Itt az új SZDSZ – ezt mondta Orbán Viktor, amikor megjelent a színen a Momentum Mozgalom. Nem mondott igazat a miniszterelnök: nem az új SZDSZ van itt, hanem az új Fidesz, és az új Orbán. „Nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből”. És: „Nekem 2010-ben azért volt szimpatikus a Fidesz, mert különböző, szakmailag meggyőző karaktereket állított ki Orbán Viktortól Navracsics Tiboron és Lázár Jánoson át Áder Jánosig.”

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az ellenzék is benyújtott népszavazási kérdést i az olimpiával kapcsolatban, a fővárosi közgyűlés is szeretett volna népszavazást rendezni mielőtt 40 Mrd-ot elköltünk de csak az ismeretlen MOMO kapta meg az engedély aláírásgyűjtésre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
A meggyőző ugye nem szinonimája a hitelesnek?
coni
Az ellenzék is benyújtott népszavazási kérdést i az olimpiával kapcsolatban, a fővárosi közgyűlés is szeretett volna népszavazást rendezni mielőtt 40 Mrd-ot elköltünk de csak az ismeretlen MOMO kapta meg az engedély aláírásgyűjtésre.
justhpeter
@coni: Az engedély kiadásakor tudták, Orbán lefújja az egészet. Különben engedélyt sem kapott volna erre a színházi előadásra.
coni
@justhpeter: Valóban nagyobb égés lett volna ha a NOB fújja le szeptemberben. Akkor már hogy keni az ellenzékre?
Na meg akkor Bodka egyedül gyurcsányozhatna, elmúltnyócévezhetne...így megvan a kórus.
Grafix69
Meglátom mi lesz belőle , nyilván szarrá támadják ,főleg ha fenyegetve érzik magukat a tolvajok, de végtére is az is lehet ,hogy az öregek már loptak eleget , most jöjjenek a fiatal tehetséges tolvajok , még ez is lehet . Az embereknek már elegük van a pártokból meg a töménytelen hazudozásokból a lopásból is talán , ki tudja . Jövőre eldől. Vagy nem
bencemacska
„Nekem 2010-ben azért volt szimpatikus a Fidesz, mert különböző, szakmailag meggyőző karaktereket állított ki Orbán Viktortól Navracsics Tiboron és Lázár Jánoson át Áder Jánosig.”
Elfelejtette megemlíteni, hogy ugyanakkor nevezte ki az apját az OBA ügyvezető igazgatójává.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/03/10/itt-az-uj-fidesz-itt-az-uj-orban/
HA FELTESZIK A POLCRA A SZART MINDJÁRT LEKVÁRNAK KÉPZELI MAGÁT.
"Fekete-Győrnek nem Orbánnal van baja. Tetszik neki, amit Orbán tesz, de úgy gondolja, hogy ő ugyanezt jobban csinálná. Nem Orbán rezsimjét akarja leváltani, hanem Orbánt. Orbán elfáradt és megöregedett, elment mellette a világ, már nem alkalmas arra, hogy tovább működtesse a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Most már le lehet váltani Orbánt, nem marad vezér nélkül a magyar. Van helyette más: itt toporog a kapu előtt az új Fidesz, és itt az új Orbán. " Nem kell új Orbán! Orbán nem reformálható, szarból nem lehet várat csinálni tűnjetek el a büdös p*csába!
Manhattan
Van pofája a momentumos vezetőnek is az Inforádióban arról nyilatkozni, hogy jó a FideSS-kormány mégis, mert megmentette az államcsődtől az országot... Mitőőőől???
Nessy
Hamar világossá tették az elképzeléseiket! Úgy látszik, a párttá alakulás megártott nekik!
verőce21
Én ezt megírtam nektek ide egy korábbi linkhez. Amikor a Fidesz alkalmat keresett az olimpiából kihátrálásra...:)
coni
@bencemacska: "Elfelejtette megemlíteni, hogy ugyanakkor nevezte ki az apját az OBA ügyvezető igazgatójává"

Soha nem gondoltam volna, hogy Brody aktuálisabb lesz a rendszerváltás után mint Kádár alatt. Pedig az oroszok még csak a spájban vannak.
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
bencemacska
@coni: ma, 13:48
Nagyon aktuális. -Sajnos!!!
Eladott Ország
@Manhattan: kolozsvaros.com/2017/02/13/csupan-egyetlen-dolgot-nem-sikerult-meg-elernie-a-kormanynak/
Hét év megfeszített munkájával az Orbán ­kormány szétverte az oktatást, kinyírta az
egészségügyet, szétszaggatta a szociális hálót. Rokkantak maradtak ellátás nélkül, egyedül élő idős emberek maradtak segítség nélkül, közel egymillió ember menekült el az országból, óriási a dolgozói szegénység, a nyugdíjasok helyzete folyamatosan romlik, a rendszerváltás után még élmezőnybe tartozó ország sereghajtóvá vált, a demokratikus, többpárti berendezkedés helyét egy féldiktatórikus rablógazdálkodás vette át, a társadalom végletesen megosztott lett, a szegényebb családokba született gyermekeknek esélyük sincs az oktatás révén kitörni a nyomorból. A Fidesz ­kormány hazugságokra épülő politikai és gazdasági modellje remekül működik.
coni
@Manhattan: "Van pofája a momentumos vezetőnek is az Inforádióban arról nyilatkozni, hogy jó a FideSS-kormány mégis, mert megmentette az államcsődtől az országot."

Ez is egy szemlélet. Szerintük ha valaki nem viszi csődbe az országot akkor alkalmas vezetőnek. De lehet, hogy kiderül, hogy mégse, mert egyelőre az uniós pénzek mentenek meg a teljes lecsúszástól.
Eladott Ország
@coni: Hetedik éve kormányoznak és még mindig van bőr a képükön elmúltnyolcévezni. Miután a 3000 milliárdos magánnyugdíj vagyont ellopták, és miközben az Európai Unió adja a magyar GDP 6%-¬át, de nekik 2%-¬os gazdasági növekedésre sem futja. Pályáztatás nélkül ontják a haveroknak a közpénzeket, és egy teljes államapparátust rendeltek alá az intézményesített állami lopásnak és korrupciónak.
coni
@Eladott Ország: Ha a választók fele most se megy el szavazni a többi meg összevissza szavaz és az értelmiség nem segít nekik eligazódni a pártok zürzavarában ahol csak egyetlenegy a nyerő, akkor még 2020-ban is itt fognak elmútnyocévezni és gyurcsányozni az ifi-utánpótlásukkal együtt.
Eladott Ország
@coni: Igen azt a kb. 40 % nem választót kéne tudni valaki(k)nek megszólítani. Sajnos a politikusok a saját meggazdagodásukkal voltak/vannak elfoglalva és elszaladt közel 30 év. Elfelejtették azt a régi igazságot, hogy élni és élni hagyni.

A pénze, az már szentigaz,
Hogy elfogyott vala,
De élni és élni hagyni,
Ez volt a jelszava. (Schiller)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.