A fideszes házelnök arról is mesélt a polgári esten, milyen volt, amikor a hatalom felhasználta az MTI-t ellenük, mint friss párt ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Nessy: Hat jol megnevettettel... Nagyon vizualis vagyok, igy elkepzeltem, hogy a kis kover lacika meteres bajuszkaval uldogel a homokozoban...Kis fakalapaccsal a kezeben... Kozben csak a teste merete novekedett meg, az agya nem...:o)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Naná h rühelled, te bunkó barom hiszen ez a legrövidebb út, h eljusson az emberekhez a sok disznóság amit elkövettek.
Eladott Ország
"Az a benyomásom, hogy Kövér (sajnos nem egyedül) beleragadt valami középkori trágyahalomba és képtelen onnan szabadulni. Ő még ott tart, hogy az a rendes férfiember, aki kicsit büdös, nagyon bunkó, az orra alatt burjánzó szőrt a felső részen takony,
míg alulról pörköltszaft fedi és öblöseket böfög, ha elégedett a táppal. Ezzel szemben a nő – és az rendkívül fontos, hogy szabad szemmel is megállapítható legyen, ki nőnemű – kétnaponta szül egy gyereket (esetleg unokát) a sparhelt előtt, két szülés között pedig sikkesen visong, mert egeret látott. A nő a világrahozott dedet tíz évig szoptatja, szigorúan elsötétített, lehetőleg bedeszkázott ablakú szobában, majd pedig a munkából megfáradtan hazatérő ura elé teszi a csülköspacalt sóban főtt krumplival és elégedetten nézi, ahogy embere egy alumíniumkanál segítségével a szőr mögé lapátolja a főztöt. Ezzel szemben az van, hogy betört a huszonegyedik század és egy csomó minden megváltozott. Például a nők rájöttek arra, hogy ők is képesek bizonyos dolgokra, bár az állva pisilés jelenleg is kivételt képez ezen tudáshalmaz alól. Pontosabban nem képez kivételt, mert fizikailag egy nő is
képes állva pisilni, csak nem annyira praktikus, mert lehuggyantja a lába szárát. Itt kívánom megjegyezni, hogy Kövér László véleményem szerint nem jobboldali, hanem valami egészen elfajzott kommunista, a rögeszmés fajtából, viszont nem is konzervatív, hanem egyszerű vaskalapos hímsoviniszta. De persze ez is magánvélemény.Összefoglalom. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett."
RonaGyuri
Az egészben a legnagyobb "vicc", hogy mindezt „Nagykörúti Polgári Estek legfrissebb rendezvényén” adta elő! =))
papa.49
Nádfedeles elvtárs NEM CSODÁLKOZOM, miért mert ott meg lehet találni akármelyik hazugságodat pápaialkanász!!!
Nessy
Érdekes, most hogy ők "használják" erre a médiát, az OK.
Nagyon utálnak ezek mindent, ami a XXI. század! Kár, hogy most születtek!
papa.49
@nyanya001: A negró fényszóró a szájában))))))))))))))))
Qqberci
De csak azért, mert az internetet nem veheti meg Pénztáros Lőrinc...
karma1
Mit mondjak, az utalat kolcsonos, te taho. Az internet is utal teged,... (Szerintem meg anyad is...)
Nessy
@karma1: Szegény mama! Biztos ő is gyereket várt, de politikus lett belőle.
karma1
@Nessy: Hat jol megnevettettel... Nagyon vizualis vagyok, igy elkepzeltem, hogy a kis kover lacika meteres bajuszkaval uldogel a homokozoban...Kis fakalapaccsal a kezeben... Kozben csak a teste merete novekedett meg, az agya nem...:o)))
simmering73
Na akkor a nyolcvanas évek végén kellett volna kitekerni a nyakatokat.
szép új világ
Nem csak Te, a gazdád és NER társaid is utálják, hogy miért? Mert az internet "nem felejt". Szar dolog nap mint nap szembesülni a hazugságaitokkal.
coni
Nem csak azért nem szereti mert nem szívesen nézi vissza a soros-libsi korszakukat, de neki a múlt század ahol otthonosan mozog és akkor meg még ne volt net.
Tartok tőle, hogy mi is meg fogjuk ismerni ezt az időszakot közelebbről amikor visszavezetik az országot kedvenc korszakukba. Már nézegetem az 1930-as divatlapokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.