Ezt kell neki kivédenie, arra készül, hogy lenyugtassa a kedélyeket. Az EU-s csúcs előtt beszélt a miniszterelnök, azt mondta, végre a közösség elfogadott egy olyan javaslatot, hogy a menekülteket és az illegális bevándorlókat Európa határain kívül kell szétválasztani, erre elkezdték Magyarországot támadni. Szerinte Donald Tusk lesz az Európai Tanács új elnöke, tehát a volt lengyel kormányfőt ismét megválasztják, őt támogatja. A CNBC megkérdezte a magyar kormányfőt arról, hogy nagyon nehéz egyszerre jó európainak és jó kelet-európainak lenni, hiszen mások a tradíciók, mások a célok is. A populizmusról azt mondta, nem érti a kérdést, őt az emberek választották meg.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak te állsz ,,TÁMADÁS ALATT,, az ,,AGYBAJ MEGTÁMADTA A TÖKFEJED,,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Ennél mélyebbre nem lehet süllyedni.

De lehet, hogy én tévedek.
telegdilaci
Támadna meg benneteket egy albán szamár csődör! ez már annyira beteg,hogy már szövődmény! hibban eszement csürhe,mindig kell valakit,találni akivel hadakozni tudtok! csak az agy mosott,marhák veszik be hogy meg védtek bennünket,azért találnak ki őrültnél őrültebb sületlenséget,hogy el tereljék a figyelmet,az Ország siralmasan szar állapotáról!
Nessy
Ne bántsátok szegény Orbánt! Tényleg "támadás alatt állunk", csak a támadókat tévesztette el! Egyre több a harlekin katica, és a mozaik poloska, ami nagyon büdös! Esetleg, ha erre lenne ötlete nagy vezérünknek?
eugen4402
Kulcsszavak egy értelmes program kialakításához:
- Le a háborúval, békét akarunk...
- Azonnali fegyverletétel...
- Világos..?
- Áder többször is említette, hogy Deák Ferenc a példaképe. Akkor tessék lépni!!! Ahogy a Haza Bölcse tette...
karma1
@Nessy: Brusszelbol jottek? Mert ha nem, akkor nincs otlete,... Kizarolag brusszeli harlekinkaticakkal foglalkozik,... Na, esetleg valami hazai csotany meg szobajohet...:o)))
eugen4402
@karma1: Bocs, de én is utólag jöttem rá, ez egy márc. 9-ei hír. Már kihűlt, és kissé penészes a külseje, de nem kizárt, hogy pár napon belül újra elmondja ugyanezt a lázálmát. (A nagy sikerre való tekintettel akárhányszor ismételhető!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.