A 24.hu információi szerint Péterfi Judit, az ATV volt műsorvezetője kapja Simicska Lajos hírcsatornájának egyik megújuló műsorát. Ezzel Kálmán Olga után újabb egykori ATV-s igazol Simicska Lajos televíziójához. 

Újabb ATV-s műsorvezetőt igazolt Simicska

Péterfi Judit a portál szerint a Hír TV Riasztás című bűnügyi magazinját vezeti majd.

A Riasztás korábbi stábja nemrégiben együtt távozott a HírTV-től a Mészáros Lőrinc által felvásárolt Echo TV-hez. A távozók között van Kisléghi-Nagy Rudolf műsorvezető is.

Péterfi Judit korábban az ATV-n a Magánszféra című műsornak volt a vezetője. Ez volt az a műsor, amely politikusok mindennapjait mutatta be, első vendége Vona Gábor volt.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ma szokatlan természeti jelenségre figyeltem fel: az ATV-n megszokott Heti Rendes illuzionista beszámolót a Hír tv-én tartotta meg Hadházy dr. Tudjátok, az a műsor, ahol a doki felsorolja, hogy a héten melyik fidesz-vezér tüntetett el néhány száz milliós EU-pénzt. De úgy ám, hogy nyoma se marad... A közönség ámul-bámul, álmélkodik, aztán felcsattan a vastaps...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Nem lett volna egyszerűbb megvenni az A tv-ét?
coni
Értellmes, szimpatikus nő. Péterfi Magánszférája azért volt jó mert természetessége miatt a riport alanyok is természetesen viselkedtek. Kár, hogy megszünt.
coni
@Lepényleső: "Nem lett volna egyszerűbb megvenni az A tv-ét? "

Az utóbbi időben futó reklámok és műsorszerkezet (Frizbi, Csisztu, Norbi és Réka..) alapján már részben vagy egészben már megvették.
eugen4402
Ma szokatlan természeti jelenségre figyeltem fel: az ATV-n megszokott Heti Rendes illuzionista beszámolót a Hír tv-én tartotta meg Hadházy dr. Tudjátok, az a műsor, ahol a doki felsorolja, hogy a héten melyik fidesz-vezér tüntetett el néhány száz milliós EU-pénzt. De úgy ám, hogy nyoma se marad... A közönség ámul-bámul, álmélkodik, aztán felcsattan a vastaps...
lampa laz
@Horizont: én sem gondoltam, h a hírTv lesz az egyik kedvenc csatornám, de jelenleg ez közvetít hiteles tájékoztatást felénk, a többinek már a nevére sem emlékszem olyan rég nem kukkantottam be hozzájuk.
cs.n.
Én ezzel már lépést sem tudok tartani, ki hova megy. Tekerek a munkahelyre, egyik oldalon óriásplakát Kálmán Olga új műsorával a Hírtévén, túloldalt meg óriásplakát Sváby András új műsorával az ATV-n. Nézze, aki akarja, én egyiket sem fogom, akárhány plakáton tolják a képembe. ATV-n max. Columbo-t nézek, Hírtévén meg semmit.
cs.n.
@nemkati: @Horizont: Köszi, majd belenézek. A kommentelőtársak véleményére inkább adok, mint a semmitmondó plakátokra. :)
nemkati
@cs.n.: Meg fogsz lepődni, mennyire megváltozott a HírTv! Elfogultság semelyik irányban nem tapasztalható, annál több objektivitás. Szemben a G nap előtti hírpolitikájukkal, nem a felülről vezéreltség jellemzi őket. Persze, ma inkább a kormány kritikája a hírek többsége, de ez korábban is így volt, amikor más kormányok voltak. Viszont önként, vagy kérésre, távoztak azok a munkatársak, akik elvtelenül csak mocskolódtak, és hazugságokat terjesztettek. Ezek zöme ma már a köztévéknél van - hála Istennek! Az igazság mindig odaát van - vagy valahol középen. :) És ezt láthatod ma a HírTv-nél.
coni
@eugen4402: 19:26

Nagyon megnevetettél, ezt a jelenséget még senki nem foglalta ílyen tökéletesen össze. Sajnos nem tudtam 2 x lájkolni...
eugen4402
@coni: Köszi, ez volt a rejtett szándékom, és semmi sem tesz olyan boldoggá, mint amikor egy röpke mosolyt csalhatok hasonlóan gondolkodó társaim arcára.
Cicamama55
Nekem Rónai Egon vezette Egyenes beszéd tetszik. Változatos, új meghívott vendégei vannak. A reggeli műsort is szívesen nézem, Kárász Róbert és Emília párost kimondottan kedvelem. Ha van időm, Krizsó Showt is végigkísérem. Csisztu Zsuzsától, Balog Judittól és Hajdú Pétertől kapok frászt, nem kicsit, nagyon!
kiscsillag66
@Cicamama55: Igazad van. Csisztutól és a Henrik angyalaitól én is frászt kapok. Rónai Egon nagyon jó. Kíváncsi vagyok Sváby műsorára,
Cicamama55
@kiscsillag66: Én is várom! A Naplót régen szerettem, mert minden riportja konkrétumokra épült. Ó a Henrik angyalait kihagytam a felsorolásomból! Osztom a véleményed!
coni
@Cicamama55: Jogos, Róna meg Mészáros minden tőlük telhetőt megtesz. De látszik rajtunk, hogy rosszabb, bizonytalan körülmények között dolgozhatnak..
Cicamama55
@coni: Egon nagyon magabiztos, hihetetlenül tájékozott, felkészült. Mészáros Antónia kicsit visszafogottabb...Azért egy ilyen műsor során több témában kell teljesen felkészültnek lenniük, s ebben Rónai gyakorlottabb, azt érzem én. Bele fog Antónia is jönni, mert rendkívül értelmes nő!
kiscsillag66
@Cicamama55: Kösz. Már megijedtem, hogy ennek a ripacsnak tetszik a műsora. Igaz, hogy a Havas a pályán műsorát azt kedvelem, persze, nem ő miatta. A vendégek nagyon jók.
Cicamama55
@kiscsillag66: Ebben is azonos a véleményünk! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.