Ugye még mindenki emlékszik a hatalmas netes felháborodást kiváltó gumiklumpára? Mikor már azt hittük, nincs lejjebb, még rosszabb lett... 2017. 03. 10. 22 0 Eleve felesleges arra törekedni, hogy az obligát netes gyűlölet célpontjában álló Crocs papucs trendibb legyen, de ha valami lehet az esélytelenségből kiindulóan is kontraproduktív, hát ez a szőrpamacs díszítés az. Mi inkább nem is mondunk róla semmit, elég csak ránézni, és az emberiség durvább egyetértésben fog összeforrni, mint a világtörténelem során valaha. Tessék: Ugye még mindenki emlékszik a hatalmas netes felháborodást kiváltó gumiklumpára? Mikor már azt hittük, nincs lejjebb, még rosszabb lett...

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A kinaiaknak rengeteg elcseszett alkotasuk van, de speciel ez a muanyag borzalom beletalalt a hasznalhatosagba rendesen!

Tobb eve hordom a kedvenc par papucsomat, es sehol semmi hiba nincs rajta! Kinai arunal ez egy csoda. (Kulonben otthon vettem, mert ide valamiert nem hoztak be.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Profonn
Az evolúciót nem lehet megállítani ! :)
qxy
nabasszus. a cím alapján hirtelen arra a faszira gondoltam nem is tudom mi a rendes neve az a nagy bajuszú hazudós, aki levágta de vissza nőtt neki azt hittem ez a csúf neve A szőrös Crocs
jóvanna . kissé rossz a név memóriám De papucsnak sem rossz mert aki térdelni akar, az a térde alá tudja rakni. és nem is töri amíg rá van kapcsolódva a kis agyra ugye akkor megy a " letöltés"politikus módra.
simmering73
Vettem ehhez hasonlót Romániában, annyival jobb, hogy nem lyukacsos. Sőt olyan béleltet is ami egészen a bokáig ér. Egész télen abban mászkáltam az udvaron, hóban, vízben tökéletes. Az itthoni ár töredékéért természetesen.
qxy
Itt Németországban a kertészethez szokták vásárolni Olyan furcsa volt öt évvel ezelőtt, kijött egy rokon asszony,mentünk be a városba vasárnap és ,- Na én is felöltözök szépen, ,,, és egy kék ilyenbe jött. Mi nem szóltun neki, mert " hisz ujj és olyan jól néz ki," ( azt mondta) és büszke volt hogy senki lábán nem látott ilyet.
karma1
@qxy: Hat igen,... En is csak itthon, a haz korul hasznalom, mert arra kivalo, de azert a varosba nem megyek be benne...:o)) Te viszont elajulnal itt: teljesen jololtozott emberek sokasaga jar MEZITLAB a varosban, fiatalok, idosebbek egyarant. Persze, a suliban, oviban kotelezo, de van olyan gyerek, aki a szep ovodai, iskolai uniformisaban van, es a sulibol hazafele menet mar nincs rajta cipo... Es ez nem a cipo ara miatt van, hanem eletstilus! (Varost kepzelj el, igaz, ez nem a fovaros, de ez ott sem ismeretlen...:o))))
qxy
@karma1: Azért én mégis szeretnék eccer csak haza menni és nekem is lenne ilyen pacskerem. igaz hogy csak horgászni akarok, de arra is jó hisz likacsos és ahol be megy a víz ott ki is jön. Na meg ha hal is van a vízbe, az meg fenn akad .Na ezt jól Magyarkifejeztemmagam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.