Bizony, ahogy öregszenek a fiatal demokraták lassan már számolgatják a „ledolgozott éveiket” a nyugdíjkorhatár közeledtével – úgy a ma „visszafogottan”- bocs, a képzavarért -  szélsőséges Jobbikosok felett is eljárt az idő. Sarkukban az új-pártosdit játszó nyilas párt, akik azt vallják, hogy a nyíl…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egy nagy baj van ezzel a rettentő ellenszenves kreténnel. Hogy veszélyesen elmebeteg! Ez túltesz a fiatalkori orbán videókon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Egy nagy baj van ezzel a rettentő ellenszenves kreténnel. Hogy veszélyesen elmebeteg! Ez túltesz a fiatalkori orbán videókon.
coni
A fejlett országokban ez a képzetlen férfiak táptalaja. Nálunk a képzett fiataloké. És nem tűnik fel nekik, hogy az önjelölt vezetők maguk se értik amit mondanak.Olyan mélységes a meggyőződésük mint Szegedi Csanádnak, akinek amikor kiderült a származása egyből mindent másképpen látott.
aremy
ha zavarja ezeket az egyetemistákat az a nagy liberalizmus esetleg tovább kéne állniuk.esetleg estin nincs ekkora liberalizmus.
RonaGyuri
Elhasználódott? Sokkal inkább lejáratott

Ennek ellenére az a helyzet, hogy még egy ilyen bornírt barom is ráérezhet a dolgokra

Azt kell mondjam – megnézvén a mellékelt videót – teljes joggal fogalmazott így a 444.hu „A hülyeség egén legfényesebben ragyogó csillagokat tömörítő új jobboldali egyetemista szervezet, az Identitesz elnöke az Echo Tv műsorában bejelentette, szervezetből párttá alakulnak.”.
Engem igazából a konzervativizmus kapcsán eleresztett bornírt dumája fogott meg. Ami már akkor is pikáns, ha értelmes emberek lévén tudjuk, hogy Orbán téved, TGM meg hazudik, mikor konzervatívnak nevezik ezt az izét, ami most itt van.
A derék elnök (a cég nevén már rendesen kiröhögtem magam) arról értekezett, hogy miért is nem használják a konzervatív jelzőt. Szerint a kifejezés elhasználódott! Amiben lássuk be van némi igazság még akkor is, ha tudjuk: tudatosan lejáratták! =))
magyarbakancs
Magyarországi pártok.
Azt látom mind azért van,hogy meg tömje a saját zsebét és hold udvara az,az gazdasági támogatóit is.
eugen4402
Mondtam már, hogy mára már egy szárnyas se lenne e Földön, ha a madárinfluenzával fertőzött állományt nem semmisítik meg a szakemberek.
Mondom: szakemberek, nem politikusok, mint akkor régen...
szettevette
Ha, a jobbiknak jó a Simicska támogatása, akkor részemről a jobbik leírva! Saját magát köpi szemközt.
karma1
Atyavilag! Hat nem csodalom, hogy nincsen magyar egyetem a vilag vezeto egyetemei kozott az elso szazban! (par napja volt itt egy szosszenet, hogy dehogynem, van, de aztan megsincs...)
Ez az Identitesz nev most komoly? Es ez a kotelezo haladasi irany tabla is? Es kinek jar a baberkoszoru ? Miert sarga az alapszin?
Eladott Ország
Hip hip barbatrükk . További (jobboldali) gondolatok: én meggazdagodtam, és magasról szarok rátok. Ti meg főljetek a saját levetekbe amit ti idéztetek elő. Olyanok, mint a náci csészealjak, jéghegyanyahajó, felfújható tankok, vagy a robbanó golyóstollak... heroikus tradíciósan, a fából vaskarika. Ők a jobbik archetípusa agyhugykővel együtt.
quadrocopter
Az a gond ezzel az Idenszifilisz vagy mi a f*szpom gittgegylettel, ha a kakira húslét csorgatunk, az attól még kaki marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.