mirol nem (bar ez utobbit erosen ketlem, hiszen te vagy orban jobbkeze, vegrehajtoja, a tudtod nelkul semmi sem hajthato vegre), azert pontosan annyi ev borton jar majd, mint amennyi akkor jarna, ha TUDNAL rola...
Hazug, sunyi tetu vagy, minden megnyilvanulasod pokhendisegen alapszik, ami a fide$$ komplett szemet politikajanak a lenyege, bazisa...
karma1
@coni: Van egy olyan erzesem, hogy habony addig muxik, amig finkelstein el. Ugyan allitolag mar nagyon beteg finkelstein, de kozvetlenul nem szol bele a magyar kozeletbe, szavazasokba, kulonfele otletelesekbe, ezert alakitott 2 eve finkelsteinnel 2 millio forintbol egy 50-50 %-os vallalkozast Londonban... habony egy hulye, kozel nem olyan ravasz, mint Simics volt, (nincs becezes, mert csalodtam Sinmicsben, nem boritott, es most meg a hulye fia is keveri a lekvart), szoval, habony csak egy zombi, egy meghosszabbitott gazdaallat-parazita, marionett-figura, akinek a madzagai finkelstein mocskos kezeben vegzodnek...
Borsodi
Az a lényeg,hogy Kádár Jánosról mindent tud.Az ingyen élő gazda állatokról pedig semmit.
bakegya
@Borsodi: :)))))) az ilyen és ennél még ordítóbb összefüggetlenségeik sorozataiból bőven leleplezik saját disznóságaikat.
dr. prédikátor
Lézerfaszszopójankó!!! és a te vagyonosodásod hogy áll??? MIndenki annyit ér amennyije van???!!! Geci!!!
Borsodi
@dr. prédikátor: Hány milliót költött egy év alatt,csak üzemanyagra?Közben meg emberek napról napra élnek,akkor miről beszélnek ezek az ingyen élők.akik csak a zsebüket tömik, és osszák az észt,papíron meg semmijük nincs.Ez Magyarország aki dolgozik nem ér rá lopni és pénzt keresni.
www.origo.hu/itthon/20140527-lazar-janos-hotelszamlai-kulfoldi-kikuldetesein.html
444.hu/2016/04/15/lazar-janos-4-millioert-tankolt-tavaly
coni
"csalodtam Sinmicsben, nem boritott"

Mert nincs az az alku amivel ő maga megúszhatná. Majd a végrendelet...
Mászáros jobb választás, ha akarna se tudna beszélni, mert fogalma sincs semmirő. Csak hogy hova kell tenni a keresztet.
CsipkeRózsa
Lázárnak tudnia kellene, mert csak besorolta Mészárost, hogy mennyit is ér.
Qqberci
@Eladott Ország: "Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. "
Meg majd a Janót is...
Eladott Ország
Ha nem tud róla akkor azért kell kirúgni, mert nem való vezetőnek.
nyanya001
Azért úgy mégis mi az anyád picsájáról tudsz te mocskos
gec... i! Ami titeket érint !
papa.49
@nyanya001: Mindent tud csak nem mondja,tehát egy tetű!!!
Eladott Ország
Mert te mindíg egy táskahordozó Hódmezővásárhelyi cukifiú hülyegyerek maradsz.
papa.49
@Eladott Ország: Nem véletlenül volt ennyi a feladata...
Eladott Ország
@papa.49: "Aki Szent Mihály napján gatyába öltözik, attól nem kell tanácsot kérni" ; vagyis aki szeptember 29 után is úgy öltözik, mint nyáron szokott, ... aki nem bírja a munkát attól el kell venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.