A DRI nevű kutatóintézet azt vizsgálta, hogy tényleg romlik-e a magyar demokrácia. Arra jutottak, hogy bizonyíthatóan. A Democracy Reporting International egy berlini központú kutatóintézet, ami emberi jogokkal és demokráciával foglalkozik, 17 országból 50 fős csapattal dolgoznak, és többek között az EBESZ is számon tartja őket partnerei között. Csütörtökön jelent meg egy Magyarországról szóló jelentésük, ami azt vizsgálta, hogy mennyire megalapozottak azok a vádak, ami szerint 2010 óta magyar demokrácia állapota rosszabbodott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Nagy Mária: Aki IGAZ magyar, az látja/rátalál. Az nem ugat, sorosozik, zsidózik, stb.
Nagy Mária
Cefi! Ez nagyon jó elemzés az ország oligarcháiról, a demokrácia teljes megszünéséről. Kár, hogy a magyar ember azt sem látja, ami az orra előtt történik, ez a berlini DRI elemzés meg csak kevesekhez jut el!
Cefi
@Nagy Mária: Aki IGAZ magyar, az látja/rátalál. Az nem ugat, sorosozik, zsidózik, stb.
Nagy Mária
@Cefi: Én nem vagyok benne olyan biztos. (sajnos) A mindennapi megélhetésért küzdő családoknak sem idejük, sem rálátásuk nincs a tényfeltáró írásokra.
Tapasztalatom, hogy a szülők között 10-ből 2-3 van tisztában pl. az oktatáspolitikával.
teuton
@Nagy Mária: Aki nem tajekozodik es ugy el es valaszt, azert akkor ki a hibas?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.