Ahogy arról korábban beszámoltunk, a magyar társadalom immár 27 éve – az 1989/90-es rendszerváltozás óta – húzza maga után azt a terhét, amit most a Momentum mozgalom újra felmelegített. Ez pedig nem más, mint az ún: titkos ügynökakták (a Kádár rendszer besúgóinak) kérdése. Az még nem tisztázott, hogy a magyar lakosság számára pontosan milyen formában kerülhet megismerésre ez az ügy, de az már szinte most borítékolható, ha erre mégis sor kerülne, akkor ez a mai diktatúra rendszerét az alapjaiban rázná meg. Nem kizárt, hogy ma is hatalomban levő politikusok karrierjét törné ketté. Ezért a fiatalok – hasonlóan a nolimpiához – ismét kiváló témát vetettek fel…

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az ügynöklistákat előbb tisztára mosták, mint a lopott milliárdokat!

Orbán apósa nem izgul? És Orbán?
papa.49
Őket már a köteles nádfedeles kihalászta a listákról!!!
simmering73
A mai diktatúra rendszerét alapjaiban rázná meg? Elnézést, de kacagnom kell.
qxy
na akkor egy példa. Adva van egy faszi, aki piszkos munkákat végzett a Kádár kormányban. igen piszkosakat. ma kurva magas helyen van a parlamentben. Na azért nem hinném hogy Nevezzük, Sanyinak, , Azt mondják, hogy te gyilkolásztál parancsra? ezért szopni fox? Hamarább csukja be az ajtót Sanyi mielőtt kivennéd azt a listát gyerek.aztán ez, csak egy Sanyi a sok Sanyi közül Két nap alatt találnak olyan bizonyítékot a momentum fejeseiről hogy futás közbe saját magát tarkón is lövi.Mert ma is meg van ám erre az ember akit " Sanyinak hívnak"
quadrocopter
Az ügynöklistákat előbb tisztára mosták, mint a lopott milliárdokat!

Orbán apósa nem izgul? És Orbán?
papa.49
@quadrocopter: Azok a papírok már eltűntek régen, még mikor a nádfedeles volt a titokminiszter!!!
qxy
Vagy ?? Meg alakul egy bizottság, aki felügyeli azt a szervet aki ki adhat egy olyan iratot ami a mi általunk választott levelekből mazsolázhat a kis kíváncsi.Mindez, természetesen az önök pénzéből Vagyis elindúlhat a pénz keresés " keresés keresés" Nem kell ezt keresni meg van az csak el kell venni olyan okkal amit elhisz a nép. pl ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.