Hiába ment el a négyesmetró ügyében rendezett parlamenti színi előadásra Tarlós István, a főpolgármester végül mégsem játszotta el a szerepet, amelyet a Fidesz-KDNP rá kívánt osztani. Tarlós ugyanis két dologban is visszalőtt a kormányoldalnak: megvédte elődjét, Demszky Gábort a korrupció vádjától, s leállította a propagandagépezet kampányát, hisz az rontja az ország tárgyalási pozícióit, s így súlyos adóforintokba kerülhet. Eközben a Ház tegnapi ülése más korrupciós ügyektől volt hangos: egy Mészáros Lőrinc-figura keltett feltűnést.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Megy már megint a kéz-kezet mos!
Ebből is látszik, hogy mindkettő oldal ellopta amit el tudott lopni!
A többi meg csak a nekünk szóló cirkusz!
Mocskos tolvajok ezek mindkét oldalon!
coni
@Béla333: Így van, de ahhoz hogy ez ne így legyen Poltot le kell váltani. 7 éve nyomoz metró ügyben és még semmit gyanúsat nem talált. Igaz a Siemensnél, Alstomnál, Swietelskynél, Strabagnál... sem találtak. De a kenőpénz sajnos úgy működik, hogy az egyik adja a másik kapja.
Béla333
@coni: 20.25
Meg azokat is el kell pucolni, akik oda tették Poltot ahol van és akik segítettek bebetonozni!
Poltot csak 2/3-al lehet leváltani, ha ez nem megy, akkor élete végéig pozícióban marad!
Mocskos politikusok!
Béla333
@coni: 20.25
Azért abban nem vagyok biztos, hogy nem találtak semmi nyomot a kenőpénzekről! Inkább el akarták sikálni az egészet szerintem!:

index.hu/belfold/budapest/2011/10/20/ketmilliardos_kenopenz_a_4-es_metronal/
"Antal Attila volt BKV-vezérigazgató szerint egy Hagyó Miklós által közvetítőnek jelölt személy a jelenlétében kétmilliárd forint kenőpénzt kért a Swietelsky Építő Kft.-től azért, mert BKV-s belső információkkal hozzásegítették a 4-es metró 40 milliárdos belsőépítési tenderének megnyeréséhez.
Birtokunkba került a Hagyó-ügy nyomozati iratai közül Antal Attila volt BKV-vezérigazgató aláírt tanúvallomása, amelyben azt állítja, hogy szemtanúja volt egy kétmilliárd forintos korrupciós ügy előkészületének. Ha a kihallgatáson Antal igazat mondott, ez lenne az eddigi legnagyobb összegű nyilvánosságra került vesztegetési kísérlet Magyarországon."

Azért érdekes, hogy nem sikerült kinyomozni...
coni
@Béla333: "ez lenne az eddigi legnagyobb összegű nyilvánosságra került vesztegetési kísérlet Magyarországon."
A kitiltási ügy kapcsán már ennél nagyobb összegről volt szó.

Mint tudod a fékek és egyensúlyok visszaállításához (Polt eltávolításához) 3 Millió egy pártra leadott szavazat szükséges (a csalások miatt) ez pedig évtizedekig nem fog összejönni. Hacsak mindenki mindenkivel össze nem fog egy magasabb rendű cél miatt. Vedd számításba, hogy 3 Millió szavazóhoz a saját értelmi szintjén kell eljuttatni az üzenetet. Erre jelenleg csak a Fidesz képes.
Béla333
@coni: 21.28
A beidézett cikk 2011-es, azóta sok víz lefolyt a Dunán!

Itt a 3 millió szavazat megszerzésének a lehetséges megoldása: (CCa 5 éve írogatom, semmi eredménnyel!):

Arra kellene írásban szövetkezni (és a dokumentumot a pártok, mozgalmak vezetőinek aláírni!) hogy összefognak! Összefognak arra, hogy leváltsák a Fideszt, új alkotmányt készítenek mondjuk 1 éven belül, azt népszavazásra bocsájtják, majd feloszlik a Parlament és az új, elfogadott alkotmánynak megfelelően új választásokon méreti meg magát minden párt.
A bemutatott írás lehetne a garancia, hogy nehogy egyesek elfelejtsék mit is vállaltak vagy esetleg másképp emlékezzenek a történtekre.
Annyira ellentétesek az elképzelések az ellenzéki oldalon, hogy szerintem csak így lehetne, ezzel a céllal lehetne összefogásra bírni az embereket.
Ha ez nem megy, szerintem marad a Fidesz!

Még egy dolog! Ha erre a közös célra megkérik az ellenzéki oldalon lévők az embereket, ha őszintén egy elfogadható menetrendet le tudnak tenni, ha az emberek nem azt érzik hogy csak be akarják őket csapni, szerintem még a 2/3 sem kizárt. De nincs idő t@kölni!
Vagy le akarjuk (ják) váltani O.V.-t vagy az egész csak a hatalomról szól! Lehet választani!

Biztos rossz az ötlet, de én más megoldást nem tudok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.