Sehová nem veszik fel dolgozni – panaszolta el Gáspár Evelin, és néhány negatív élményét is megosztotta a péntek reggeli Mokkában.

Megtudtuk: Evelin szeptemberben három hete dolgozott egy marketinges cégnél, amikor egy Facebook-üzenetben közölték, hogy köszönik szépen, de nem szeretnének vele tovább együtt dolgozni.

Burkoltan le volt írva a dolog, az, hogy nincs rám szükség.

– mondta a lány, amire Serfőző Krisztina is felkapta a fejét és felhívta a figyelmét, hogy ez az indok és a származása az ég és föld.

Decemberben egy szépségszalon kereste meg, hogy legyen náluk recepciós, a próbanap után azonban közölték fele, hogy mégsem vele képzelik el a jövőt és kárpótlásul azért, hogy rájuk fecsérelte az egész napját, felajánlottak neki egy ingyen manikűrt.

Hiába van két felsőfokú nyelvvizsgám, tanultam Luxembourgban és járok most is egyetemre, ha egy cigány dolgozni akar, nem dolgozhat

– mondta.

Ezt követően kiderült, jelenleg a Magyar Afrika Társaságnál dolgozik, ahol egyébként jól érzi magát. Ez azért rácáfolt a műsor címére (Származása miatt nem kap munkát), ugyanis Evelinnek van munkája.

Arról Serfőző Krisztina szerencsére biztosította Evelint, hogy ő

egy nagyon csinos lány, nagyon szépen van felöltözve, ha ránéz az ember, semmi probléma nincs vele. Az pedig természetes, hogy valahol kellünk, valahol nem.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Arra nem is gondol, hogy nem a származása, hanem édes apja miatt nem alkalmazzák őt szívesen?! Ő nem a munka világának mezsgyéjén koptatta ki gyermekei számára az utat...Azokon a munkahelyeken, ahol a keményen dolgozó kisemberek teszik a dolgukat nap-nap után, senki nem akar "show hivatalt" csinálni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Mennyit kaphat ezért a xarkeverő, lázító interjúért a drága?!?!?!
Mert tuti, hogy adták neki a "saját" véleményét!!!
qxy
Na egy kis roma mellett érzés miatt már csak azért is.
Németország, spárga szezon Kurva sok Magyar jön ki mert kurva sok pénz van benne. De kurva sok Magyar is megy haza. mert nem bírja. Mert az a kurva spárga, ó nem tudja hogy holnap szombat és bulizni kellene, mert az a szemét spárga akkor is nő Na a romák ezzel is tisztába vannak. két család, 26 fő , egy brigád. El tervezték, hogy spárgáznak,és ebből a pénzből lesz a kisjánynak a lagzi.12 millát szedtek össze. Maradtak őszig. de keményen dolgoztak.Na el lehetett képzelni mit kaptak a neten mert fel jutott hogy nagy limuzin meg minden. Nem som nem romát ismerek aki ezt meg tudja tenni na meg " önzetlenűl" ezt a szót nem sok Magyar ismeri.
qxy
Ja amúgy nekem mindegy roma Magyar vagy akárki. mert itt is ott is van rendes és szemét és aljas is.
wagabund
..." tanultam Luxembourgban és járok most is egyetemre,"...

érdekes szórend...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.