Csütörtök este nagy többséggel újra Donald Tuskot választották meg az Európai Tanács elnökének – minden tagállam támogatta, hazáját, Lengyelországot kivéve, mivel Tusk és a lengyel kormány közt komoly nézeteltérések vannak.

Orbán Viktor is Tuskra szavazott, ám tőle ez nem lett volna egyértelmű, hiszen Tusk ellenlábasa, Jaroslaw Kaczynski elnök fontos európai szövetségese. Még maga Kaczynski is arról beszélt a szavazás után, hogy csalódást okozott számára Orbán döntése, hiába tudja, hogy nagy volt a nyomás.

A lengyel kommentelők azonban nem voltak ilyen diplomatikusak, csütörtökön tömegesen bukkantak fel Orbán Facebook-oldalán, ahol szitoközönt zúdítottak az "áruló" miniszterelnökre – ehhez pedig többen a Google fordítóját hívhatták segítségül.

Elárasztották a háborgó lengyelek Orbán Facebookját

Elárasztották a háborgó lengyelek Orbán Facebookját

Elárasztották a háborgó lengyelek Orbán Facebookját

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Előbb vagy utóbb csak rájöttek a lengyelek is hogy ki is valójában a geci viktor szopkin!!!
quadrocopter
Majd rájönnek a lengyelek, hogy egy szutyok bűnözőnek és bagázsának tapsikolnalk márc. 15.-én!
justhpeter
@quadrocopter: Ne tévedjünk, ezek nem ingyen jönnek Magyarországra !
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/10/hiaba-nagy-az-arc-a-pofazasbol-megint-semmi-nem-igaz/
Szóval hiába nagy az arc, hiába nem számíthatunk Brüsszelre és Európára, csak magunkra,
hiába kell megvédenünk a rezsicsökkentést, a kismillió nemzeti adót, a kakaót és a húslevesport a mocskos bürokratáktól, a nagy pofázásból semmi nem igaz. Sem harc nem lesz, sem asztalt csapkodó ellentmondás, sem véres ­kegyetlen megtorlás, leszámolás. Orbán elvtárs kizárólag a győztes pozíciójában szeret tetszelegni akkor is, ha otthon a tükör előtt tisztában van a maga súlytalanságával és jelentéktelenségével. A legnagyobb fintora a sorsnak éppen az, hogy ezért a hamis pozícióért tegnap azokat szavazta meg – Tusk megszavazása által ­, akiket minden rekedt pénteki igehirdetése során földbe döngöl a Kossuth rádióban, akik ellen triplaokos kerítést húz a határra, akik miatt Európa keresztény létezésének befellegzett, akik azért támadják Magyarországot, mert irigyek a sikereinkre.
Az a durva, hogy ebben nagyjából semmi különös nincsen, ez az önjelölt vezénylő tábornok
működésének törvényszerűsége. (Igen, jól emlékszünk, a kötelező kvótát sem szavazta meg, ő egyedül vétózott. Ja, nem.) Viszont igen, van itt még valami. Igaz, hogy semmibe nem került
volna a lengyel­ magyar barátság és a napi honi szájtépés szellemében következetesnek lenni, és V4-­es szövetségesünkkel szavazni, azaz a magyar nép hülyítésére rímelő lépésként Tusk ellen szavazni. Csakhogy Orbánnak vannak más irányú kötelezettségei, más előjelű elvárások kötik meg az ő kezét és pávatáncos lábat, ez pedig nem más, mint Vlagyimirovics elvtárs, aki szorongatja mi Viktorunk tökének golyóit. És akinek Lengyelország nem éppen a szíve csücske, meg fordítva.
quadrocopter
@justhpeter: Ja-ja, a gimisek már nem vállalták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.