Miután Orbán Viktor ismét úgy szavazott az Európai Tanácsban (ET), ahogy azt német urai megkívánták, a lengyelek most elárulva érzik magukat. A magyar miniszterelnök Facebook-oldalát dühös lengyelek lepték azután, hogy bár a szövetségesnek mondott lengyel kormány azt kérte tőlünk, ne támogassuk Donald Tuskot az ET-elnökválasztáson, Orbán Viktor nem mert szembemenni az Európai Néppárttal. Mondjuk, ez a Fidesz esetében nem meglepő, hiszen bár szabadságharcolunk Brüsszellel szemben, azonban Orbán Viktor vezetésével a kormánypárt képviselői minden egyes alkalommal úgy szavaztak, ahogy azt az Európai Unió vezetői elvárták tőlük. Pedig a visegrádi országok egységétől sokat várt a magyar politika. Az pedig csak hab a tortán, hogy az Orbán-kormány nem támogatja az európai béruniót sem, amely mások mellett a lengyel munkások bérszínvonalán is segített volna.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
„Szégyen, árulás”: És mikor lepik el a dühös magyarok az utcákat a csutickány miatt? Hisz az egész "munkássága" árulásról és hazugságokról szól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moareka
Na, akkor nem jönnek 25.000Ft-ért március 15-re tapsolni?
Ludmilla
orbán viktor mindig úgy szavaz,ahogy elvárják tőle,csak a mocskos pofája nagy
Sziszifusz
Orbán Viktor most is hozta a formáját. A lengyel barátokat is hátba döfi, ha éppen a személyes érdekei ellentétesek az övékével.
Cefi
„Szégyen, árulás”: És mikor lepik el a dühös magyarok az utcákat a csutickány miatt? Hisz az egész "munkássága" árulásról és hazugságokról szól.
Perwool
A mazurkát kenitek! Most majd megismeritek az Orbáni pávatáncot!
lampa laz
Brüsszelbe mindig fehérzászlót lobogtatva megy, a csatabárdot itthon hagyja, harcolni csak kerítésen belül mer.
Jozefina
Majd a lengyelek sípolnak, csak adni kell nekik sípot!!! Hadd fújják!!! Vagy nem mennek el az ünnepségre??!!! Attól függ mennyire lesznek józanok!!??
mariaberta
Most akkor jönnek a lengyelek, vagy nem? Kiknek fog beszélni? A sleppjének? Meglátjuk Mészáros L seggít pardon,, egy g-vel többet írtam. De ezt mind Simicskának tulajdonítom, ő ismertetett meg a "g" betű kiválóságával. Na szóval?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.