Mint megírtuk, ma hoztak másodfokon ítéletet B. Krisztián orvos ügyében, aki 4 évvel ezelőtt korábbi szeretőjét lakásába berontva elkábította, majd nemi szervét lúggal öntötte le, egy életre megcsonkítva ezzel a nőt.

B. Krisztián első fokon 4 évet kapott volna, amit az áldozat és a közvélemény is érthetetlenül kevésnek talált. Ma 2 órakor a Fővárosi Ítélőtábla közölte, a férfit 9 év börtönre ítélik életveszélyt okozó testi sértés vétsége miatt. Az orvost emellett 9 évre eltiltották a közügyektől, praxisától pedig véglegesen. Magánlaksértés és pénz elvitelében is bűnösnek találták.

Az előző ítélet még maradandó károsodást okozó testi sértés vádja nyomán született, ezért volt lényegesen kevesebb a mostaninál.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Remélem ez az állat nem jön ki a börtönből maradandó testi károsodás nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Hogy első fokon miért kapott 4 évet? Azért mert Mikola Istvánnak (a volt fide$$es eü. miniszter) unokaöccse. Nahát ezért!
wagabund
@egyvandor: mint mellékbüntetés? nem rossz...
coni
Az ítéletnél nem vették figyelembe, hogy egy ilyen ember haláláig veszélyt jelent a társadalomra és egész (szabadlábon töltött) életében egy időzített bomba lesz. Mert mit fog csinálni ha valaki nem csak simán elhagyja de komolyabban a tyúkszemére lép???
Manhattan
"Egyre szűkülő lehetőségek között próbálunk meg talpon maradni, újra és újra az egyensúlyunkat megtalálni. Reméljük, hogy az új kormány hozzánk való viszonyulása jobban fog hasonlítani arra az irgalmasságra, amivel mi fordulunk betegeinkhez" - reménykedett dr. Bene Krisztián, a volt barátnője nemi szervét lúggal kiégető orvos (akkor a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója) 2010-ben egy interjúban.
Hát azt tudom, hogy a kormány hozzánk való viszonyulása (és nem csupán az egészségügy terén) valóban Bene doktor úr "irgalmasságához" hasonlít.
Csak mi még a lúgot is magunk fizetjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.