Csalódás a javából: a Főpolgármesteri Hivatal egy fővárosi rendeletre hivatkozva közölte, elhunyt emberről leghamarabb a halála után 5 évvel lehet közterületet elnevezni, így jó időre el kell felejteni a III. kerületi Bud Spencer park tervét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat tarlos, azt mindig is tudtam, hogy piti alak vagy, de raadasul meg hulye is,...
Akkor hogyan is van a Goncz Arpadrol elnevezett park a XIII keruletben? AMinek az avatasara meg kulfoldrol is jottek a tiszteloi?
Jo kis feladatot adtal a csiszar jenci tb konzulnak: elso tenykedese az lesz, hogy a kecskemeti kozepfoku nyelvvizsgajaval majd meg kell magyaraznia tarlosnak ezt a donteset, hogy MEGSE lesz park elnevezve errol a Magyarorszagon - es mashol a vilagban is - oly nepszeru szinmuveszrol...
Taplo vagy, az is maradtal, bujj vissza a fonokod seggebe...
GeoCravker
Tarlós egy barom. Úgy gyakorolhatott volna egy emberi gesztust, hogy nem kerül semmibe. Ehelyett, kiváló politikai érzékkel, a világba kiáltotta, hogy az emberi gesztus és ő két külön univerzum alkotórészei.
Nessy
Óbudai polgármester korában sem volt egy jó fej, ez azóta csak romlott!
Ha drága jó O.V. találta volna ki, már szobor is lenne!!
karma1
@GeoCravker: En mar az emberi mivoltaban is ketelkednek...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.