Az utca hír­mon­dója ele­inte idős­kori szem­be­teg­ségre gya­na­ko­dott, de el­ha­nya­golta a prob­lé­mát, így most szem­mű­tét vár rá.

Szilágyi Istvánról már korábban megtudhattuk, hogy elképesztő nyomorban tengeti a mindennapjait és már a színházban sem kap lehetőséget. Most újabb rossz hír érkezett róla: kiderült, mindkét szemén szürke és zöld hályog is van. Ennek következtében a bal szemére már teljesen megvakult.

Kiderült, még meg is vakult a nyomorban élő Szilágyi István

Lópici Gáspár megformálóját egy alapítvány segíti, ők viszik el pénteken egy szegedi professzorhoz, aki elvégzi a szükséges beavatkozásokat.

Szilágyi István tart a műtéttől, amit a Sorry! magazin információi szerint nem altatásban végeznek majd, hiszen az idős korban komoly kockázatokat rejtene.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
ezek az emberek aki " erre vannak születve" és el is hiszik magukról, ilyen alantas munkát nem is fog csinálni hogy rend legyen ahol élek. Ő nem erre hivatott. ő színész. nem park kendező, kert szépítő. Nagyon sok színészt zenészt láttam lepukkanni és büszkének látni hogy ő az a aki. de hogy tenne valamit saját maga érdekében az ki van csukva ő érte mások tegyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.