A 24.hu információi szerint Péterfi Judit, az ATV volt műsorvezetője kapja Simicska Lajos hírcsatornájának egyik megújuló műsorát. Ezzel Kálmán Olga után újabb egykori ATV-s igazol Simicska Lajos televíziójához. 

Újabb ATV-s műsorvezetőt igazolt Simicska

Péterfi Judit a portál szerint a Hír TV Riasztás című bűnügyi magazinját vezeti majd.

A Riasztás korábbi stábja nemrégiben együtt távozott a HírTV-től a Mészáros Lőrinc által felvásárolt Echo TV-hez. A távozók között van Kisléghi-Nagy Rudolf műsorvezető is.

Péterfi Judit korábban az ATV-n a Magánszféra című műsornak volt a vezetője. Ez volt az a műsor, amely politikusok mindennapjait mutatta be, első vendége Vona Gábor volt.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ma szokatlan természeti jelenségre figyeltem fel: az ATV-n megszokott Heti Rendes illuzionista beszámolót a Hír tv-én tartotta meg Hadházy dr. Tudjátok, az a műsor, ahol a doki felsorolja, hogy a héten melyik fidesz-vezér tüntetett el néhány száz milliós EU-pénzt. De úgy ám, hogy nyoma se marad... A közönség ámul-bámul, álmélkodik, aztán felcsattan a vastaps...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@Cicamama55: Igazad van. Csisztutól és a Henrik angyalaitól én is frászt kapok. Rónai Egon nagyon jó. Kíváncsi vagyok Sváby műsorára,
Cicamama55
@kiscsillag66: Én is várom! A Naplót régen szerettem, mert minden riportja konkrétumokra épült. Ó a Henrik angyalait kihagytam a felsorolásomból! Osztom a véleményed!
coni
@Cicamama55: Jogos, Róna meg Mészáros minden tőlük telhetőt megtesz. De látszik rajtunk, hogy rosszabb, bizonytalan körülmények között dolgozhatnak..
Cicamama55
@coni: Egon nagyon magabiztos, hihetetlenül tájékozott, felkészült. Mészáros Antónia kicsit visszafogottabb...Azért egy ilyen műsor során több témában kell teljesen felkészültnek lenniük, s ebben Rónai gyakorlottabb, azt érzem én. Bele fog Antónia is jönni, mert rendkívül értelmes nő!
kiscsillag66
@Cicamama55: Kösz. Már megijedtem, hogy ennek a ripacsnak tetszik a műsora. Igaz, hogy a Havas a pályán műsorát azt kedvelem, persze, nem ő miatta. A vendégek nagyon jók.
Cicamama55
@kiscsillag66: Ebben is azonos a véleményünk! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.