„Kidőlt a liszt a Soros György-féle szervezetek kapcsán, mert jogsértésre buzdítanak, ami nem fogadható el.” A hatályos magyar törvénnyel szemben működő szervezeteket támogat Soros György, aki azért dolgozik, hogy bejuttassa az embereket az EU területére, hárommillió ember viszont népszavazáson mondta, nem akarja ezt, ezért van a vita – mondta újságírói kérdésre a kormányfő, szervezeteket és törvénysértéseket nem említve. Elhárította a kormányfő az Index kérdését, amely az Orbán rokonainak tulajdonában álló Cider Alma Kft.-ről szólt. A cég hárommilliárd forintos tartozását Mészáros Lőrinc érdekeltsége fizette ki. Hogy ezután is alaptalan-e Mészárost Orbán emberének tartani, a kormányfő azt mondta:

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha valakinek évekig csak azt a kérdést teszik fel amit saját maga ír, elszokik a spontán sajtótájékoztatótól ahol nem kérdeznek alá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
amúgy ha valaki látta a sajtótájékoztatón ezt a kérdést, az láthatta azt is, hogy Havasi tökéletes pillanatban adta a választ...nem véletlenül ül Orbán mellett ez az ember.
justhpeter
@CsipkeRózsa: Ez a baj. Ezekben az ügyekben látszik, Orbán csak az előre lebeszélt dolgokban nagyfiú.
quadrocopter
Orbán azért tartja maga mellett Havasit, hogy ne kelljen minden mondatát papírból felolvasni, mert csak ennyire képes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.