Szentesi Kálmán korábban azzal került a hírekbe, hogy októberben levelet írt a NAV-nak, miszerint vissza akarja kérni az államtól a pénzt, amit a béréből adó címen levontak.

Az adóhivatal erre úgy reagált, hogy csak mert "jogosulatlanul akarta visszaigényelni a pénzt, még egy

408 ezer forintos adóbírságot is kiszabtak rá.

A 41 éves férfi a Magyar Nemzetnek most arról mesélt, hogy az adóhatóság folytatja a támadást, és a 2014-es bevallást firtatja.

Tovább szívatja a NAV az adóját visszakérő férfit

Szentesi szerint arra kíváncsiak, adott-e bérbe ingatlant, mivel a hatóság adatai szerint 2008-ban adószámot váltott ki lakásbérbeadás céljából. Összesen 14 kérdést kapott a revizoroktól, de mivel nem adott ki lakást, könnyű volt ezeket megválaszolnia.

Az, hogy az adóhivatal rendszere éppen az én nevemet dobta ki visszamenőleges ellenőrzésre, az októberi akcióm fényében elég világos üzenet

– mondta Szentesi, utalva arra, hogy erre számítson mindenki, aki Magyarországon ujjat mert húzni a hatóságokkal.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
A rendszer logikájából és Gorbán jelleméből fakad. Ha van öt rendőrnek energiája két idős korú tiltakozó nőt Gorbán utcájában igazoltatás címén zaklatni, akkor erre miért ne lenne?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@solidedge: Jo lenne mar ott tartani, de a szomoru valosag nem ez.
Desischado
andy vaynát mikor akarja elővenni a nav?! igaza van ennek az embernek, ellopják az adónkat, meg zsebrevágják ezek a mocsok férgek!
bakegya
Kálmán,adok neked egy tanácsot -soha ne levelezgess olyannal akitől nem várhatsz semmit!
EZ AZ ORBÁN EGY FURMÁNYOS PISZKOS TOLVAJ-CSAKKK A NAGYOKAT ,NAGY CÉGEKET TÁMOGATJA ,A KICSIKET MEGFOJTJA,VAGY VEGETÁLNI HAGYJA,NEM VETTED MÉG ÉSZRE?-AZ AKI NEM HAGYJA MAGÁT MEGKOPASZTANI AZ VAGY ÉHEN HAL ,VAGY VISZI ÁT A CÉGÉT ODA AHOL VALÓBAN SZOLGÁLTATHAT ÉS NEM KOPASZTJA MEG A POLITIKUSSOK MAFFIÁJA.
Ezért nincs már szakember az országban csakkk a MÉSZÁROS-AZ MINDENHEZ ÉRT-A SZABÁLYOS ADÓZÁSHOZ IS AZ ORSOS GYŐZŐ CSALÁDFÁJÁRA AGGATJA A MILLIÁRDJAIT A MAGYAR ÁLLAMKASSZA TERHÉRE ezt találta ki magának ez a rétinéger a berluszkóni rosszabbik változatának mintájára.Az egész MAGYAR ÁLLAM ÖSSZES DOLGOZNI MÉG HAJLANDÓ KISVÁLLALKOZÓJA ENNEK A BÜDÖS BANDÁNAK A SZAROS GATYÁJÁT MOSSA-MOSSA...MÍG SZÜRKE HAJA KÉKÍTŐT NEM OLD AZ ÉG VIZÉBEN!!!
NINCS KÉRDÉS-NINCS ÜGY!
eszegfu
@SystemError: 10:15 Ezt a zenei müfajt nem kedvelem, de a szövege, az mindent visz nálam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.